|
![]() |
#1 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
Blokiranje veze čim se ukljuci torrent
Ovak internet radi sasvim normalno, lai cim se utorrent ili bittorrent ukljuce odma kao da je veza pukla a nije, nista vise ne ocitava sve je loading,reading itd, a naravno ni torrent nista ne radi vec je žuto kao da nest nije u redu, a kada ukljucim DHT onda je zeleno al opet nista ne radi...iskljucim torrent i veza opet nakon 1,2min proradi i sve mogu raditi na internetu.... U cemu je problem?? na dva kompa mi je tako, pogasio sve antiviruse i ostalo nest se kolje a ne znam sto.... molim pomoc hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Trebas ograniciti broj konekcija u utorrentu i portforwardat port za utorrent u ruteru. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
MiningMod
|
netko drugi? jer ovo mi ne pomaže, do sada mi je sve radilo kako treba od kada znam za sebe ali ovih dana otkako optima kaže da nešto imaju nadogradnju nece da radi ono, ako mi je prije 3 dana skidalo, a nisam nista dirao, zašto sada ne skida!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
MiningMod
|
Evo samo da javim ako slučajno nekom isto zatreba...Uglavnom pokusavao 3 dana riješiti i otkriti u cemu je kvar, mjenjanjem svakakvih postavki...Ali nista nije pomoglo, nesto se ocito u sistemu smrdalo i metnuo nove friške prozore i sve 5 sada |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|