|
![]() |
#2641 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
ma ja uvijek skidam 720p zato sto je uvijek dobar audio i zato sto je meni kao obicnom adsl-asu 1080p puno previse za seedat... >.> ovako 720p vratim kroz jedan dan... inace pogledao: Wall-E [crtic] ocijena 8/10 kolko tolko originalna radnja, ponekad ti izmami smjesak na lice, nesto nadprosjecno za ubit vecer... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2642 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
imam LG flatron w2242t....popunio sam moj komp ali nije mi doslo ispod nicka nis.....kako god imam 48701gb i q6600 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2643 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
neki dan sam pogledo Yes Man (2008) dosta dobar film, napokon Jim Carey u prepoznatljivom stilu ![]() ![]() jedino što kvari film što je uz komediju malo i romantičan, a to mi se baš i ne sviđa. edit: @ žile - dobro da, imaš pravo. teško je objektivno ocjenjivat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2644 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Dajte malo,izostavite ocjene bolje. 8/10 je film koji se apsolutno ne smije nikako propustit,što se ovdje ne može reć.Jim je dobar,Zooey je slatka,ali to ne mogu nazvat filmom za ocjenu 8. Batman je recimo malo više od 8,a Batman je ipak komad filma. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2645 | |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() Charlie and the chocolate factory (2005) - Divan film koji može funkcionirati kao dječji, ali i kao film za odrasle. Ne moram naglašavati da je Deppova gluma fantastična. 8/10 Citiraj:
![]() A sada na stvar... Living Hell (Organizm) (2008) - oooou maj gad! Imali su sasvim solidnu ideju za priču. I totalno ju upropastili. Gluma je katastrofa, a isto se može reći i za specijalne efekte. Vjerojatno bih ovaj film brzo zaboravio, ali dogodilo se u njemu nešto originalno. Da, mrvica originalnosti u užasnom filmu. ![]() Charlie and the chocolate factory (2005) - Divan film koji može funkcionirati kao dječji, ali i kao film za odrasle. Ne moram naglašavati da je Deppova gluma fantastična. 8/10 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2646 | ||
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2647 |
aka Mithrandir
Datum registracije: Nov 2003
|
Evo i par filmova koje sam ja gledao u zadnje vrijeme: How to Lose Friends & Alienate People (2008) Ocjena: 6,5. Komedija malo iznad prosjeka, s meni inače odličnim Simon Pegg-om, dojam kvari Kirsten Dunst, koja mi i inače nije ništa posebno, ali ajde, barem je Megan Fox u filmu ![]() Wall-E (2008) Ocjena: 9,5. Po meni, remek djelo animacije. Toliko izraženih osjećaja i komunikacije, s toliko malo riječi. Jednostavno predobro. The Descent (2005) Ocjena: 8. Konačno neki dobar horror, čini mi se da ovaj žanr najviše pati, stvarno mi je teško naći horror koji će te držati napetim, a pošto hrpu potrganih udova i ne smatram previše napetim, smatram da ovaj film moraju pogledat svi horrorljupci ![]() Hangover (2009) Ocjena: 8,5. Stvarno izvrsna komedija, smijao sam se skoro cijeli film, likovi su odlično pogođeni i odglumljeni, samo mi je kinez bio malo pretjeran ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2648 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2649 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Nije imdb neka referenca pošto stvarno svatko tamo može ocjenjivati.Nađeš nekih par filmova koji su ti onako otprilike po pragovima 6,7,8,9 i onda uspoređuješ svaki film u odnosu spram tog,tj. kakav je doživljaj film probudio kod tebe ![]() Recimo,ja 8 dajem tek ako sam nakon gledanja par sati bio pod dojmom i film mi je promijenio život ![]() Nije stvar ukusa,jer sviđa mi se ili ne sviđa je u domeni ukusa.Ocjena je ipak univerzalno mjerilo.Nema više ocjena,postoji samo jedna,kao što postoji jedan kilogram,pa bio on kila perja,ili kila željeza,on je i dalje kilogram. Teško je dati realnu ocjenu,jer ti možeš objektivno sagledat film,i prednosti i mane,ali moraš imat nešto za komparaciju kako bi dao dobru ocjenu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2650 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
The Fall Film koji nema skoro pa nikakvu radnju, na par trenutaka sam se zapitao tko tu koga i zašto J... Uglavnom, vizualno impresivan film kako je rekao kolega na forumu, film sniman na brdo lokacija, no tu je i kraj kvalitete samog filma. Ocjena 4/10 Green Street Hooligans S obzirom na tematiku, a film mi je preporučen od cure, ovaj film stvarno vrijedi. Druga stvar je da je redatelj žensko, što s obzirom na tematiku izaziva skepticizam, ali ali. Film se gleda u jednom dahu, Elijah Wood se dobro snašao, barem meni on nije drag nešto posebno na platnu. S obzirom na temu film je odlično odrađen, nije prenapuhan i sl. U svakom slučaju preporuka. Ocjena 6.5/10 My Bloody Valentine Napokon jedan solidan horor. Uglavnom, frajer sa krampom kolje naveliko sve što dođe pod ruku. Neočekivan kraj, nezaboravna šetnja gole djevojke po parkingu pred klanje, jako jako puno krvi. Ocjena nije velika, ali s obzirom na horore koji se vrte ovo je dovoljno velika ocjena. Ocjena 5/10 Next Klasična uloga Niclolas Cagea, njegova lepršava frizurica koju nema u ovom filmu, lijepa Jessica Biel, ali ne i predivna, malo SF-a s kojim su na kraju pretjerali. Inače, volim ovakve filmove malo za razbibrigu. Meni je dobro sjeo. Ocjena 6/10
![]() |
#2651 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Jučer pogledao Cloverfield, predobar mi je, pogotovo način snimanja i cjelokupna SF priča. Jedino je kamera neka uber-čvrsta ![]() I Underworld : Rise of the Lycans, pošto volim te mitove i legende o vampirima u werewolfima sviđa mi se kao i prva dva dijela ![]()
![]() |
#2652 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
The Unborn Gledo kod frenda neki dan. Zaspo nakon 15 minuta, pa opet na nekih 35... Uzas film. Par scena dobre guze glavne glumice, dve na koje sam se mozda usro. ![]() 5/10 samo zbog dobre guze. ![]()
![]() |
#2653 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2654 | |
našikan pravim haos
|
Citiraj:
Glede nekakvog kvalitetnijeg navijačkog filma mogao bih preporučit klasik: http://www.imdb.com/title/tt0385705/ Football Factory,odličan film,neču ga ocjenjivat jer nisam dobar s time,al uvijek ga rado pogledam jer je najsličnije onome što se događa u stvarnosti + par pravo komedijaških scena,obavezno pogledati. Nakon toga slobodno si skinuti The Football Facroty dokumentarce iz Argentine,Brazila,Hrvatske,Nizozemske,Poljske,Turske,Rusije...itd di Danny Dyer,glavni glumac filma putuje po svijetu i intervjuira jezgre navijačkih skupina...... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2656 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
The Break-Up - lagana romantična komedija, neloša za pogledat ![]() 18 Year Old Virgin - film je blago rečeno debilan. Cijela radnja se svodi o tome kako se ženska pokušava seksat s nekim na nekakvom party-u jerbo dečko njenih snova ne želi spavat s djevicom ![]()
![]() |
#2657 | |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() Kad je izašla ispod tuša mokra i umotana u ručnik ja sam dobio infarkt, svršio i umro. Al sam živ. Vratio me Nečastivi samo da Nju mogu nastavit gledat u filmovima. ![]()
![]() |
![]() |
#2658 |
aka Mithrandir
|
Transformers: Revenge of the Fallen (2009) Ocjena: 7 Evo pogledao na pretpremijeri...jebem ti sugavu pauzu u cinestaru. Inace, film onakav kakav sam i ocekivao, modeli transformersa su preprepredobro napravljeni, prica po meni...ah, predvidljiva, pravi ljetni blockbuster, pola filma blejite u Megan Fox, i na pocetku je neka turbo dobra plavusha,u rangu Megan....i glas Peter Cullena je neponovljiv. Optimus Prime rulz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2660 | |
našikan pravim haos
|
Citiraj:
Al ko film je OK,ako imaš još šta samo daj ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2661 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Dead Silence 7/10 Neloš horor filmček. Točno se na kraju vidi štih Jamesa Wana iz Saw serijala, koji je IMHO prepredobar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2662 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Sinoc pogledao HD verziju filma Powder Blue, i preporuka svima koji ga nisu gledali da nadju pametniji nacin za potrositi vrijeme, film je tezak ko crna zemlja.
![]() |
#2663 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
jos jedna preporuka za Hangover ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2664 | |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Pa koliko traje film?
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2665 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
![]() Inače, pogledao prve tri epizode Star Warsa u zadnja 2 dana. Cool filmovi samo što mi u 3.-oj epizodi dopizdilo gledat' malog Vadera kako plače i cmizdri. Al' odlično je to odglumio, super mu (tom glumcu) pristaje biti pican. ![]()
Intel G1610; ASUS B75M-LX Plus; 4096 MB; Intel HD; Hitachi 7K1000.C 500 GB; LG GH24NS95; Silverstone Strider Essential 400 W; Logitech K200; Logitech B110; Logitech X-240 2.1; Philips 200V4LAB 20" DVI; Windows 7 64-bit Professional |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2666 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Preporuka za novi Transformers, kao i prvi dio, puno makljaže i robota. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2667 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 12.01.2012. u 23:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2668 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Ma bilo mi je cudno jer je Star Trek trajao 127min pa nije bilo pauze...
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2669 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 12.01.2012. u 23:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2670 |
aka Mithrandir
|
Transformersi traju 150 minuta, a Cinestar ima pravilo da sve filmove duze od 2 i pol sata baci pauzu. A i Transformersi su megapopularni, a izvuku oni jos dosta para na tim pauzama jer se kupi opet i kokica i kole i pizdarija ![]() Znam da je Changeling bio 146 minuta pa nije bilo pauze. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|