|
![]() |
#31 |
Kapetan od beloladja
Datum registracije: Dec 2006
|
koja će ovo tragedija bit Liga 16..e moj igore Š. nabijen te na kua nisi ni disko zna pošteno vodit a kamoli HNL
![]() |
#33 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ajduk popušia...ae... ![]() Na veliko Igorovo veselje koji se već jedno vrijeme grebe kod Keruma da ga uhljebi u starom klubu ![]() Varteks 1 : 1 Rijeka Cibalia 2 : 0 Slaven Belupo Hajduk 0 : 1 Zadar
![]() |
#34 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Hajduk - Zadar 0-1 A taman sam bio pisao kako je Zadar glavna klekovaca ove sezone ![]() ![]() EDIT: Dioničari se naljutili sto su ih Reno i Šošo došli iskamatarit i ode Miše... ![]() http://www.sportnet.hr/Vijest.aspx?ID=381083 Zadnje izmijenjeno od: Dizel. 02.08.2009. u 22:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Super Moderators
|
Čujem da je Miše dao neopozivu ostavku...baš me zanima jel će se Štico odmah uhljebit ![]()
![]() |
#37 |
Super Moderators
|
Mislim da Štico više brije na mjesto sportskog direktora. Nisu dobro počeli-ulupali pare na igrače, Peroš bere 60 tisuća mjesečno a nakon dva kola na 13-om mjestu...
![]() |
#39 |
Super Moderators
|
Sad su baš izvještaji, idem gledat gajbe ![]()
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Hajduk ima jako dobru momčad...očito im treba neko vrijeme da se uigraju... Dinamo će definitivno biti prvak ali prvenstvo je tek na početku....Znao je i dinamo imati svoje bisere ali s obzirom na pola liga što su drugoligaši dinamo bi se trebao prošetati... |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Neko mi je rekao da će mi se smijati zbog Karlovca kad uđe u 1. HNL i krene pušit ![]() to je bio Hajdukov navijač. ![]() ![]() LOL!!!!! edit: bio je to Drvoje ![]() http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=496 |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Super Moderators
|
Je, vidim... Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#45 | |
Kapetan od beloladja
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
aj nemojte se odma smijat ka da nekih godina i Dinamo nije ovako starta,malo mi je smišno odma nakon dvi utakmice prognozirat potop
![]() |
![]() |
#46 | |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#47 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Doduše prošlogodišnji Dinamo je na startu igrao katastrofalno, a ove godine bi mogli sastaviti dvije momčadi koje bi se ''prošetale'' ligom, ako budu imali kontinuitet i ozbiljnost. Kvaliteta i brojnost Dinamovog kadra su njegov najveći adut. Mogu bez problema igrati dvije utakmice tjedno, nakon europske tekme promijeniti pola momčadi za HNL a da se to ne osjeti. Oko Hajduka je previše problema, prije svega u upravi kluba i menadžerima koji se motaju okolo i forsiraju svoje igrače. A i fulali su totalno s pojačanjima.
![]() |
![]() |
#48 |
3.14zda ®
|
Jebiga, mogli su i s juniorima biti drugi na tablici, a ne kupiti pola Bosne i Dalmacije...ustvari, kupili su oni kitu, Hajduk je sada samo reklamni izlog Šošimira i ostalih likova kojima je samo u cilju uzet lovu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Banned
|
Mene samo zanima koliko je bilo uplata na 10.40 koeficijent Zadra u svim Splitskim poslovnicama bilo koje kladionice,nevažno. ![]() ![]() ![]() Očajno su igrali,rekao bi malo presumnjivo-očajno.Ali dobro su ajd prošli još u Žilini tamo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Super Moderators
|
Ivica Kalinić novi je trener Ajduka
![]() |
#52 |
Banned
|
Super,sad će mi Šibenik opet ispast u 2.HNL nakon uspjeha sa Pudarom i Kalinićem,prodali i Rodića jasno otkad još,ma..nula bodova. Vode Osijeka 2-0 na poluvremenu i 2-2 završi,nek se ubiju,6 bodova su mogli imat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Ah,to je neš novo,valjda prije nego što su izašli na burzu liku je zabranjeno bilo pristupiti stadionu,znam to iz prve ruke jer ga jamo reč,poznajem ![]() ![]() Citiraj:
Toooooooooooooo,"liga spasa" je njihova,cement ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
![]() ![]() BTW Čestitam na dobrom startu Karlovca,možda se ostaviš navijanja za Dynamo
![]() |
![]() |
#55 |
Super Moderators
|
![]() |
#57 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Malo sam otisao na komentare u Slobodnoj Dalmaciji. Dalje od ovog nisam citao. ![]() Hint: Sastav. ![]() ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() realno gledajući, karlovac je u ta dva susreta izgubio 4 boda, a ne dobio 2, jer su to bili praktički drugoligaši, ali eto. uz tolike vratnice i nedosuđeni penal protiv Sesveta, više se nije moglo. ![]() Ne, nikada se ja neću ostaviti navijanja Dinama, jer će on uvijek ostati u 1. HNL, dok za Karlovac nisam siguran ![]() 24.10.2009. kraj korane, ako bude nerješeno, ja ću biti jako sretan. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|