|
![]() |
#61 |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
Ma sam ti napiši, za kurenje spremni ![]() Inače nije da nije grubo rusko š nego nije grubo R ![]() e da i sad tek skužio: Zašto je Proizvođača u naslovu napisano velikim slovom ![]() Inače dečki ovo je sve sitno. Prava patnja su imena i prezimena prije svega sportaša i tu se komentatori moraju posebno patiti. Zadnje izmijenjeno od: Munjara. 18.06.2009. u 21:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Ne može bit pelajt...jedino palit ili pelit...kako kod koga.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
scythe, frend nedavno to izgovorio ščite. skoro pa sam se složio s njim ![]() acer ti je kod nas ačer, hehe. ovo ostalo bi ja izgovarao kako dođe, onaj hauppagge ili kako već, pa fino tražiš haupađe , dobit ćeš dignutu obrvu od trgovca kako god da izgovoriš, uostalom oni se jadni naslušaju svega i navknuti su i na našu i na njihovu nepismenost. recimo nisam nikad naučio kako se TEAC izgovara, ja TEAK, frend TIK, možda ima još koja varijanta. živjeli nama majkrosoft ačes i mozila firefiks. a dalo bi se i kančel ugurati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Piik. |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
.
|
Malo dulje "i"? EDIT: eto žile me prestiže...pa nek neko veli da je ovo glupa tema, a evo koliki odaziv ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |||
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Ć i Č nije isto, Đ i DŽ nije isto, majku mu.
![]() |
![]() |
#76 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Nisi završio.Imaš meko Š i meko Đ i meko Ž. ![]() Iako,kada se ufuraš da si ejmerikanac onda je bolje Lođitech nego Lodžitech. |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Mile ne govorimo istim jezikom.Samo se razumijemo,to je prednost. Ali da govorimo istim,ne govorimo. To nije politička konotacija s moje strane, da se razumijemo. Čisto pravopisna. Možda i govorimo u krajnjoj liniji veoma sličnim jezikom,ali dovraga različito ga pišemo,i to dosta. Kod nas se za picu ne može reć extra,a vama je tamo svaka druga extra. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Svi su napisali da se Phenom izgovara Fenom, zar nebi trebao biti Finom? ![]() Mene zanima Micron; Jel se izgovara Majkron ili Mikron? ![]()
![]() |
#79 |
Adrenaline junkie
|
Ugledajte se na ovu gospođu. http://www.youtube.com/watch?v=Aijx0OIll-g Milka Canić, žena od koje niko ne zna više o Hrvatsko-Srpskom/Srpsko-Hrvatskom (kako kome draze) jeziku. BTW I nju i njeno znanje ima par parodija, evo jedne. http://www.youtube.com/watch?v=VIzIEBkJCqM
![]() |
#80 |
.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Adrenaline junkie
|
http://www.youtube.com/watch?v=2HitWlywOIY Vi umirete! BTW Kako se izgovara Candy? Imam mašinu za suđe, pa ne znam na koje se ime odaziva.
![]() |
#82 |
Beerman
|
Xigmatek engleski je z, kao i u xenophobia , xenon, ali u hrvatskom je to sve ks |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Beerman
|
hehehe dobar ![]() E-mil ------------- ejmal'mije Molim moda da ispravi propust ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Ajmo kak se kaze Powerpoint? Vecina ljudi to cita kak se pise, al ima neko tko kaze "pauapojnt"... Bas tako kako pise... Bas s nekim specijalnim naglaskom... To izaziva posten smijeh svih koji to cuju... Pa sad, kako se zapravo kaze?
![]() |
#85 |
.
|
Pauerpojnt... |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ajmo bičis, kako bi se najispravnije britiš ingliš reklo - Mozilla? Čuo sam svakakve izgovore al brijem da se ne veli [mocila] ili sam u krivu? I samo da napomenem - nije [undo] nego [an-du], i nije [redo] nego [ri-du] ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Izgovara se Mozila, nikakav "c" umjesto "z". ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|