|
![]() |
#61 | |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Magnum P.I.
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Mislave, gdje se može vidjeti tvoj stol? Iz Osijeka si? Gdje si ga radio? Burko, tvoj također? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
![]() |
#67 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
http://img.w3dizajn.net/images/Radnomjestoxtgz.jpg Ovo na slici ti je Samsung T220 vjerujem da znaš koliko inča ima inače ne stoji ovako nakoso, to je bilo tako dok nisam nabavio dulji kabel za monitor...
![]() |
#68 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Trebao bi mi samo donji element od radnog stola, dakle samo onaj ormarić sa tri ladice koji se otkotura ispod, bio danas u Mimi pa mi tamo istresli bijesnu cijenu od 1200kn! Dakle ako netko zna gdje ima a da je dostupno na području Rijeke, najjeftinije naravno. ![]()
![]() |
#69 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Namjestaj
Naime moram se preseliti iz stan u kojem sad jesam, i nasao sam drugi, ali morat cu si kupit neki posteni stol i stolicu, pa bi trebao neke savjete. Treba mi stol, da mi stane 22" monitor, keyboard i mis, case mi ide na posebnu platformu i sa strane stola, ne trebaju mi nikkave ladice, odnosno stol bi trebao miti sto komapktniji jer u novoj sobi je sve onako skuceno. Znaci nesto jednostavno, cvrsto, a ne preveliko. Cijena do koje bi max isao za stol bi bila 400 kn. Ali ne bi uzimao on kao bas stolove za kompove jer je mi je to bezveze, i obicno ne vrijedi te pare.. Stolica isto tako, da je udobna, prozrcana, ne prevelika, a opet da je cvrsta i da joj cijena ne prelazi nekih 500 kn. Znam da toga ima u pevecu, bauhausu, kiki i kompaniji, ali prvo pitam ovdje, ako netko ima bas neku preporuku, jer iskreno nemam sad bas vremena izujat po Jankomiru, a ako se nista pametno ne nadje, morat cu uzet dan vremena i prozujat.. hvala i pozz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
A tu ti je tema Koja stolica ? http://forum.pcekspert.com/showthrea...=102297&page=7 Tražilica je nekaj za jest, ha? ![]()
![]() |
#71 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Hebiga sada i ja imam problem sa stolom....prije par mj. kupio novi no posto mi premali ( a u starome stanu sam imao stol raden na mjeru koji je bi ogroman, isao u "L" i stvarno ogroman i predivan na koji mi je sva stalo) trazim neki drugi, a uzasno sam ogranicen prostorom. Naime stvar je u tome sto mi za neke programe treba dva monitora i tu dolazi do problema......ne znam kuda ovaj drugi monitor "strpat"...... Uz to bih trebao preporuku nekoga malog stola na kojem bi zarucnica ucila....i jos ako ima neki jeftini...hmmm.....ako netko ima nesto za utopit neka se javi pa ga vidim i kupim, ali stvarno bi trebao biti mali stol. LP ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Premium
|
Ja se sad upustam u izradu stola za komp, treba mi nesto klasicno, jednostavno, cvrsto. nacrtao sam nesto u sketcUp-u, pa daj te neke komentare, prijedloge, kritike. To mislim sam doma spojit, sa onim l kutnicima za spajanja, iako ne znam kako to uopce izgleda, pa ako netko ima neki link? Stol ce biti klasicnih dimenzija, 120x60, visina 70cm. Ove police sa desne strane ce posluziti, jer mi je prevelika tlaka radit i ladice, i cijena bi bila visa. Slobodno prokomentirate.. [56k warning] BMP 3.57 MB ![]() ![]() ![]() ![]() Evo stola Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 18.10.2009. u 10:42. Razlog: bogte... |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Imaš ovdje malo jaču temu o stolovima za komp. Inače, zaboravi na L profile i čvrst stol u jednoj rečenici. Moja preporuka ti je šarafljenje konfirmat vijcima. Eventualno one zaobljene police s desne strane stavit na L profile.
![]() |
|
|