|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
![]() Reinstalirao sam windowse i tek sad primjetio da sam izgubio cd sa driverima za matičnu... Skinuo sam s neta i pokušao instalirati soundmax audio driver i VGA driver; Vga driver je prošao, ali mi nije puno značilo jer ne mogu pokrenuti ATI-ev driver od grafulje (javlja se neki error pri pokretanju aplikacije). Audio driver ne mogu uopće pokrenuti ![]() Da li mi možete dati neki link za drivere ili nešto? (Ne želim furat komp u servis zbog glupih drivera) Pomozite newbu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Jesi instalirao .NET Framework 2.0?
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
- jesam, ali sad kaže da neće pokrenuti catalyst dok 'smartgart' ne provjeri nešto sa procesorom ![]() - a još uvijek nisam uspio nasnimiti drivere za zvuk... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
Btw. neće mi započet sound max instalaciju jer piše da driveri nisu pronađeni ![]() Molim za link ili shareanje drivera - zahvaljujem unaprijed ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Koliko vidim, za tu ploču ne postoje MS HD Audio driveri tj. postoje samo driveri za SoundMax, LAN, VGA i Mini IDE (štogod to bilo). http://support.asus.com/download/dow...s&model=P4S800 Za drivere, vidi post #6 - bolje od toga ne može.
![]() |
#9 |
Premium
|
- uspio sam sa driverima koje mi je dao 'Vasili'... ![]() Hvala puno još jednom! ![]() [može lock... ako je potreban] |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|
imam isti problem kao i "Venom Spawn"...nece mi zvuk...pomoc...!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|