![]() |
Evo jedan moj moding pa recite sta mislite i šta bi se dalo jos uradit..
2 privitaka
PC Moding
|
lijepo je......ne bavim se nikakvim modingom al recimo ja bi još izrezo neki simbol ili nešto što ti se sviđa tamo gore desno (ako se može) i iza toga nekako staviti neonku....čak možda neko indirektno svjetlo da ne bude jako upadljivo....
|
Evo jos dvije slike znam da trebam kablove poslozit ali gdje ih sakrit.Evo jos dvije slike jer mi nije htipo uploudati.
http://img17.imageshack.us/i/dsc03625k.jpg/ http://img198.imageshack.us/i/1000636zbr.jpg/ |
Mislim da bi dobro došla još koja slika da se vidi više detalja da ti ljudi mogu preporučit šta još napravit.
A ovo šta se vidi lijepo izgleda. |
what to say:good job
|
Stavit cu kad donesem digitalnu da bilo je u planu nesto izbrusit na plexsiju i oko plexsi da dam na crtanje koda se vatra uzdiže,tako i naprijed.
|
Jako mi se dopada paintjob na kućištu, odličan posao. S druge strane, ne dopadaju mi se baš oštri uglovi oko pleksija, mogao si ih zaobliti tj. napraviti prijelaz :D
Sve u svemu, solidan mod. |
Jel to paint brush gore? Dobro izgleda, samo si malo kablove sredi. Mozda bi mogao i na bocnoj stranici napraviti nesto slicno kao i gore?
|
Bože, el to bundle intelov ladnjak?
|
bit će da je......obično smo po modovima navikli gledat neko vodeno,po mogućnosti da je unutra neka fluorescentna tekućina al ipak smo u hrvatskoj,ne treba pretjerivat,meni je i ovako lijepo
|
Ja vodeno necu stavljat imao sam od zalmana ventilator za procesor ali sam ga prodao koliko para toliko muzike. bit ce toga jos kasnije.Samo me zanimalo trenutno odgovori pa cu kasni je dalje sredivat. Je paint brush ali lik nije stavio nista laka pipnes izgrebese to ce morat sve na novo.Prvi puta radim moding pa komentari kakvi su za početnika.
|
Ne kužim, što je tu moddano? To što si stavio UV neonke? I btw, uv neonke stavljaš negdje sa strane da se ne vide, svakako će uv reaktivno kablovinje reagirat na uv svjetlost.
|
Kućište iznutra je totalni luna-park i prekičasto za moj ukus (ljepše bi ti bilo da su neonke negdje diskretnije zbuksane i da je sve u istoj boji a ne ovako u svim duginim nijansama - od plavih i ljubičica neonki do mutantno zelenih i plavih uv-reaktivnih kablova i kričavo crvenog venta) :D Ne sviđaju mi se ti oštri rubovi kako je izrezan bočni prozor, neka obla linija bi bila puno ljepša i podigni malo disk da ga taj 92mm vent ipak i hladi a ne samo da stoji i kao izgleda lijepo nezaklonjen bez prave funkcije ;) I riješi se tog stock Intel hladnjaka i nabaci pokoju fotku s krupnijim kadrovima unutrašnjosti.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:57. |