![]() |
vmWare image
Jel moguce u vmware napravit "sliku" instaliranog operacijskog sustava i stavit to na CD i onda kao takvu "sliku" to prenijet na drugi komp i tamo pokrenut taj OS ili ga ubacit na neki nacin
|
Da, ali moraš imati program za izradu imagea kao npr. Acronis True Image. Usput trebaš napraviti i True Image Boot CD (imaš ga u opcijama programa). Spržiš image na dvd, uzmeš boot cd, staviš ga da digne drugi komp i onda ubaciš u njega dvd sa imageom.
|
Eh da.. taj image.. nisam mislio koristiti na drugom kompu nego na drugom kompu ali vmware isto.. Jel se to moze?
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
|
Ne kužim. Ako ti je pitanje možeš li prenijeti image instaliranog OS-a u Vmwareu na drugi komp, naravno da možeš. Staviš cijeli folder na medij i preseliš.
EDIT : Čitam i čitam, i jedino što shvaćam iz njegovog posta je da on želi napraviti image OS-a i staviti isti image na drugo računalo i da iz nekog razloga želi koristiti neke alate iz Vmwareove palete za taj postupak. Ili ni on sam ne zna kaj hoće, a to mi se čini kao vrlo izgledno. |
mislim da je u ovom stvar :D
sherlock mod on :p on zeli napraviti vmware image host osa i preseliti ga ne neku drugu kantu i da tamo taj isti os radi kao vmware os..image..ili kako ga vec ocete zvati skineš fino ovo http://www.vmware.com/products/converter/ i odradiš posao..full je jednostavno ;) |
Eh to mi treba.. hvala stari
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:33. |