|
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
je najbolje da če ti igra po imenu AMERICAs army biti izbačena točno u ponoć po europskom vremenu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Hm sad su zauzeti serveri na steamu da se ovo pokrene :S Usput nakon preloada kad je skonto da je game released nastavio je još podosta downloadat očito se dosta razlikuju beta i final build. Možda ima više mapa ![]()
![]() |
#39 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Meni se vuce na steamu ko krepana macka... btw ako kome jos pise preloaded, a vec je prije skinul i nece skuziti da je otkljucana nek ode u steam dir nade america's army 3 preimenuje npr doda 2 iza 3 i ponovno pokrene steam -> america's army 3 i onda opet zgasi steam i vrati staro ime. Tak je meni bilo pa je upalilo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
|
Ma mislim stvarno. Nemože se logirat nego iz stotog pokušaja. Taman čovjek pređe trening nemože uploadat rezultat. Onda se spojim nakon boga pitaj koliko na neki server da bi lagalo i izbacilo me. Onda se igra sruši. Nakon 100 sljedećih pokušaja opet sam na nekom serveru. samo počmu poruke mato,pero,đuro,bero ..... cijela ekipa samo left the game. I mene opet izbaci. Manijaci jedni barem nabavite pošteni server. Koje im je to opravdanje da nisu očekivali navalu. Usput budi rečeno toliko bugova se nalazi u toj jednoj igri da mi nije jasno što su radili cijelo ovo vrijeme. Ovo je ipak final build nemože se ovakva igra plasirat. Animacije se raspadaju , skripte su grozne , bug na svakom koraku!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Meni je ovo trebala bit najbolja igra dosad........ barem igra koju ću najviše depat...... kad ono ni logat se.
![]() |
#42 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
meni se logira iz prve, odem na training, rjesim prva 2, stisnem continue i loadira mi main menu te kaze da nisam zavrsio treninge o.O NEkuzim, pricekat cu par dana da se situacija smiri, updateaju autenthication server i te stvari i probat uc u multiplay @svi: postoji tema o americas armyu (ne beta) pa bi bilo u redu da svi tamo nastavimo postat komentare
![]() |
#43 |
Premium
|
Ova tema je bila prije pa sam zato nastavio ovdje pisat. Tako je bilo i s gta za xbox pa se pc nastavio u istoj temi lol. Neka mod zatvori ovu da ne zbunjuje ljude zbog imena beta i riješeno ![]()
![]() |
|
|