|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Unknown device prikačen na router (ST780)
U pitanju je Thomson ST780. Kad uđem u router i kliknem na "Home network", dobijem sve što mi je prikačeno na router, bilo WLAN ili LAN. Cura i ja 2 ethernet porta, cimeri 2 WLAN-a. Oke, klik na "Devices" s lijeve strane, dobijem isto to, ali malo drukčije poslagano. ALI! Sa JOŠ JEDNIM deviceom! Name: Unknown-00-04-96-1e-61-80 IP Adress: 10.85.192.1 Interface: Unkown (ni ethernet ni WLAN) Nije mi jasno ni kako ni zašto taj IP, pošto mi je IP routera 192.168.1.1 Zna li netko što bi to moglo biti? :/ Ili da paničarim :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Mislim da se to dosad nije spominjalo. Čudno kako i prije nije bilo ovakvih tema… ![]() Citiraj:
Možda bi bilo dobro navest ISP-a. Možda još jedna mana uređaja? Uređaj bi trebao jasno raspoznavat što je priključeno na njega(i unutar istog). Zadnje izmijenjeno od: thopok. 18.06.2009. u 18:43. |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Da, T-Com je. Oke onda, hvala na odgovorima ^^ Ma net mi zadnjih dana strašno štekav, i router se sam resetira tu i tamo (ne disconnecta s neta, nego baš i LAN pukne), pa sam išao čačkat malo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Da li ti je taj uređaj aktivan ili samo stoji na popisu ? Obriši ga s popisa (klik na njega -> Configure -> Delete). ST pamti uređaje koji su bili spojeni na njega.
![]() |
#7 |
lar~
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
lar~
Datum registracije: Jan 2007