![]() |
Asus P4S800 driveri - problem
Reinstalirao sam windowse i tek sad primjetio da sam izgubio cd sa driverima za matičnu...
Skinuo sam s neta i pokušao instalirati soundmax audio driver i VGA driver; Vga driver je prošao, ali mi nije puno značilo jer ne mogu pokrenuti ATI-ev driver od grafulje (javlja se neki error pri pokretanju aplikacije). Audio driver ne mogu uopće pokrenuti :stoopid: i sad ne znam što da radim. Da li mi možete dati neki link za drivere ili nešto? (Ne želim furat komp u servis zbog glupih drivera) Pomozite newbu... |
Jesi instalirao .NET Framework 2.0?
|
Yep, prvo moraš .Net 2.0 i tek onda Catalyste
|
- jesam, ali sad kaže da neće pokrenuti catalyst dok 'smartgart' ne provjeri nešto sa procesorom:stoopid:
- a još uvijek nisam uspio nasnimiti drivere za zvuk... |
Za zvuk bi možda prvo trebao staviti MS HD Audio drivere i tek onda SoundMax.
|
Si složio?
Jel bi možda pomoglo da ti pošeljem originalne drivere sa CD-a (pitanje za sve) pošto imam istu matičnu. Za audio, AGP i LAN nezipano ima oko 57Mb, pa ako si za pošalji mi e-mail. |
Citiraj:
Btw. neće mi započet sound max instalaciju jer piše da driveri nisu pronađeni :stoopid: - možda to ima veze s tim... Molim za link ili shareanje drivera - zahvaljujem unaprijed :care: |
Koliko vidim, za tu ploču ne postoje MS HD Audio driveri tj. postoje samo driveri za SoundMax, LAN, VGA i Mini IDE (štogod to bilo).
http://support.asus.com/download/dow...s&model=P4S800 Za drivere, vidi post #6 - bolje od toga ne može. |
- uspio sam sa driverima koje mi je dao 'Vasili'... :chears:
Hvala puno još jednom! :care: [može lock... ako je potreban] |
imam isti problem kao i "Venom Spawn"...nece mi zvuk...pomoc...!!!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:44. |