|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Feb 2009
|
vmWare image
Jel moguce u vmware napravit "sliku" instaliranog operacijskog sustava i stavit to na CD i onda kao takvu "sliku" to prenijet na drugi komp i tamo pokrenut taj OS ili ga ubacit na neki nacin |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Da, ali moraš imati program za izradu imagea kao npr. Acronis True Image. Usput trebaš napraviti i True Image Boot CD (imaš ga u opcijama programa). Spržiš image na dvd, uzmeš boot cd, staviš ga da digne drugi komp i onda ubaciš u njega dvd sa imageom.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |||
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Citiraj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
![]() |
#6 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Ne kužim. Ako ti je pitanje možeš li prenijeti image instaliranog OS-a u Vmwareu na drugi komp, naravno da možeš. Staviš cijeli folder na medij i preseliš. EDIT : Čitam i čitam, i jedino što shvaćam iz njegovog posta je da on želi napraviti image OS-a i staviti isti image na drugo računalo i da iz nekog razloga želi koristiti neke alate iz Vmwareove palete za taj postupak. Ili ni on sam ne zna kaj hoće, a to mi se čini kao vrlo izgledno.
" Have you tried turning it off and on again ? Are you sure it is plugged in ? " ![]() Zadnje izmijenjeno od: m4dm4n. 06.06.2009. u 13:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
mislim da je u ovom stvar ![]() sherlock mod on ![]() on zeli napraviti vmware image host osa i preseliti ga ne neku drugu kantu i da tamo taj isti os radi kao vmware os..image..ili kako ga vec ocete zvati skineš fino ovo http://www.vmware.com/products/converter/ i odradiš posao..full je jednostavno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Datum registracije: Feb 2009
|
Eh to mi treba.. hvala stari |
![]() |
![]() |
|
|