|
![]() |
#603 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Sumnjam da ce Zec u Dinamo , to je za Mamica 'preskup' zalogaj , znaju nasi klubovi ko ima love i zato su ostri na pregovorima , radije ce on u Juznu Ameriku na kile kupovati ... |
![]() |
![]() |
#604 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() Stoji to i što si rekao za Viduku, ali ipak čovjek ima 34 godine, onako visok i snažan pitanje je koliko može dati u jačim i važnijim utakmicama. Sjećam se jedne pripremne utakmice bivše Croatie, uoči one famozne tekme s Partizanom, u Zaboku s lokalnim niželigašem. Nakon utakmice igrači su bili počašćeni domaćim kuhanim kobasicama. Viduka je ni ne trepnuvši progutao 3 para kobasica i gledao da li ima još ![]() Mrcina od čovjeka, splašiš se kad ga vidiš. Neka ga dofuraju da trpa Karlovcu, Istri, Slavoncu i sličnim ekipama ![]()
![]() |
#605 |
mučko đubre
Datum registracije: Apr 2005
|
meni je zapravo drago da ide. lik je panjina, nezna zabiti kad ide sam na golmana, treba mu 15-ak prilika da zabije gol, igra samo za sebe. tipična preplaćena pi*ka. problem je što će s njim otići još pola ekipe, a to nebude dobro...
#606 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Mislim da je dobar igrač, ali izuzetno sebičan i previše gestikulira ne terenu, i sucu i suigračima. To mi je oduvijek dizalo živac. Iskreno se nadam da neće i druge povući. U jesen im je zaista jedinstvena prilika da uđu u LP, mogu to i bez Mandžukića, samo da ne rasprodaju ostale, uz još pokoje pojačanje...
![]() |
#608 | |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() Slažem se s Robertom da mi oduvijek idu na živac igrači koji se vole objašnjavati sa sucima, kao Niko i Robert Kovač, npr...da im daš čakiju sigurno bi ga zaklali, hehe. Dinamo treba gurati Moralesa jer ga je dosta platio i ja sam uvjeren da bi lik proigrao i to samo tako, lik ima potez, loptu i sve, ali ga ne jebe pol ekipe na terenu tako da uglavnom stagnira i nema se vremena zbog guranja raznih panjeva u momčad tipa Vrdoljak i ekipa. |
|
![]() |
![]() |
#609 | |
Premium
|
Citiraj:
Jurčić ga baš i neće forsirati jer Morales nije od onih koji igraju obranu. A upravo bi Jurčić trčao svojedobno za sebe i za jednog takvog pa bi trebao imati razumijevanja ![]() Ona duga lopta kad je Mandžukića izbacio pred golmana, tako nešto nisam dugo vidio, skoro ko Prosinečki. Ima i dobar i precizan šut, bolji od većine Dinamovaca, trebao bi ga češće koristiti.
![]() |
#610 | ||
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ja jednostavno ne mogu vjerovat da opet ide Liga 16...ne vidim nikakvog razloga tome osim kaj bu mali Igor imal par glasova više za možebitno nadglasavanje i borbu za precednika... Nego, opet je počela klasična pila naopako ![]() Citiraj:
Citiraj:
![]() |
#611 |
Premium
|
Jučer je sve prošlo kako treba, a danas idemo po dvostruku krunu. Pardon, trostruku, imamo i Jurčića Krunu ![]()
#613 |
Super Moderators
|
Pih, do sad je tekma živa kamilica...
#616 |
Super Moderators
|
BUTINA TOMOOOOOOOO!!!!!!! ![]()
#617 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Do yaya ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#619 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
aaaa šteta... Zaslužio je Hajduk dobit. Ali sve u svemu, dobra utakmica. Subašića bi proglasio novim Pletikosom da je skinuo barem jedan, ovako je samo za nijansu slabiji. Kalinić je konačno odigrao kao da vrijedi 10 milijuna. Štopavanje i udarac kao kod trećeg gola se rijetko viđa u HNL. Bartolović nakon svih potjeravanja i omalovažanja pokazao da je pravi igrač. I bilo je lijepo čut imena onih mlađih u Dinamu, a ne samo neke tamo južnoamekiranske purgere. I valjda iza ovoga neće biti više onih pizdarija oko sudaca.
#620 |
Super Moderators
|
Ja fakat ne znam kaj je Jurčić izvodio i zakaj je Kovač bio na klupi...da nam nije bilo Tome loše bi se proveli...
#621 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Tomo legenda. Mada mu nikad nisu jedanaesterci bili specijalnost, znao sam da će spasiti stvar. Što se tekme tiče... Hajduk je definitivno bio bolji, ali samo zato što većina Dinamovih igrača danas nije došla na tekmu. Uglavnom su se šetali i čekali. A i Jurčić me razočarao, kao i svi treneri ide branit rezultat umjesto da ih stisne ko u prvoj tekmi. Tri defanzivca u vezi + Madžukić već mislima u Bundes Ligi - nije moglo dobro završiti. Ali Tomo je spasio stvar. Miše opet o krađi... Mora se oprat od krivice prije nego ga najure ![]()
![]() |
#623 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
#624 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Nije se baš danas pokazao, neće on za tu lovu koju dinamo tražu u Werder
#625 |
Premium
|
Ma bolje da ga prodaju za siću. Lik bira utakmice, nevjerojatno je sebičan, svbđa se i prigovara svima, stalno gestikulira i valja se... Muka mi je gledat to. @dobri12, bezvezni prekršaji? ček, smo mi gledali istu tekmu? OMG ![]() i da te podsjetim, pušili ste 2:0 sa svih '11 ajduka. a za suce neću ni komentirat, otkad je osnovan NK Penal, za svaku sezonu koju niste osvajali trofeje kriv je bio sudac. I Mamić. On vas je pokrao i protiv Cibalie i Varteksa. Kompleks provincije, što ćeš...
#627 | |
Premium
|
Citiraj:
A prvu utakmicu kupa je izgubio zbog defanzive i stupova od drveta Pandže i Buljata. Krađe nije bilo. Može se govoriti o o tome da nije trebao drugi crveni dat Hajduku, i da je možda mogao isključit Bišćana. A tekmu ste izgubili prije tih događaja, Dinamo je jednostavno stao u drugom dijelu kad ste se povukli s dva igrača manje, to je bilo vidljivo iz aviona. A obvo danas pak Dinamo ninej došao na tekmu, a penali su lutrija... Al, i jedni i drugi su bili jadni ovu sezonu kad sve zbrojiš. Teško se tu može pričati o jurišu na Europu ![]() Ni jedni ni drugi nemaju golgetera, pravi strijelac bi u ovoj jadnoj ligi več imao 25+ golova...
![]() |
#628 |
Premium
|
Ja mislim da sa ovakvom igrom kakvom je Dinamo danas pokazao on nema šta tražit u LP, Hajduk da ovak igra možda i prođe 2,3 pretkola u Kupu Uefa, ali opet igraš onoliko koliko ti potivnik dozvoli. Slaba naša liga kad prvak ovak igra.
#629 | |
Premium
|
Citiraj:
Roso i andrić su upravo pokazali kako netreba pucat penal, poluvisoko i metar od golmana.
![]() |
#630 | |
Premium
|
Citiraj:
A penali... nabij i moli Boga da uđe ![]() Ajde, barem je Kalinić danas neš pokazao ![]()
![]() |
|
|