|
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Lik je 2,5 godine tu na forumu i cudi se kao puran glisti..Crash mu je dao link, ali mislim da je to ipak malo previse za njega, jer da barata jezicnim pitanjima, ne bi postavio ovako pitanje..M&D Inace, to ti sluzi za skupljane vlage, i toga ti ima prakticki u svim cipelama, el uredjajima i sl stvarima di je vlaga jako nepozeljna.. |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Now that was LOL. ![]() ...i da, ne zajebavajte čovjeka, taj silikonski gel ne služi za nikakvo skupljanje vlage. Otvoriš to maleno pakovanje, istreseš sadržaj (obično prozirne kuglice) u usta i čim se rastope - progutaš. ![]() ![]() P.S. @corsa - da to ne bi slučajno išao radit, makar ti ništa ne može biti! ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
I ja sam isto mislio, ali onda sam pročitao s gore navedenog linka. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
mislim da je tu naglasak na with ordinary usage, sumljam da hranjenje istim spada pod uobicajnu upotrebu ![]() Iako, volio bi vidjeti osobu koja ko klinac nije probao kakvog je okusa ![]() Osim corse naravno, covjek ocito nikada nije kupio komad obuce jer nema sanse valjda da kupis cipele/patike a da u kutiji nije barem jedna vrecica tog gela ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Jea vrajt ![]() Pogledaj se u ogledalo, procitaj pitanje i onda reci sam sebi da ovo nije za M&D ![]() EOD ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Inace silicon geli koji dolazi s hdd-om ti sluz u vezi ako ti hdd radi velike buke i nemozes spavati kraj njeg da ljepo to otpakiras i kuglice prospes ispod jastuka radi boljeg sna. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|