|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
1.HNL 2008/09
Evo, za kakvih dva tjedna počinje nova sezona (27.07.2008) Bilo je dosta odlazaka, pojačanja... Koliko vidim Buljat je ošo u Ajduka, Modrić i Vukojević su već stara priča. Vratili se Butina i Bišćan, pojačanja su Ibanez, Suarez i navodno jako dobra zamjena za Modrića-Morales. Vidim da je Ajduk dovukao Ibričića i Rosu, solidno su se pojačali. Mogla bi ova sezona biti zanimljivija od prošle ![]()
#2 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
I Jertec se vratio sa posudbe iz Rijeke i zavrsio u Hajduku ... a u Dinamo doveden prije godinu i pol kao velika nada ,a Pokrivac u njega doveden tada kao nusproizvod ![]() Takodjer se nadam da bi sezona mogla biti zanimljiva , i da ne bude vec u prvom dijelu sve rjeseno , Hajduk bi mogao bar malo pomrsiti racune , Rijeka takodjer ... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Super Moderators
|
Dakle, ova sezona ide sa 12 a 2009/10 sa 16 klubova? Ak sam ja njih dobro skužio...
#4 |
Hejter
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
Super Moderators
|
#7 |
Super Moderators
|
Morales je navodno dobar, za ostale nemam blage...
#8 |
klanfa
Datum registracije: Apr 2007
|
schindelfeld(kak već) ili ti šifo dobil nogu u bešiktasu,možda se vrati u dinamo.šta se tiče moralesa,ibaneza i suareza malo sam skeptičan trebat će njima meni se čini dosta navikavanja.morales tzv. nasljednik modrića moš mislit.tak je i sammir bil nasljednik pa 0 bodova.jedino kaj sam sretan je zbog chaga koji se valjda konačno oporavil.
#9 |
Super Moderators
|
Je, to bi bila obrana i pol...Dino, Bišćan i Šifo u kompi...sam nam to fali u životu ![]()
#10 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Ma koja Rijeka...nedavno su popusili od makedonskih amatera.Ova sezona bi mogla biti najgora za Rijeku!Daleko su slabiji,klub se raspada,direktor - mulac čiji je vokabular ostao na razini ulice,ma bjež
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Super Moderators
|
HTV2 20.40 Linfield-Dinamo, baš me zanima kako će to izgledat...
#14 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
#15 |
klanfa
|
prema ovom linku izgleda da je i mikulic na odlasku u standard http://www.transfermarkt.de/de/verei...ebersicht.html kaj je tom mamicu i ovak možemo jedva izbrojit stopere na prste jedne ruke
#16 |
Super Moderators
|
Bumo primili Šifu natrag ![]()
#17 |
Hejter
|
Ali se vratio stariji Sharbini , a i mladji je ostao .. ja ih ne bi otpisao , dobri su obojica ... |
![]() |
![]() |
#18 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() Al dobro,Morales je izgleda pravi majstor zanata,jedva čekam da vidim na šta to liči večeras. P.S. Konačno (Suarez) napadač koji obečava,vjerujem da nije doveden "na slijepo",sve štima samo je napad banana... Router @ => Nisam ja Rijeku otpisao,nemam srca,ja sam vatreni pripadnik stare garde Armade (osnivača,preko brata),pa tako i Rijeke...ali gledam realno,Ahmad i nije neki igrač,Anasu je potrebno kaljenje u Bosni da se profilira u pravog igrača...ostalo je sve za posložit u drugoligašku momčad.U klub se ne ulaže,kako ozbiljnim pristupom tako financijama...Ovo što je Hajduk napravio u prijelaznom roku govori da su u hrvatskoj nažalost samo 2 velika kluba,2 svetinje za koje ljudi žive...Dinamo i Hajduk,jedina 2 kluba koja zbog ugleda nikada neće dozvoliti biti prosječni.Cijelu HR nogometnu organizaciju treba okrenut naglavačke,napravit generalku....bilo bi dobro da dobijemo nekakvo prvenstvo veliko pa da izgradimo te stadione,sigurno bi i oni sami podigli naš nogomet na višu razinu...bilo bi više boljih sponzora,a tko zna,možda kojekakvih abramovića il emirata koji bi malo podebljali platežnu moć klubova...po meni to nije nemoguće jer je nogomet biznis a iz hrvatske u zadnje vrijeme sve više i više igrača odlaze za iznimno visoke iznose...talenata ima napretek,nogometna smo nacija...vjerujem da bi s tim stadionima podigli ugled HR nogometa i klubova do te mjere da bi pokucali na vrata eventualni ulagači. P.S. Gledam sastav za Linfield => Citiraj:
![]() http://www.nk-dinamo.hr/vijest/prikaz/983/default.aspx I to još na golu! ![]() ![]() I još jedna zanimljivost,prodano je čak 6 ulaznica do sinoć! ![]() pa da neznaju utrpat 3 komada ekipi koja jedva složoi 3 dodavanja,strašno...loše igraju,al ajd,ajmo reć da "pripreme još traju"...samo da ne potraju predugo,jer ih nakon Domžala ne čeka "blagi" protivnik sigurno.
![]() Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 16.07.2008. u 22:37. |
||
![]() |
![]() |
#20 |
Super Moderators
|
Ajd, 2:0 je 2:0...igru neću komentirati ![]()
#23 | |||
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Istina je ovo i tocno je da se moglo i moralo vise uloziti. Ali isto tako moras ti objasniti wunderkindu da postoji mogucnost da ce odigrati 5 euro utakmica, a ostatak ce morati odraditi po livadama pred parsto ljudi. Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
|
|||
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
|
morph => Gledao sam na transfermarkt kažu da je Suarez špica,pa sam mislio ![]() Istina je to za HR nogomet,ima većih tržišta...ali veća tržišta zahtjevaju i puno veća ulaganja ![]() ![]() ![]()
#25 |
klanfa
|
morales je čak solidno odigral za prvu službenu utakmicu,balaban nek se i dalje nastavi vozit u svom cl63 amg-u po zg-u sam da ne igra u prvih 11,a onu panjinu od mandžukica treba letvom lupat po glavi bez obzira na postignut gol,carlosa ne želim ni komentirat. jedino svjetlo na kraju tunela je mladi badelj,dečko je sasvim ok odigrao svoju minutažu.
#26 | ||
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
Ako je cilj postati redovan sudionik euro natjecanja - od tog cilja su nasi klubovi sve dalje i dalje. Ako bi se recimo kao nekakvo mjerilo uzeo uefin ranking klubova (ostvareni rezultati u europskim natjecanjima u zadnjih 5 godina) od usporedivih liga daleko ispred nas su Nizozemci i Portugalci, pa onda i Skoti, Grci, Rusi, Belgijanci, Ukrajinci, Turci, Rumunji cak i Bugari, Austrijanci, Cesi i Svicarci |
||
![]() |
![]() |
#27 |
klanfa
|
Position: Sturm Positionsdetails: Mittelstürmer pozicija suareza to je sa transfermarkta pa kako ko htio.inače je dotična stranica jedna od pouzdnijih kaj se tiče transfera i pozicija i sveg ostalog pripadajućeg kaj je vezano uz nogomet. kaj se tiče dinamove stranice onaj ko to održava mogel bi si dat malo više truda.čak je danas buljat bio na spisku za tekmu i to kao golman tak da...
#28 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#30 |
klanfa
|
izgleda da hrgović dolazi u dinamo prema pisanju 24h http://24sata.hr/index.php?cmd=show_...ain_page_sport BBB-ovci bu bili presretni
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|