![]() |
Unknown device prikačen na router (ST780)
U pitanju je Thomson ST780. Kad uđem u router i kliknem na "Home network", dobijem sve što mi je prikačeno na router, bilo WLAN ili LAN. Cura i ja 2 ethernet porta, cimeri 2 WLAN-a. Oke, klik na "Devices" s lijeve strane, dobijem isto to, ali malo drukčije poslagano. ALI! Sa JOŠ JEDNIM deviceom!
Name: Unknown-00-04-96-1e-61-80 IP Adress: 10.85.192.1 Interface: Unkown (ni ethernet ni WLAN) Nije mi jasno ni kako ni zašto taj IP, pošto mi je IP routera 192.168.1.1 Zna li netko što bi to moglo biti? :/ Ili da paničarim :/ |
Citiraj:
Mislim da se to dosad nije spominjalo. Čudno kako i prije nije bilo ovakvih tema…:stoopid: Citiraj:
Možda bi bilo dobro navest ISP-a. Možda još jedna mana uređaja? Uređaj bi trebao jasno raspoznavat što je priključeno na njega(i unutar istog). |
Imam i ja to isto, ne brini se, pretpostavljam da si na t-comu ili iskonu
|
Da, T-Com je. Oke onda, hvala na odgovorima ^^
Ma net mi zadnjih dana strašno štekav, i router se sam resetira tu i tamo (ne disconnecta s neta, nego baš i LAN pukne), pa sam išao čačkat malo. |
Da li ti je taj uređaj aktivan ili samo stoji na popisu ?
Obriši ga s popisa (klik na njega -> Configure -> Delete). ST pamti uređaje koji su bili spojeni na njega. |
Jesam, probao sam ga i obrisat, al se vratio nazad. Thanks svejedno, dobih odgovor ^^
|
Citiraj:
Da se ide samostalno spajati na net i provjeravati OUI u macu? ono wtf? |
Dotični bi svakako morao naznačiti da se radi o telefoniji, pa bi ovakve i slične teme bile nepotrebne.
Citiraj:
|
Kako da zna da se radi o telefoniji? mozda je menagement?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:43. |