|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
THOMSON ST780 problem fowardiranje portova
Imam problem, nikako ne mogu napraviti da se mogu spojit preko neta na recorder za camere, tj. da mogu upravljat kamerama i cuda. Na recorderu sam podesio port (2000) i fowardirao isti port na thomosonu i povezao ga s ip adresom od recordera, napravio host na dyndnsu. I kad upisem adresu (mojadomenadyndns.org:2000) u firefox meni otvori recorder bez problema. Ali kad se pokusam spojit s bilo kojeg kompa koji nije spojen na net preko istog rutera nista! Nece otvorit.... Šta griješim.... probao sam Assign the public IP address of a connection to a LAN device ali ne mogu jer mi pod devices ne izbaci recorder vec samo kompove.... Please HELP ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Pa u kakvom je tamo stanju? Što sve piše o priključenom uređaju? |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
ma to sve valja, pise mi da je prikljucen na 2 portu i njegova ip adresa ... i kad kliknes na njega pise da je aktivan, i na dnu connection sharing što znaci da je fowardiran na port.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
Pa možda mu upravo to smeta. Pokušat to izbrisat, pa onda Assign the public IP...? Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Premium
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
tako mi je sad podešeno |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Guest
|
Citiraj:
Je li uređaj ponovno pokretan? Nije navedeno o kojem se ISP-u radi. Mogući problemi s firmware-om? Citiraj:
Je li to pokušano s nekim servisom na računalu? Thomson ST780 - port 443 (https) propušta? Zadnje izmijenjeno od: thopok. 22.06.2009. u 14:32. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
uređaj je izvađen iz kutije, a 8080 sam mu ja dodijelio! i translate to 8080 to sam napise kad upisem u one dvije kucice 8080 8080. cak ni kad stavim remote assistence kad otvori ruter https//.......: sa nekim portom, ni tad se ne mogu konektirat preko drugog kompa! |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|