![]() |
Prototype
Evo ja vidio ovu igru kao dobru najavu pa evo link od trailera http://www.youtube.com/watch?v=yp-nQi9vGHI
ali da li vas na ovom iducem traileru previse podsjeca na Assasins Creed u malo modernijoj izvedbi ? http://www.youtube.com/watch?v=yp-nQi9vGHI Sve u svemu izgleda zanimljivo. |
meni igra izgleda dobro to bi se dalo zaigrat ;)
|
Također
|
igra mi se čini zakon čito sam najavu u gameplay-u pa imali kakvih vjesti kad će izačovo mi se čini uber igrica
|
čekam je već preko godinu dana ali nee nebi još izašla:D
|
sigurn je toliko opsežna da dok je dovrše već shvate da su proše 2 g i da je grafika zastarila pa je opet rade:D
|
hehe pa imaš pravo,gledam non stop jel se bliži datum dolaska:D
|
...moglo bi se zaigrati...po trailerima izgleda dobro...ali izvedba kakva ce biti...
|
Citiraj:
|
http://www.gamestracker.com/prototype-release-date.htm
znaci 26 jun 2009 |
svidja mi se :D
|
još samo malo:Dako ga opet odgode ja bum si živce pojeo
|
jeste svi nabrijani kad ono dodje polulosi izradak koji ce kostati 400kn,pun bugova i neoptimiziran...:fiju:...a mal sam pretjerao...:D
|
Citiraj:
Sve ćemo vidjeti za 2 mjeseca... |
meni nitko nemre pokvarit veselje osim ovih ako opet odgode izlazak igre
|
Citiraj:
a subjektivno...hmmm novi gta 4 po pitanju optimiziranosti i zahtjevnosti crysis....:hitthewal: |
ajd čovjek nas je barem upozorio:D,jel bu se sto posto neki ljudi razočarali kad je nebu mogli igrat kak treba na svom kompu
|
a de moram izazivati strepnju glede toga...ne zna ni sam Bog sta ce ispasti na kraju...:zdero2:...samo da bar bude cryengine 3 pa svi po nove grafe...:lol2:
|
kolke smo sreće u vezi para i bit će tak da bumo svi trčali po nove grafe:D
|
ma biti ce to prosjecna igra,nista novo,pravljeno po starom receptu...:rtfm:
OFFTOPIC...a bio bi red markos da zamijenis 8800gts pa po gtx295 i quad sli pa bu delalo na 20 fps...:lol2: |
ja mislim da neće valjat pa ako nebude valjo nisam tužan a ako bude ludim od sreće:D
|
off.....pa blava imaš pravo bio bi red da odem po jaću grafu a i nadam se da bum uskoro:D
|
Citiraj:
OFFTOPIC...ma zahebavam se mora da radi ako ne dao sam ti prijedlog... ili 4 HD 4870x2 u crossfire x...nekih 11 tisuca kn...aj dosta offtopica jos cemo pokupiti ban...:lol2: |
ja mislil da bi ovo mi mogla bit najdraža igra kad izađe zato jer me uvjek privlaćio taj svemogući badass junak koji ima badass moći super snagu i sve drugo s puno krvi u tp view-u s parkourom baš su mi super animacije i pokreti mislim ono.
: Dođe penje se uz zgradu skoći na drugu okomito i usput slomi prozore pa se baci opet na onu staru trću po zgradi vodoravno skoći na heli i otmega onda se baci i dođe na pod i usput slomi sve u radijusu od 10 metara .Ono raj:D P.S:Vidite što je shapeshifting lik dovukao:D:http://www.youtube.com/watch?v=VToF6D0EIOk Napomena ovoje izgled od veljaće 2006/2007 |
Citiraj:
sam ce trebati kao i crysis ibm-ov roadrunner da pokrenes na max aa+af...:amen:...sada si se uzivio a na kraju ni p od protoypea...:dajpivu: edit...smanji taj video...stavi ga kao direktan link... |
za 4 dana prototype izlazi :D
|
jooj pripremam hard na disku,drivere i zivce ako bude stekanja...
i,koja je minimalna konfa...:D |
80% ljudi koji su je igrali vele da igra ne valja, da nakon 1-2h postane vrlo, vrlo dosadna, da je gameplay prejednostavan :( jebemu
|
jaooo, bit će krvi do koljena :D
Nadam se da bude proc gutal igru kak spada...dugo čekam već ovu igru |
jedva čekam se daskat po ljudima:D
Al nevidim kako može postat dosadna ima dosta sadržaja čak i ako se ponavlja zabavna je pola igara tog tipa je tako. Pogledaj GTA 4 prototype ima više sadržaja od njega a za gta se niko ne žali Edit: minimalna konfiguracija: Operating System: Windows® XP (with Service Pack 3) and DirectX® 9.0c or (Windows Vista® with Service Pack 2) Video Card: 256 MB 3D hardware accelerator card required - 100% DirectX® 9.0c with Shader Model 3 support* Processor: Pentium(R) Intel Core® 2 Duo 2.6 GHz or AMD Athlon 64 X2 3800+ or better RAM: 1 GB of RAM for Windows ® XP / 2 GB Windows ® Vista systems Hard Drive Space: 8 GB of uncompressed hard disk space (Plus 500MB for swap file.) Sound Card: DirectX 9.0 –compliant sound card DVD-ROM: DVD-ROM Peripheral: 100% Windows(R) XP/Vista - compatible mouse, keyboard and drivers 100% Windows(R) XP/Vista - compatible 4X DVD-ROM drive or better (600 K/sec sustained transfer rate) and drivers *Supported Chipsets for Windows(R) XP and Vista All NVIDIA® GeForce™ 7800 256 MB and better chipsets All ATI® Radeon™ X1800 256 MB and better chipsets E na stranici piše da izlazi sutra a negdje da za 4 dana sad šta je istina |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:42. |