|
![]() |
#2492 |
Od nonine sestre kunjado
Datum registracije: Dec 2006
|
Pogledao po preporukama gore : Girl Next Door.......preeeedobra Elisha
![]() |
#2493 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 12.01.2012. u 23:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2494 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#2495 | |
Just married!!!!
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
Ali ovaj Captivity...majko moja, kaj se neko naslagal klišeja...i još tak očiti zaplet, raspleti i preokreti...čak ni njena guz...ovaj pojava nije spasila film |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2496 |
Registered Abuser
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2497 |
-------
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 12.01.2012. u 23:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2498 | |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Velkm tu d klab ![]() American dad je ok, pogotovo prva sezona(Patric Stewart kao glas Stanovog ševa rules ![]() Dead birds (2004) - Majko moja kakvo mučenje od filma. Nakon obećavajućeg početka sa puno krvi...ostatak filma je tragično loš. Zbunjena priča ima nekakvu glavu i rep, ali ono između je toliko silno zabrljano da je to strašno. Izbjegavajte ovaj film 3/10 Deathwatch (2002) - OVo je ipak osjetno bolji film od gornjeg naslova, ali ipak pati od nekih nedorečenosti i nedosljednosti po pitanju same priče. Ajmo reći da ima malo više smisla od gornjega i gluma je prilično dobra. 5/10 Brick (2005) - Ovaj me film potpuno oduševio. Ima nekih problema, možda je priča malo nategnuta i scenarij mjestimice patetičan, ali ipak je riječ o izvrsnom i jakom filmu. Malo romanse, malo drogice, malo nasilja, malo mistike, malo film-noira... Izvrsna glumačka postava sastavljena od većinom relativno nepoznatih glumaca i glumica. Poznatiji je jedino Joseph Gordon-Levitt kojega mnogi znaju kao Tommya Solomona iz serije 3rd rock from the sun. 8/10 Harsh times (2005) - Moćan film. Zanimljiva i nepredvidiva priča o psihotičnom bivšem rangeru i njegovom best friendu dok rade sranja ulicama L.A.-a. Vrlo uzbudljivo, zanimljivo i nepredvidivo... Još jedna maestralna uloga Christiana Balea. 9/10 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2499 |
-------
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 12.01.2012. u 23:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2500 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
trazim ime jednog filma sa ovom radnjom: Maldi latinoamerikanac iz LA koji igra nogomet nekom teskom mukom zablistao u engl. lizi u Newcastleu... Svadajao se sa starim, bla bla, onda mu je stari umro... Jedan od kolega u Newcastleu je bio neki plavi lik koji se samo zabavljao (zavrsio mu je mercedes na klocnama u tom filmu pa je isao taksijem gdje se upoznao sa tim meksikancem) i koji mu je pomogao da udje u prvi tim... Ugl, valjda je netko skuzio o kojem se filmu radi i bio bi mu zahvalan da mi kaze o kojem se filmu radi... Hvala
![]() |
#2501 |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
Moguće da je ovo? http://www.imdb.com/title/tt0380389/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2502 | |
Just married!!!!
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2503 | |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
![]() Moze jos koja preporuka nekog filma s takvom tematikom, a i bio bi zavalan za preporuku nekih zanimljivih sportskih filmova, nesto sa autima, o nogometasima... I takve... Negledam takve vrste filmova, al netko me zamolio za neke dobre filmove sa takvom tematikom... Hvala puno
![]() |
![]() |
#2504 | |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
moram se i ja posut pepelom , nikad cuo za taj redemption. po naslovu bih rekao da je drama nekakva , nekak mi je tesko povjerovat da je drama bas tak sad za prvo mjesto , al ajd ak je tolko ljudi glasalo..mogo bi to za vikend posudit da procjenim. pulp fiction bi stavio medu top tri , tu je peti ajd . Ak je taj Redemption bolji od Pulp fictiona , stvarno , skidam kapu. Ponovno 17 - ma film je bezveze . nemojte trositi vrijeme na isti . vise mi baca na nekakve teen filmice ,a mjesavina je neka , nesklad skroz. Zaobidjite. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2505 | |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Da, i onda se ja pitam zasto mi je 24 najdraža serija ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2507 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
frost/nixon - odličan, ko voli takve političke drame obavezno pogledat, em što je true story koja obilježava jedan od povijesni(jih) trenutaka, em što je nixon odglumljen bolesno dobro metastaze - preforsirane scene, bitorajac waaay too much (doduše i najbolja gluma definitivno), ostatak društva više-manje po pervanovoj maloj školi loše glume, radnja nema neku jezgru i stalno se skače s teme na temu, kraj nedefiniran... no unatoč tome film me uspio uvući u to sivilo priče i neki suživot sa likovima. uglavnom definitivno precrno za moj ukus uz još jedan podsjetnik na domovinski rat koji će očito biti neiscrpna teme za svaki naš "blockbuster" u decenijama to come ![]() scoop - simpatično, prilično predvidljivo, allen ima legendarnih rečenica za pravi rofl... pogledati u nedjelju popodne life without people - vrlo zanimljiv dokumentarac od kojeg nisam znao šta da očekujem i onda me totalno blown away sa nekim (teoretskim) činjenicama... svakako pogledati. javim još ak se sjetim čega. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2508 |
Avocado
|
Gran Torino - jučer u kinu pogledao. Problematika bandi, nepoštivanje od strane vlastite obitelji, sve odlično posloženo i cjelinu sa Clintom Eastwoodom u glavnoj ulozi. Pored sedam duša (seven pounds) ovo je drugi najbolji film meni ove godine. Kakvi iksmeni... ![]()
![]() |
#2510 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
![]() |
#2511 | ||
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=-8coq...rom=PL&index=8 Daleko najbrutalnija scena u filmu. Gud,bed,agli. ![]() Zadnje izmijenjeno od: thedream. 04.06.2009. u 18:05. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2512 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
izgleda da cu pod hitno morat pogledat gran torino jer kolko je nahvaljen bio bi grijeh napravit suprotno.e i seven pounds isto samo kad cu imat vremena.naime krenuo sam gledat jedno nedjeljno posljepodne ali sam bio umoran i zaspao i sad neznam di sam stao pa cu ispocetka ![]()
![]() |
#2513 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
http://www.imdb.com/title/tt0815241/ -->
7/10 posebno mi se svidja izjava americkog senatora: Bill: It worries me that people are running my country who think...who believe in a talking snake. Senator: You don't have to pass an IQ test to be in the Senate, though. ![]() Religulous ---> http://www.imdb.com/title/tt0815241/
7/10 posebno mi se svidja izjava americkog senatora: Bill: It worries me that people are running my country who think...who believe in a talking snake. Senator: You don't have to pass an IQ test to be in the Senate, though. ![]()
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2514 | |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() Ali zato izvedba Rosario Dawson...odlično.
![]() |
![]() |
#2515 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
gran torino sinoć pogledao, dakle film je odličan, super radnja, klintovu glumu da ne spominjem, čak i ova dva korean kikića glume super, pol filma je rofl (imho) sa jako dobrim humorom pošto je istvud ipak hardkor amerikanac u filmu, kraj je tako dobro pogođen da sam nakon završne špice poslušao do kraja gran torino pjesmu koja je sjela ko budali šamar na završnu scenu. vrhunski! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2516 |
|
Jučer, u 72. godini života, umro je David Carradine. Umro je u Junfan Mulayu, hotelskom resortu na Tajlandu, i to slučajno tijekom seksualne igre. Policija je rekla da je glumac pronađen s užetom zavezanim oko vrata, drugih dijelova tijela i penisa. R.I.P. legendo
![]() |
#2517 |
Registered Abuser
Datum registracije: Oct 2008
|
a bemti.... čudno da nije popio 7 razl. tableta za spavanje, to je inače popularno u sječanje na dejva, pogledat ču jedan klasik Lone Wolf McQuade . . . nema jačeg filma ![]() btw, neznam jer neko ovo več postao http://www.empireonline.com/crypticcanvas/ guba igra, treba pogodit 50 naslova filmova Zadnje izmijenjeno od: Pizz. 05.06.2009. u 11:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2518 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ne kužim čemu tolike hvale za Seven Pounds? Pogledao ga i uopće me nije impresionirao. Skužiš kraj već u prvoj polovici filma, scene prepatetične (buhuhu poor me, I hate myself; I am so fucked up... blabla), priča jako nepovezana sa prilično velikim scenarističkim propustima (ono brat ga čeka vani u autu, a on se ševi u kući...), tko je on ustvari da odlučuje tko je dobar čovjek i tko zaslužuje "drugu priliku", uglavnom gomila preseravanja IMHO... Nadam se da nisam spoilao, ali vjerujte mi nema se tu šta spoilati - već nakon pola sata filma iz aviona se kuži bit filma. Osobno više volim filmove koji prenose ovakvu jaku dramatičnu poruku kroz neki drugi žanr, a ne da ti je drama ovako nasilno gurana u mozak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2520 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Problem sa Seven Pounds nije to što nije akcija, nego to što je (po meni) loša drama... Trebao bi kao pobuditi neke emocije, što kod mene nije uspio, a u većini vremena mi je čak bio i dosadan |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|