Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 23.07.2009., 00:19   #1
alienware500
Banned

Datum registracije: Jul 2009
Xbox 360 pomoć

Da li se isplati kupiti xbox 360 i koliko će god on još moći pokretati najnovije naslove igara
alienware500 je offline  
Staro 23.07.2009., 00:23   #2
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Kaj nisi se već u prijašnjoj temi odlučil za Xbox? Pokretal bude igre tak dugo dok se one rade i optmiziraju za njegov hardver. Jednog dana kad Microsoft odluči da je vrijeme za novu konzolu, "dobar stari" Xboc 360 ide lagano u drugi plan, a nove igre budu se tak jasno radile i optmizirale za noviju inačicu konzole. Makar to ne znači da se i dalje ne budu radile igre za 360, ali kad tad bude se ta konzola napustila. Zamaraš se nepotrebno, jer na konzolama igre rade kak spada, pošto ljudi koji ih razvijaju nemaju 101 driver i milijun kombinacija hardvera na pameti. Sranja nastaju tek kad se te (izvorno zamišljene i rađene za konzole) igre idu portati za PC - e onda počinje veselje i pol.
McG je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 23.07.2009., 00:37   #3
pipe
Bill Gates
Moj komp

pipe's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Heh, Microsoft je izjavio da nece praviti novu konzolu do 2015. Da kao nije potrebno i zbog recesije, i da zele da odsad svaka konzola ima lifespan od 10g.

Evo vidis npr. sad PS2. Za koji mjesec ce biti 10 godina od izlaska, a jos se naveliko izdaju igre za nju. Doduse, izasao je PS3, ali jos ima novih igara.

Cak mislim da je prije nekih mj dana izasla igra za PS1. Pa su svi objavili vijest.

Tako da se na tvom mjestu nebi brinuo. Xbox je sad dovoljno jeftin da se isplati kupiti.
Staro 23.07.2009., 00:45   #4
Vispilotion
Quantum Core
Moj komp

Datum registracije: Jul 2009
Citiraj:
Autor McG Pregled postova
Kaj nisi se već u prijašnjoj temi odlučil za Xbox? Pokretal bude igre tak dugo dok se one rade i optmiziraju za njegov hardver. Jednog dana kad Microsoft odluči da je vrijeme za novu konzolu, "dobar stari" Xboc 360 ide lagano u drugi plan, a nove igre budu se tak jasno radile i optmizirale za noviju inačicu konzole. Makar to ne znači da se i dalje ne budu radile igre za 360, ali kad tad bude se ta konzola napustila. Zamaraš se nepotrebno, jer na konzolama igre rade kak spada, pošto ljudi koji ih razvijaju nemaju 101 driver i milijun kombinacija hardvera na pameti. Sranja nastaju tek kad se te (izvorno zamišljene i rađene za konzole) igre idu portati za PC - e onda počinje veselje i pol.
u vecini slucajeva to bude samo prebacivanje kompatibilnosti na PC pa onda ili su igre 25gb velike ili ih nemre pokrenut ni buldozer od kompa

@alien U svakom slucaju preporucio bi ti PS3, ako njega ne mozes uzmi svakako x360 jer ce jos godinama izlaziti igre za njega, koje ce naravno moci pokretati.
Staro 23.07.2009., 09:39   #5
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Nema apsolutno nikakve potrebe otvarati još jednu istu temu...

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno