|
![]() |
#2 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
ak se ne varam onda se neda. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nije moguće, moraš kupiti jači notebook.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
H!Gh Sk!LL3D
Datum registracije: Mar 2009
|
ma nisam kupovao, dobio sam takav, inace laptop je predobar sam kaj grafa malo jaca nebi skodila, a da sam kupovo kupio bi ovo : ASUS N50VN-AS026C |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
u borbi protiv sna
Datum registracije: Jan 2006
|
Da ne otvaram novu temu za jedno pitanjce, a tiče se iste stvarčice. Daklem za igranje CoD4/Cod5 na laptopu 15.4" na nativnoj rezoluciji - koja grafulja? Budući da nisam u toku s mobilnim grafama, bilo bi dobro da me savjetujute da znam što da uzmem, slobodno predložite par različitih modela, nije mi bitno jel nVidia ili Ati. TNX! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Mobilna 3650 ili 9600GS,samo da je 128 bitna.Nerazumno je očekivati gaming performanse na takvim laptopima na koje ciljaš,cjenovno prvenstveno. ![]() Evo ti jedan sa odličnim ekranom..ATi 3650 je unutra: http://www.konikom.hr/p7020/notebook...duct_info.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
u borbi protiv sna
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Da, tražim 9600M GT, al ili su skupi, ili su 17", ili ih baš trenutno više i nema kod nas. Tako da mi je u biti alternativa uzet lap s boljim procom ali s 9600M GS (HD3650)...navodno je GS do 20% slabija s istim procom, ali ak uzmem bolji proc i nešto više rama, onda bi ta razlika na 15.4" lapu bila možda i manja. Evo jednog zanimljivog linka za sve ljude koji se misle igrati na laptopu: NOTEBOOK GPU GAME CHART - mislim da je iz njega jasno vidljivo da je 9600M GS bolji izbor od HD3650. Jest da nije neka ogromna razlika, ali je u principu bolja. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Banned
|
S tim da ćeš na 17+9600M karticama imati gore perfomanse jasno,nego na 15.4+3650. Dosta toga treba uzeti u obzir,mislim sve u svemu da ti je ovaj gore skroz neloš,16 je HD ekran,rama ima,proc je više nego ok,cijena također prihvatljiva. ![]() Mislim da nema lapa koliko se sjećam ispod 1000 eura a da ima 9600M GS/GT unutra,makar sam ja to gledao skoro prije godinu dana.Tu negdje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pijem samo KAJ
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
forsiranje jake graficke na laptopu je totalna glupost, osim sto ce se jace grijati, biti ce i dosta bucniji, a to se nikako ne trazi od laptopa... no dobro... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
![]() |
#17 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Pijem samo KAJ
|
ja imam 6930G (ovo je Z) i prije 9 mjeseci sam ga platio cca 7200kn. Razlika je da ja imam P7350 i Vistu Home Premium, dok je ovaj bez windowzi |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Da ne otvaram novu temu..... imam ati hd3470 128mb.... do sada sam igrao gotovo sve naslove igara tipa nfs, call of dity, tomb raider, moto gp, princ of persia, ali mi kod igre wheelman malo zastaje... problem je sta su stavili da se samo moze mijenjati rezolucija, a ne jos neke postavke tipa shadows, reflections.... pa me zanima mogu li mijenjati grafu ili je fiksna... inace laptop je toshiba... hvala!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
pa pobogu ima sto pet toshiba navedi koji tocno model pa da vidimo.. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|