Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 20.06.2009., 21:40   #151
Lihto
The Dark Side of Moon
Moj komp

Lihto's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
haha,stavio taj direct x i proradio zvuk,zanimljivo...
Synology DS214Play(WD 2x4Tb RED)
Marantz SR5010B receiver+Jamo E680(5.0)+ Nvidia Shield TV Panasonic 42PV80
Lihto je offline   Reply With Quote
Staro 20.06.2009., 22:27   #152
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Imal netko 25Hz problem?

Naime, kad igram na 1920x1080 refresh rate mi je na 25Hz, teksture se drapaju...
Prije mi je radilo normalno, ponekad je znao prebacit refresh rate na 25Hz, a jedan alt-tab i nazad u igru sve je bilo normalno. Sad mi 25Hz postavi na samom ulasku u igru.
Staro 20.06.2009., 22:31   #153
Lihto
The Dark Side of Moon
Moj komp

Lihto's Avatar

jesi probao u driverima podesit?Meni na plazmi na 1280x720 fino šljaka bez kidanja...
Staro 21.06.2009., 00:47   #154
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Citiraj:
Autor Lihto Pregled postova
jesi probao u driverima podesit?Meni na plazmi na 1280x720 fino šljaka bez kidanja...
Nemam nevidia control panel. A u svemu drugome radi totalno savršeno.
Staro 21.06.2009., 01:02   #155
Hei$$e
Premium
Moj komp

Hei$$e's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Izvinjavam se na nepristojnosti, ali Wolverine je ku*ac za ovu igru. Toliki osjećaj moći se rijetko viđa
Hei$$e je offline   Reply With Quote
Staro 21.06.2009., 01:39   #156
Death_Bringer
Premium

Datum registracije: Jun 2007
Death_Bringer je offline   Reply With Quote
Staro 21.06.2009., 03:10   #157
Jackson
Guest
Moj komp

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor Hei$$e Pregled postova
Izvinjavam se na nepristojnosti, ali Wolverine je ku*ac za ovu igru. Toliki osjećaj moći se rijetko viđa
Točno

Sad mi je svaka druga igra koju igram prespora, preslab sam i mrzim kako nemam veću kontrolu nad likom Brutalno
Jackson je offline   Reply With Quote
Staro 21.06.2009., 04:34   #158
rodney
only fool, not a horse
Moj komp

rodney's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
bas to.. ja danas igram cod i drzim space da skocim vise....

job security - example
rodney je offline   Reply With Quote
Staro 21.06.2009., 11:57   #159
Hei$$e
Premium
Moj komp

Hei$$e's Avatar

Citiraj:
Autor Jackson Pregled postova
Točno

Sad mi je svaka druga igra koju igram prespora, preslab sam i mrzim kako nemam veću kontrolu nad likom Brutalno
Mislim da bi InFamous trebala biti slična, ali izlazi samo na fakin PS3
Staro 21.06.2009., 14:43   #160
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Wolverine briše pod ovom igrom, yebeš ti i osječaj moći i sve, kad je Wolwie tri puta zabavnija i zanimljivija igra, da ne govorim o potezima u Wolverineu, ima 50 poteza ziher, vjerovatno i više sa comboima, ovdje ako ima 10 (bar onih pravih) kapa dolje. Sve se svodi jedanput ili dvaput mouse 1 i onda mouse 2, i to je tobože jedini kombo

Doskočim iz orbite na pod pokraj 5 vojnika, 10 auta odskoči u zrak pritom i oni ni ne primjete da je to Zeus, ne to je moja baba doskočila, nije uopče zaražena

Jedino što je oke su oni devastator napadi, makar su i oni glupo napravljeni, dakle da ih možeš samo u critical massu napravit, neznam uopče kad imaš critical mass kad se boriš protiv 6 huntera, jedino na početku borbe (što sam i napravio jednom kad ih je leader hunter poslao na mene, oni svi pali oko mene a ja devastator )

Trenutno sam na dijelu di sam spasio Danu, i pobjedio onog Supreme Huntera što je poslala Elizabeth.

Citiraj:
Autor Lihto Pregled postova
haha,stavio taj direct x i proradio zvuk,zanimljivo...

Glad I coud help
Staro 21.06.2009., 14:50   #161
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Wolverine briše pod ovom igrom, yebeš ti i osječaj moći i sve, kad je Wolwie tri puta zabavnija i zanimljivija igra, da ne govorim o potezima u Wolverineu, ima 50 poteza ziher, vjerovatno i više sa comboima, ovdje ako ima 10 (bar onih pravih) kapa dolje. Sve se svodi jedanput ili dvaput mouse 1 i onda mouse 2, i to je tobože jedini kombo

Doskočim iz orbite na pod pokraj 5 vojnika, 10 auta odskoči u zrak pritom i oni ni ne primjete da je to Zeus, ne to je moja baba doskočila, nije uopče zaražena

Jedino što je oke su oni devastator napadi, makar su i oni glupo napravljeni, dakle da ih možeš samo u critical massu napravit, neznam uopče kad imaš critical mass kad se boriš protiv 6 huntera, jedino na početku borbe (što sam i napravio jednom kad ih je leader hunter poslao na mene, oni svi pali oko mene a ja devastator )

Trenutno sam na dijelu di sam spasio Danu, i pobjedio onog Supreme Huntera što je poslala Elizabeth.
Onda napravi sine ground slam, stunnaj ih i devastatora im stisni. Ili kupi air spike devastator.
Staro 21.06.2009., 14:56   #162
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Onda napravi sine ground slam, stunnaj ih i devastatora im stisni. Ili kupi air spike devastator.

Polako, sav XP sam potrošio

Nešto me zanima, onaj prvi devastator potez je lagan, critical mass + mouse2 + E

E sad imam ono što skočim iz orbite pa oštetim sve oko sebe, i kupio sam napredno to, da spikeovi izađu kad ja dernem od pod, i još nadogradio devastator da ono još veči spikeovi izlete iz zemlje kad ja doskočim. - ja mislio to ide po defaultu

I sad, ja sam u critical massu, skočim iz orbite i samo zemlju protresem, nit spikeova nit devastatora
Staro 21.06.2009., 16:27   #163
rodney
only fool, not a horse
Moj komp

rodney's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
mislim da ces moc kupit poslije verziju (devastatora) koja radi iz zraka....

job security - example
rodney je offline   Reply With Quote
Staro 21.06.2009., 18:35   #164
Necto
♪☺☼☻♫
Moj komp

Necto's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Ma samo unistavajte Hiveove i Baze, tako se najbrze dobivaju pointovi
(s helikopterom to ide veoma brzo (ja sad imam sve kupljeno))
Necto je offline   Reply With Quote
Staro 21.06.2009., 19:07   #165
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Ufff, sad mi je veselo, otpratio sam onu Bloodtox pumpu do centra, i sad ju moram braniti dok pumpa, a Elizabeth šalje huntere i leader huntere, na trečem sam valu sad, kad dolaze i oni iz zemlje što bacaju aute.
Staro 21.06.2009., 23:44   #166
Hei$$e
Premium
Moj komp

Hei$$e's Avatar

Citiraj:
Ufff, sad mi je veselo, otpratio sam onu Bloodtox pumpu do centra, i sad ju moram braniti dok pumpa, a Elizabeth šalje huntere i leader huntere, na trečem sam valu sad, kad dolaze i oni iz zemlje što bacaju aute.
Tu sam iskreso sve svetce koji su ikad postojali. Kud nisam stavio na easy .
Samo mali hint, nemoj se praviti da si vojnik, pretvori se u Alexa i rješavaj ih sa bladeom. Ili ako želiš ostati neprimjećen udari ih dok udaraju pumpu, i onda petama vjetra
Staro 22.06.2009., 01:29   #167
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Samo treba Leader Huntere držat podalje od te pumpe, udariš ih i oni krenu za tobom (one što vire iz zemlje uopče ne treba dirati - oni bacaju stvari na vojnike i mene, ne na pumpu) i samo skačem i sa onim ranged napadom, ono ko uže što izleti iz ruke (harpun? ) koljem Leader Huntere, dosta su osjetljivi na to, samo skačem i mouse 2 kad imam to "uže" što leti iz ruke, pumpa ostala netaknuta, a ja sa pola healtha kad sam poubijao leader huntere, onda još samo poskidao ona 2 što vire iz zemlje i onda...

... izašla Elizabeth Green, nije ni tak teška samo treba skužiti šta ju oštečuje, a to je taj harpun. Kad sam to skužio brzo sam ju sredio.
-->
Citiraj:
Autor Hei$$e Pregled postova
Tu sam iskreso sve svetce koji su ikad postojali. Kud nisam stavio na easy .
Samo mali hint, nemoj se praviti da si vojnik, pretvori se u Alexa i rješavaj ih sa bladeom. Ili ako želiš ostati neprimjećen udari ih dok udaraju pumpu, i onda petama vjetra
Da... makar sam skužio jednu fora stvar kako lagano preći taj dio:

Samo treba Leader Huntere držat podalje od te pumpe, udariš ih i oni krenu za tobom (one što vire iz zemlje uopče ne treba dirati - oni bacaju stvari na vojnike i mene, ne na pumpu) i samo skačem i sa onim ranged napadom, ono ko uže što izleti iz ruke (harpun? ) koljem Leader Huntere, dosta su osjetljivi na to, samo skačem i mouse 2 kad imam to "uže" što leti iz ruke, pumpa ostala netaknuta, a ja sa pola healtha kad sam poubijao leader huntere, onda još samo poskidao ona 2 što vire iz zemlje i onda...

... izašla Elizabeth Green, nije ni tak teška samo treba skužiti šta ju oštečuje, a to je taj harpun. Kad sam to skužio brzo sam ju sredio.
Staro 22.06.2009., 01:51   #168
Hei$$e
Premium
Moj komp

Hei$$e's Avatar

Ja sam se i tu dosta napatio, dok nije došo burazer pa nešto bubnio i ono bilo točno . Graveyard devastator je tu najkorisniji napad
-->
Citiraj:
Da... makar sam skužio jednu fora stvar kako lagano preći taj dio:

Ja sam se i tu dosta napatio, dok nije došo burazer pa nešto bubnio i ono bilo točno . Graveyard devastator je tu najkorisniji napad
Staro 22.06.2009., 11:37   #169
Markos
Premium
Moj komp

Markos's Avatar

mogo si maznut tenk ili helić i strusit green-icu
Markos je online   Reply With Quote
Staro 22.06.2009., 12:37   #170
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Maznuo tenk, prozozao se malo, fajn ju oštetio i u roku 30ak sekundi me 4 Huntera okružilo

Uzeo helić, ispalio jednu raketu, pogodilo me i srušilo 10ak onih zelenih kugli što ona puca

Ne vrijedi ti nikakav armor protiv Greenice, jer ništa nije dovoljno brzo da se izmakne od onog kamenja i onog zelenog, osim samog Alexa
Staro 22.06.2009., 18:08   #171
Hei$$e
Premium
Moj komp

Hei$$e's Avatar

Borim se sa zadnjim bossom, nikad ga sredit
Staro 22.06.2009., 18:44   #172
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Ja sam na onome nosaču aviona, borim se sa Supreme Hunterom (jel to zadnji "boss"?)

Uffff, nije ni toliko težak koliko vremena ima malo prije nego nuklearka eksplodira... to me mući, da ima još minuta i pol više vremena sredio bi ga.

Također kad se svi vojnici pokupe sa palube nemam više koga consume-at, što znaći nema critical massa za devastator attack. A rado mu stisnem devastator graveyard...
Da bar ima neki template kako mu stun grunuti da će ostatiti takav tek toliko da se popnem i jos ga malo isječem, ali nikad neznaš kad češ ga stun-at

Ako netko ima neki savjet kako ga brže riješti neka kaže... ili samo treba biti uporan i skakutati okolo...
Staro 22.06.2009., 19:00   #173
Lihto
The Dark Side of Moon
Moj komp

Lihto's Avatar

Odlična igra,wolverine završio u košu nakon par levela di dođe sve na isto...nakon problema sa zvukom sve radi ko podmazano
Staro 22.06.2009., 19:02   #174
Hei$$e
Premium
Moj komp

Hei$$e's Avatar

Citiraj:
Ja sam na onome nosaču aviona, borim se sa Supreme Hunterom (jel to zadnji "boss"?)

Uffff, nije ni toliko težak koliko vremena ima malo prije nego nuklearka eksplodira... to me mući, da ima još minuta i pol više vremena sredio bi ga.

Također kad se svi vojnici pokupe sa palube nemam više koga consume-at, što znaći nema critical massa za devastator attack. A rado mu stisnem devastator graveyard...
Da bar ima neki template kako mu stun grunuti da će ostatiti takav tek toliko da se popnem i jos ga malo isječem, ali nikad neznaš kad češ ga stun-at

Ako netko ima neki savjet kako ga brže riješti neka kaže... ili samo treba biti uporan i skakutati okolo...
Je, to je zadnji. Uzmi muscle mass power i gađaj ga sa helićima, autima ili što god nađeš, charged naravno, trebao bi brzo pasti.
Staro 22.06.2009., 20:19   #175
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Uspio sam ga sredit

Ponadao sam se da to nije zadnji boss, igra je prekratka i niš posebno.

Nekako sam očekivao da će zadnji boss biti kčer od Elizabeth Green, no od nje osim u 2-3 cut scene ni traga ni glasa...

Skupio 70 onih landmarkova

I počeo igrati Wolverinea na hard
Staro 22.06.2009., 23:56   #176
Hei$$e
Premium
Moj komp

Hei$$e's Avatar

Citiraj:
Uspio sam ga sredit

Ponadao sam se da to nije zadnji boss, igra je prekratka i niš posebno.

Nekako sam očekivao da će zadnji boss biti kčer od Elizabeth Green, no od nje osim u 2-3 cut scene ni traga ni glasa...

Skupio 70 onih landmarkova

I počeo igrati Wolverinea na hard
Ja budala stalno mislio da sam ja njen sin
Staro 23.06.2009., 11:54   #177
Newmie
Premium

Datum registracije: Aug 2006
Imam mali problem sa jednom misijom. Kada prvi put otmem helikopter, i onda trebam uništit na vrhu zgrade one 3 detectora, nikako ih ne mogu uništit, tj. uopće se ne oštećuju. Jel to neki bug ili ja radim nešto krivo?
Newmie je offline   Reply With Quote
Staro 23.06.2009., 12:08   #178
Demon Hunter
Registered User

Datum registracije: Oct 2004
Moraš pratit upute i targetat sa TAB tipkom
Demon Hunter je offline   Reply With Quote
Staro 23.06.2009., 12:15   #179
Newmie
Premium

Datum registracije: Aug 2006
Evo baš sam uspio, malo sam bio glup
Newmie je offline   Reply With Quote
Staro 23.06.2009., 14:11   #180
Lihto
The Dark Side of Moon
Moj komp

Lihto's Avatar

sad se sjetio na koju me igru ovo podsjeća,oni malo stariji će se sjetit za Playstationa,Soul Reaver,odlična igra isto..
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno