![]() |
Silikonski gel
Bok !
Kupio sam novi HD 500 giga,i zajedno s njim dobio neki silikonski gel u maleno vrečici. Zna li možda tko ,čemu taj gel,čemu služi. |
|
Lik je 2,5 godine tu na forumu i cudi se kao puran glisti..Crash mu je dao link, ali mislim da je to ipak malo previse za njega, jer da barata jezicnim pitanjima, ne bi postavio ovako pitanje..M&D
Inace, to ti sluzi za skupljane vlage, i toga ti ima prakticki u svim cipelama, el uredjajima i sl stvarima di je vlaga jako nepozeljna.. |
Now that was LOL. :lol2:
...i da, ne zajebavajte čovjeka, taj silikonski gel ne služi za nikakvo skupljanje vlage. Otvoriš to maleno pakovanje, istreseš sadržaj (obično prozirne kuglice) u usta i čim se rastope - progutaš. :dobartek::chears: P.S. @corsa - da to ne bi slučajno išao radit, makar ti ništa ne može biti! :D |
nije baš pametno jesti silica gel.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
mislim da je tu naglasak na with ordinary usage, sumljam da hranjenje istim spada pod uobicajnu upotrebu :D
Iako, volio bi vidjeti osobu koja ko klinac nije probao kakvog je okusa :) Osim corse naravno, covjek ocito nikada nije kupio komad obuce jer nema sanse valjda da kupis cipele/patike a da u kutiji nije barem jedna vrecica tog gela :) |
Citiraj:
:( |
Citiraj:
:banned: |
Jea vrajt:rolleyes:
Pogledaj se u ogledalo, procitaj pitanje i onda reci sam sebi da ovo nije za M&D:D EOD:zdero: |
Inace silicon geli koji dolazi s hdd-om ti sluz u vezi ako ti hdd radi velike buke i nemozes spavati kraj njeg da ljepo to otpakiras i kuglice prospes ispod jastuka radi boljeg sna.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:14. |