|
![]() |
#121 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Makar ne vjerujem da ću igri dati novu šansu nek mi netko molim vas kaže kak (ili šta napraviti) sa onim beštijama (recimo prva prava misija) kad se ušuljam u Gentek, consume-aš onoš zapovjednika da bi mogao ući unutra, pa nađem onu žensku u kavezu, koja u animaciji skoči a ostavi meni 6-7 onih brzih velikih beštija. Preslab sam da bi se borio sa njima, pokušavam skok+mouse1 (kao neka japanska stolica ![]()
![]() |
#122 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Dobiješ tu gamad, moraš ih navuc do military baze, tam ces se z njima unutra fajtat, skaci i mouse 1, kad ti se pojavi prilika consumaj cudoviste, to ce ti malo potrajati ali je point da ih izbjegavas. Zatim bu ih jos doslo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
|
Ja stalno mislio da je Gentek ta Military base, pa sam ostajao unutra i tam se pokušavao sa njima ![]() Prešao sam tu misiju i onu sljedeču sa Karen i tenkom i crvenom zonom, prekinuo...
![]() |
#125 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
1920x1080 na lcd-u od 42", letenje kroz grad je gušt, potrošio sam valjda nakon prve misije nekih 4h samo na letenje okolo koliko je zarazno. ![]() Zabavno je, ali pomalo zatupljujuće.
![]() |
#128 |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
Prošo igru, dobiva 9 od 10 iz razloga što je priča mogla biti razrađenija zadnji boss pain in the ass, ali ni blizu kao onaj dio di branite tenk s plinom od 2 leader huntera, btw Blade mutation ftw
![]() |
#129 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
prvi efekt na igricu: WOOOOOOOOOOW, kak zakon... A kad ono, to samo pocetak kad se razvaljuju oni vojnici i tenkovi i tak... Ajmo prva misija, kul... skakanje je predobro, al padnes sa zgrade od 200 m i nist, eh bome si jak "covjek" il sto god... Dovucem ona cudovista u military base, ubijem prvog, pa jos dvojicu, i onda me uvijek ubiju... Ma dosadilo mi odmah... Eh... Mozd kad se malo smirim nastavim igrat... Btw, posto igram i gta IV uz ovo, ajmo rec, dosta je slicna okolina, pogotovo ona kosa ulica u sredistu grada gdje se vrte reklame, tu ima pravi Panasonic, ideas for life, a ne panoramic ko u gta EDIT: Nisam idiot, skuzio sam... Al opet, jako, jako je slicno... Samo u central parku fale jezerca...
Zadnje izmijenjeno od: Campeonato. 18.06.2009. u 18:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Tu sma se prvih par puta namučio ko tenkre, al onda sam skuzio caku - mrkni prvi tenk u blizini i rokaj po njima, kad ga uniste odmah sjedni u drugi. Nemas nikakvih problema dalje, a jedino s tenkom mozes lagano unistit one nakaze sto vire iz zemlje i bacaju aute po tom spremniku. Uglavnom, dobra igra ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Uspjeo sam uništiti zgradu(HIVE) koja izbacuje one monstere i prešao u drugu misiju i opet moram nešto napraviti glede zgrade(HIVE) probao uništiti ali izbaci (mision failed) i moram nanovo ali neznam šta treba dalje napraviti tj. s tom zgradom uništio sam one tankove što izbacuju monstere. Obišao sve u krug i uništio dosta helikoptera ali nemogu dalje i stalno napadaju monsteri pa molim pomoć/savjet kako dalje. Hvala. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() ja imam isto otprilike 4 sata skakanja po gradu kolko je zarazno.uopće nisam ni obavljal misije
![]() |
![]() |
#137 |
|
![]() |
#139 | |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#140 |
Od nonine sestre kunjado
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() |
#143 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#145 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#148 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
nemogu nikak problem riješit sa zvukom,win 7 RC1 je gore i probao sam mjenjat sa 16 na 24 kroz sve i nikak,jel ima još neko riješenje?
![]() |
#149 |
|
Kakav je to uopče problem sa zvukom? Šta u igri nema zvuka ili nešto drugo? Prvi put kad sam pokrenuo igru izbacio mi je error sa Dx-om nešto, neki file (nisam instalirao DX koji je došao sa igrom) i normalno uđe u igru a nema zvuka. Izašao, insalirao točno taj Dx od igre i zvuk proradio
![]() |
|
|