|
![]() |
#17312 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17314 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Da, ja bih trebao skinuti nekih 30 kili da bih pao na 100, pa sad... ![]() Voteva, ako ovih dana budem dolazio u ZG zovem te da maznemo glavonosce iz Pronta. Od toga me nista nemoze odvratiti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17315 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Danas skočio sa matorim na klasični gablec-ćevapi i Žuja ![]()
![]() |
#17316 |
Guest
|
Danas karbonara. Uff kako ja to volim. Treba uživati dok još imam para za špek :P |
![]() |
![]() |
#17317 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Danas kako sma obećao. Brutala PIZZA vratina, kulen, luk, paradajz sos, paradajz u ploškama, sir, i šampinjoni na vrhu... Sve je Homemade ![]() Evo sad neznam, napuhan sam, preŽDeran i sit. Idem malo leć ![]() edit: thx Jeljc
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 28.07.2009. u 14:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17318 |
Super Moderators
|
![]() |
#17319 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Više nisu u modi zgodni, vitki i brončani, sa nekakvim pločicama i sl. Takve većinom zovu fashion guruima, modnim mačcima, Bubi, Grubi i još neki lijepi izrazi. Ove goodine su IN lijepi i debeli, sa pivskom trbušinom i sirnim tenom. Jednom riječju link: Žderonja.
![]() |
#17320 |
Guest
|
Pa, kakav je to muškarac, ako žena ne može staviti glavu i udobno zaspati njemu na škembi ![]() |
![]() |
![]() |
#17321 | |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
http://www.imagesforme.com/show.php/...bizmismeni.jpg
![]() |
![]() |
#17324 |
Super Moderators
|
Složil sam si sendvič a čeka i puding od čokolade ![]()
![]() |
#17325 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
ja sam upravo maznula dvije bučnice iz pan peka... odlicna im je bucnica ![]() a kad dodjem doma onda cu radit tortilje punjene mesom, povrcem i sirom ![]() ![]() hamm - sretan rođendan ![]()
![]() |
#17326 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
štrudla od višnje..domača..cijeli protvan za ekipu iz odjela narezao domačih kobasica i domačeg ajvara ![]() uz to fino popili kole poslje posla na pive onda do vrutka po crno vino, bijelo vino i par piva..pa doma još malo okrenuti roštilj ![]() dan završavam s kruškovcem ![]() @flare..tnx bivša suseda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17328 | |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
ja plačem ko ljuta godina ![]() Sad sam rasturio 1/4 lubenice od 15kg(pa si zbrajajte)... Probušim si rupu na trbuhu i vojla - vodopad ![]()
![]() |
![]() |
#17329 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Pripreme za tekmu pocele. Sprema se ....... pizzaaaaaaa! ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#17330 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Danas na poslu gladovao ![]() Kao i jučer, mislio na povratku kući uzeti kebab, ali nisam ![]() ![]() Doma leftovers od paštašute U friđu su narezani komadi carskog mesa koji sutra čekaju moj povratak sa posla i pečenje ![]() Moram ih spremiti i natopiti večeras u neku finu marinadu, ali pravo da kažem, nemam ideje... osim ulja, vegete, soli, bibera, malo crvene paprike i u tom neka se komadi kisele. Ako neko ima neku opako dobru marinadu, a opet da nije od nekih slabo dobavljivih začina, neka kaže ![]()
![]() |
#17331 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Ovo su zubi Žderonje. Inače je pravi proždrljivac i pojede sve. Ako je jako gladan Pojede utrobu, kosti i rogove od soba. Ima želudac ko i ja. ![]() Glodam kosti, žvačem kožu, jedem sve vrste iznutrica i želudaca (fileki). ![]()
![]() |
![]() |
#17332 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#17333 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() Inače, jednom sam u vojsci probao roštilj koji je noć prije proveo u nekoj marinadi od piva i začina... i od tad volim ostavljat meso preko noći da se kiseli ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17334 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Kad je meso žilavije, tvrđe, znam ga par dana ostaviti u octu ili ulju da omekša, pa još napacati dan prije pečenja. Danas sam su satro u špagetima bolonjez, izgubio sam par kila na moru pa moram nadoknaditi ![]()
![]() |
![]() |
#17336 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#17338 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
ja vec 7 dan za redom jedem ponocni kebab ![]() Spusio sam par kila, treba to nadoknaditi. Nemogu doc na plazu mrsav... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17339 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17340 |