![]() |
Graficka za laptop
zanima me dali je moguce nadograditi ovaj laptop: Hp 6730b jacom grafickom, jer ova od 128 MB mi nije dovovljno jaka
|
ak se ne varam onda se neda.
|
ne...
@Problem je prije mene odgovorio.. Mobile Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD onda ne... |
Nije moguće, moraš kupiti jači notebook.
|
Kad kupuješ lap gledaj da ima grafu tipa 8600 ili slične sa MXM II ili III utorom koje nisu zalemljene za ploču da ih možeš mijenjat.
|
Citiraj:
|
Da ne otvaram novu temu za jedno pitanjce, a tiče se iste stvarčice.
Daklem za igranje CoD4/Cod5 na laptopu 15.4" na nativnoj rezoluciji - koja grafulja? Budući da nisam u toku s mobilnim grafama, bilo bi dobro da me savjetujute da znam što da uzmem, slobodno predložite par različitih modela, nije mi bitno jel nVidia ili Ati. TNX! :chears: |
Mobilna 3650 ili 9600GS,samo da je 128 bitna.Nerazumno je očekivati gaming performanse na takvim laptopima na koje ciljaš,cjenovno prvenstveno.:chears:
Evo ti jedan sa odličnim ekranom..ATi 3650 je unutra: http://www.konikom.hr/p7020/notebook...duct_info.html |
ciljaj na 9600M GT, ima dosta povoljnih laptopa s tom grafickom
|
Citiraj:
Citiraj:
Evo jednog zanimljivog linka za sve ljude koji se misle igrati na laptopu: NOTEBOOK GPU GAME CHART - mislim da je iz njega jasno vidljivo da je 9600M GS bolji izbor od HD3650. Jest da nije neka ogromna razlika, ali je u principu bolja. |
S tim da ćeš na 17+9600M karticama imati gore perfomanse jasno,nego na 15.4+3650. Dosta toga treba uzeti u obzir,mislim sve u svemu da ti je ovaj gore skroz neloš,16 je HD ekran,rama ima,proc je više nego ok,cijena također prihvatljiva.:chears:
Mislim da nema lapa koliko se sjećam ispod 1000 eura a da ima 9600M GS/GT unutra,makar sam ja to gledao skoro prije godinu dana.Tu negdje. |
|
forsiranje jake graficke na laptopu je totalna glupost, osim sto ce se jace grijati, biti ce i dosta bucniji, a to se nikako ne trazi od laptopa... no dobro...
|
Citiraj:
|
Kad nije u 3d-u graficka se slabo grije jer automatski se smanje taktovi. Jos ak je u power saver modu vet se pali rijetko i to samo na momente (naravno to ovisi i o kvaliteti samog laptopa)
|
Kod sebe na lapu kad mi ne trebaju 3d performanse odmah 6800go bacam u power saver mod. Ali ne vidim da se fan nešto rijeđe pali...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Da ne otvaram novu temu.....
imam ati hd3470 128mb.... do sada sam igrao gotovo sve naslove igara tipa nfs, call of dity, tomb raider, moto gp, princ of persia, ali mi kod igre wheelman malo zastaje... problem je sta su stavili da se samo moze mijenjati rezolucija, a ne jos neke postavke tipa shadows, reflections.... pa me zanima mogu li mijenjati grafu ili je fiksna... inace laptop je toshiba... hvala!!!! |
pa pobogu ima sto pet toshiba navedi koji tocno model pa da vidimo..:D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:11. |