|
![]() |
#151 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ja sam se ponadao kad je bilo 1:1...baš je sad onaj seronja Hleb našel neigrat ![]()
![]() |
#152 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Jel netko snimao utakmicu pa da uploda na RS...meni je promaklo zbog posla ![]()
![]() |
#154 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Meni se nije bas svidjala tekma. Daleko od toga da je 4:0 ipak veliki rezultat,mislim da se ni ovaj put rezultat ne slaze s igrom. Sve u svemu nisam zadovoljan jer fali nasa prava igra. Vidi se po svemu da fali "ono nesto". Valjda je to samo kriza, ali nadam da je samo to. Ovako kritiziram jer smo igrali protiv najslabije momcadi u skupini..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
doće sve na svoje kad dođe Dudu i Niko,onda ćemo se opet vratit nazad.
![]() |
#156 | |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Banned
|
Imam dojam da je Modrić odlaskom tamo srozao kvalitet jedno pet koplja..totalna suprotnost Kranjčaru..nabildao se,smršavio,počeo trčat ![]() Nekako mi je totalno razočaranje,uz Pranjića,ili momak igra krivu poziciju,i to 100%,jer u heerenvenu igra krilo,čak i napadača često,priključuje se..ovdje na beku jednostavno pliva nemilice.. Mislim da ako budemo drugi,tj. izborimo dodatne kvalifikacije,da se u dupe možemo ljubiti,realno smo kvalitetniji od ukrajine i bjelorusije..a sad,kad smo mi u pitanju,ništa nije sicher.. Recimo,zgadilo mi se odavno nekoliko stvari,prva,pucanje preko qrca penala protiv turske,takvu nonšalanciju nisam u sportu vidio,na facama im se vidjelo da su se pomirili sa ispadanjem,koliko god šok-pogodak bio,ja bi ih kaznio za takav pristup...i protiv engleske,onako zgriješiti,sa Pranjićem..mislim presmiješno,i nakon 0:1 smo stvarno dobro stajali..i onda kickboxer 43 stupa na scenu,i lomu ovom pola lubanje...mnogo igrača nam je za otpis,bojim se.. i to već u ovim kvalifi...šta to prije vidi Bilić,to bolje. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Imam par zamjerki,inace za to sam da Bilic radi svoj posao. Ali mislim da protiv Ukrajine je Pranjic morao igrati blize golu a netko drugi na lijevoga beka. Nisu nam u drugom poluvremenu trebala dva zadnja vezna,iako istina da su dva beka igrala dosta visoko. Uvodenje Petrica umjesto vidno umornoga Olica bi bio korak naprijed, jer zadnjih 15 minuta nije mogao hodati Olic, sot se vidjelo iz aviona.I da je dosao u sansu ne bi zabio jer ne bi imao snage. Modric je definitivno pao u formi,to je vidljivo,ali ipak mislim da mu treba vremena da se malo privikne na Englesku,a sto se tice repke,ne moze tamo igrati lose a za repku briljirati, to se odrazi i na repku. Rakiticu je mjesto vise iza dva napadaca a ne na lijevome boku i sl.,ali onda Modric nema gdje,znam... Pozdrav
![]() |
#160 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Dali netko od vas gleda ovu tekmu Belgija - BiH jer ovaj komentator jedno 3-4 dana nece moci pricati koliko prica i vec je promukao ![]() edit: 2:4 za Bosnu
Zadnje izmijenjeno od: Vejita. 28.03.2009. u 22:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Super Moderators
|
Bemti...mislil sam da bu Ćiru herc strefil dok je trčkaral okolo večeras... ![]()
![]() |
#162 |
Banned
|
Pogled na crno meče će ga umirit. ![]() Čudo je taj ćiro, makar je BiH uvijek imala extra talente,samo im je trebao šef a sad su i to našli,šteta da ih prije 6-7g nije preuzeo,dok je ipak malo mlađi bio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Super Moderators
|
Još malo i tekma sa ukrajincima (06.06.2009), a pol repke je ozljeđeno ![]()
![]() |
#165 |
Super Moderators
|
Prodano ![]() Vele da je ostalo još samo 1600 za zapad... http://www.net.hr/sport/page/2009/06/04/0045006.html
![]() |
#166 |
Banned
|
Mislim da se ne trebamo pribojavati ukrajinaca,ali respekt treba biti. Sve u svemu,od najboljeg obrambenog bundesligaša Šimunića,preko topnika nizozemske lige Pranjića,ako će i Crunchie igrati i odigrati svoju rolu,tu je Modrić,on nije ozlijeđen koliko čitam,u napadu Petrol ili Mario,i to je to. Biti će to dobro,prognoziram 2-0 za nas. ![]() Izgubiti ne smijemo,neriješeno nam ne znači apsolutno ništa,znači samo 3 boda igraju,lako reći,ali mislim da ćemo dobiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Već je prije bilo rečeno da na dan utakmice neće biti ulaznica. http://www.hns-cff.hr/?ln=hr&w=vijesti&id=877 Ja jučer ugrabio dvije za istok, sad ima samo zapada ![]() Što se tekme tiče, po meni je Bilić trebao krenuti s Petrićem kao srednjim napadačem, i Olićem i Mandžukićem kao krilnim napadačima. A kad ono, čitam u novinama - dva defanzivna vezna od početka, Modrić lijevo na krilu ![]() A sve zato što Pranjić mora igrati. Može ali u vezi, Pranjić nije bek. BTW, Pranjić potpisao za Bayern: http://www.net.hr/sport/page/2009/06...06.html?pos=n2
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 04.06.2009. u 11:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#168 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Ma kakav Mario bogteneubio? Kakav je to igrač? ![]()
![]() |
![]() |
#169 |
Banned
|
Ako se ne varam uz Kalinića,Zeca,Sharbinija i Jajala - najbolji u Hrvatskoj. Nisam neki fan njegov,ali mislim da bi upravo takav jedan mladac mogao i trebao bljesnuti u ovako presudnim tekmama,jedan gol je dosta. Nek dobije 20 minuta,izađe na travnjak i strpa im ga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Eto ga na...prstom u govno....sranje,sta drugo reci. One dvije stative cu sanjat garant nocas....moram se napit ko blesav pa necu nista sanjat! ![]() ![]()
![]() |
#172 |
3.14zda ®
|
Daj ne pizdite, Jurić, Mile Kitić, Leko i Srna+Olić Ludnica/Fontana katastrofa danas...izgleda je opet netko bio zmija, a netko žaba-žaba ![]() http://www.youtube.com/watch?v=g601rxumsmg |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Premium
|
Bez obzira na dvije stative, ovaj poraz ide Biliću na dušu. Ne znam kaj Jurić uopće radi u repki, Vukojević je trebao igrati odpočetka. Rakitić već 10 mjeseci nije odigrao dobru utakmicu, nije trebao igrati ni danas. Bez obzira na Petrićev gol i stativu, većinu utakmice nam je on bio igrač manje. Mandžo je trebao igrati od početka, izbacio je Modrića u for za gol i kasnije za stativu. Nismo izgubili šanse, ali bit će jako teško do kraja, pogotovo zato što će u našoj skupini skidat bodove drugoplasiranome jer imamo jednu ekipu više u skupini... @Dizel, mani se lota, to je namještaljka za punjenje proračuna...
![]() |
#177 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2008
|
Tesko cemo do Afrike.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Premium
|
treba nam remont. Promijeniti neke igrače i način igre, svi nas čitaju nakon Eura '08. Srna mora na beka, na toj je poziciji među najboljima u Europi. Pranjić pak suprotno, treba igrati u vezi, a ne na beku. Na bek može Čale, a Pranjić bi po meni bio joker s klupe za vezni red. Jurić van iz repke, zadnjeg veznog treba igrati Vukojević. Modrić Kranjčar i Rakitić (kad se ovome zadnjem da igrat) bi trebali igrati u vezi, s time da se Rakitića može zamijeniti Pokrivačem u defanzivnoj varijanti, a u napadačkoj trećim napadačem. U napadu bi trebao biti Eduardo (ako napokon bude spreman) i Olić ili Mandžukić. Petrić mi nikako nije sjeo u repki, u subotu je bez obzira na gol bio među lošijima, veći dio tekme je statirao. Klasnićevo vrijeme je po meni prošlo što se repke tiče. A za golmana bi mogli vratiti Butinu, u formi je i u najboljim golmanskim godinama.
![]() |
#179 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Što se golmana tiče, mislim da je Runje daleko najkvalitetniji trenutno. Samo da više Bilić Pletikosu prestane zvat', ide mi na živce kad počne forsirati neke ljude (ovdje spada i Petrić). Podsjeća me na tatu Kranjčara (premda je ovaj postigao cilj - sin mu je napokon počeo igrati, od tog silnog forsiranja). Anyway, mislim da ću iduće svjetsko gledati opušteno. Samo da bude prijenosa u HD-u (da nisam džabe kupio telku s MPEG4). ![]()
![]() |
#180 |
Premium
|
Runje je klasični kiks golman, oba gola idu dijelom i na njegovu krivicu. Kod prvog gola se Šimunić sagnuo, očekujući (što je potpuno normalno) da će golman pokupiti loptu u petercu ili ju izbiti. Takvu oštru loptu igrač ne izbija jer bi si ju lako mogao pospremiti u mrežu. I kod drugog gola se mogao pomaknuti s gol crte, golman mora biti car u svom petercu.
![]() |
|
|