![]() |
America's army 3.0 Beta
za sve one koje zanima izašla je beta 3.0 verzija na unreal 3 enginu.
Dostupna je samo preko fileplanet-a i to ako ste njihov pretplatnik. Također za one iskusnje, može se naći na standardni način........ Javite dojmove i par screenova pls. Igra vjerojatno neće doći još nekoliko mjeseci ali eto. |
Super jedva cekam :goood:
|
Uh, navodno zbog toga što je prebrzo procurilo , a leakana verzija išla preko steam servisa, beta je u potpunosti ukinuta.....
bar sam tako vidio na određenim forumima..... |
Da, i u pitanju je bio cracknuti steam, tako da dosta ekipe nije ni uspjelo natjerati da radi.
Al jedva cekam, prema youtube filmicima izgleda obecavajuce. Nakon 3-4 god igranja AA, dosadilo je, ovo ce biti odlicno osvjezenje. |
Citiraj:
Dosta zanimljiva stvar mi je što ima tri vrste reloada za različite uvjete. |
Ae ak nis drugo, nabijat cemo honor ispocetka, moja 2 100honora i neki low lvl odose.
Jedva cekaaaaaaaam :D |
igrao sam ostale ali to je zamor od grafike jbga stara igra već ali ovo izgleda:zdero:
|
America's Army 3: Official Release Date June 17,2009
uf nadam se da bude dosao tada http://aaotracker.com/portal.php |
igra izgleda prej...... ali ne u grafickom smislu nego samom gameplayu :D
Iskreno prijasnje AA nisam igrao ali ovo je obecavajuce dobro i nadam se da ce biti ĐABE :P BTW jel ima beta negdje da se skine? |
imas bete za skinuti, ali nemoj, rijetko tko je uspio pokrenuti... ide preko krekutog steama
strpi se jos 2-3 tjedna i to je to. |
Jedva čekam. Usput, ima li još koja informacija jer su preko facebooka davali info koji nema na forumima službenim a ja sam izbriso face.....
Koliko mapa dolazi u finalnoj verziji? |
Ja sam na facebooku i naravno nema takvih informacija.Mozda ima ali sam propustio :D
No sto se tice bete necu ni pokusavat nista nit imam volje za gluposti radit :S Ugl igra ce biti do ja.. :) Takoder mi se svida sto nece biti vise "bunny hop" :D jer je neralno i drago mi je sto su poduzeli nesto u vezi toga uzivajte ;) |
Igra izlazi 17.06. :D
|
|
Ja sam skinio na steamu sam moram cekat relase date :D
|
I ja sam napravio preload , auh jedva čekam
:p |
Damn, nemam graficku jos :(
|
Ovo s ovim AA original downloaderom skida puzevom brzinom, 20KB/s
Skinit ce mi za 3 dana ... yay :goood: |
Jucer sam isprobao novi AA,posto je jos u beti bude gresaka sa kretnjama i izbacivanja u win,grafika solidna ali moglo je to bolje,gameplay je ok ali malo presporo za moj ukus.
Za tjedan dana stize cijela verzija |
Citiraj:
|
WTF igrao betu 3 sata i danas dobio update,Naravno igra mi se nesvida :S
Kretnje su ubi boze sve je traljavo napravljeno :S Nadam se da ce ispraviti jer je to ipak beta jos.. Kad ubijem nekog nista mi nepise ni da sam ubio ni da nisam.I igra se cini dosta "neoptimizirana"..Mozda je do mog racunala ali cisto sumnjam. Takoder se slazem s gore navedenim da je SPORAAAAAAA.zavrsi partija moras cekat jos 1 minutu da se pokrene runda ponovo aaaaaaaa Nadam se da ce se to sve ispraviti do izlaska igre.Jer ovo je po meni neigrivo... Ali opet to je moje misljenje samo.. |
Trenutno skidam betu a preload cijele na steamu mi je gotov. Pa ćemo kasnije zabacit malo :D
|
Prodjite ovaj Tweak guide i radit ce bez bada na prosjecnom kompu:
http://ri051.com/news.php?extend.275 Meni na gtx260 sve na max detaljima, AAx4, AFx4. Prije tweakanja morao sam drzat detalje od low do middle. |
Citiraj:
da pogodim, okorjeli si cod4 igrač jel? |
Citiraj:
|
Nema boljeg nego zaleci sa snajperom u neki bush i laganini posmatrati zrtve :zdero:
Nego ... jesam ja corav ili na official stranici pod Weapons ja nevidim nikakav snajper ?!?!??!??!!!!!11 :stoopid: |
Citiraj:
Maknuli su sniper, sad je SDM koji koristi modani M16M4 koji je precizniji i semi automatic i koristi 4x zoom. |
Igrao betu i tako to. Jedva čekam cijelu i sređeniju verziju.
Valjda neće lagat ko luda:puke: |
Da, lag je najveci neprijatelj ove igre. Inace igrao sam Ranch UK server, bilo je 12 ljudi na serveru. Bilo je laga ali povremeno samo. Dalo se igrat i mislim da je to to. Onaj stari filing prvih verzija AA, napeto do jaja.
|
Ima mjesta za napredak. Međutim ako srede lag meni predobra igra.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:38. |