|
![]() |
#1 |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
Konfa links cca 7500
Evo molim kritike na ovu konfu: ![]() MBO: Epox 8KDA3+ CPU: cpu amd athlon64 xp 3200+ box, 2000mhz, 1mb c., fsb 1600mhz, socket 754 VGA: vga sapphire ati radeon 9800 pro, 128mb ddr, dvi, tv,256bit RAM: 1* 512mb KingMax HC500 (po mogućnosti zlatni) CASE: kućište antec slk 3700 amg, midi, srebrni, 350w smartpower HDD: hdd 160.0 gb maxtor, 8mb cache, serial ata, 7200, diamondmax plus 9 OPTIČKI: dvd rom sony ddu-1612, black, bulk +monitor i skener ali ću to poslije odlučiti (ovisi o financijama oće li ići uopće) ![]() stim da neznam cjenu rama i mbo jer ću to morati naručiti (nemaju u cjeniku) ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Razmisli dobro, na dugo i široko o dodatnih 512 RAM-a, pa makar i riskiral probijanje budgeta ![]() IMHO - Monitor - Ako nemaš za kvalitetni 19", bolje pričekaj dok ne skupiš lovu za isti. Konfe se mijenjaju i tjedno zastarijevaju - monitrori ostaju, a oni su glavna karika između tebe i compa. Jako dobro razmisli kaj je bitnije - 12 000 marka na 17" AOC dreku ili 9 000 marka na 19" Mitshubishiu. Preporuka: iiyama 19" Vision Master 454 - bolesno skup, ali GENIJALAN monitor Od jeftinijih, ali jako dobrih tu je Samsung 959 NF - samo kaj je prekinuta proizvodna linija i prebacuje se na LCD monitore ( koji IMHO još uvijek kaskaju za CRT u rangu ispod 5.000 Kn ). Tako da ga je vrlo teško naći. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Kao što Paske reče... Načini uštede na ovome su da kupiš slabiji procesor i lošiju kantu i staviš u nju bolje napajanje. To se danas može jer ima i krševa bez napajanja. Hard si kupi Seagate, ako ništa onda zbog 5-togodišnje garancije. Nemoj kupovati Sony DVD.
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
definitivno jace napajanje,a monitor posto nema od samsunga 959nf uzmi LG900P(2300kn links) ista klasa ja ga osobno iman i odlican je i ako mozes jos uzet 512mb rama obavezno zlatne ja san uzea zelene i nisan bas zadovoljan,rade uzmi seagate ja ga iman necujan je i ne grije se puno |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
The Man
|
Citiraj:
Nije srot (antec 350w smartpower) ,a znam neke koji vrte ili su vrtili komp slican po potrosnji i na (n)everpoweru 300w ![]() Ako se varam molim ispravak ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Ma pusti ga, napajanje je zakon, pa ne košta badava 530kn ![]() E da, i miči taj Maxtor iz konfe, Seagate/Hitachi (jebiga nema ih u linksu)...
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
za seagate hard od 160gb u linksa pitaj pa ce ti ga oni nabavit ja san tamo kupija komp u 7mj, a ja kad san uzima napajanje gleda san da bude sta kvalitetnije tj. dugotrajnije i jace ,tako kad buden sljedeci put uzima komp da ga netriban uzimat , a pogledaj potrosnju ovih novih graf. i procesora pa ces svatit da ti triba nesto jace.Na linksovoj stranici ti ima psu wattage calculator pa sam izracunaj |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ex-Gastarbajter
|
kvalitetnih 350W, je sasvim dosta za prosječan a i malo bolji komp. Nema potrebe jače(trenutno) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
The Man
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
doktor, trekkie, amd-ovac
|
Citiraj:
Svijet je monitor s beskonačnom rezolucijom! 1.a64 3500+,abit av8,1.5gb corsair, leadtek geforce 6800 ultra,2x200gb seagate@raid 0,tagan 480w... 2.mobilac 2600+ na 2332mhz,epox 8rda3i,r9800pro,120gb,512ddr,ener 350w... 3.MSI centrino 1.5(dothan), ati9600,40gb... -->HDD u externom kućištu USB 2.0+firewire-hitachi 200 giga |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Smart Power je Antecov low budget i za tu cijenu se može kupiti bolji NE-Antec. Pogledaj npr. Channel Well Tech. u Nobilis-u.
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|