|
![]() |
#1 |
me too isto
Datum registracije: Jan 2005
|
otvoreni portovi za torrente ??
utorrent port mi je vjecno zelen ma koji god port da stavin i na online port checker mi stavi OK. torrente skida po 150-700kb. na stranici online port scanner mi kaze da nije otvoren. ovo mi se događa ima 10-ak dana. prije toga je radilo iston brzinon ali mi je i na online port scanner pokazivalo da je port otvoren. naravno na drugin kompjuterima u mrezi internet je zagusen. ima li neko slicne simptome. koristin optimu.
FJAKA = psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo. Dok u Indiji i drugdje fjaku postizu dugogodisnjim izgladnjivanjem i meditacijom, u Dalmaciji ona je jednostavno Bozji dar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
pa jel si otvorio taj port u ruteru? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
me too isto
Datum registracije: Jan 2005
|
naravno ![]()
FJAKA = psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo. Dok u Indiji i drugdje fjaku postizu dugogodisnjim izgladnjivanjem i meditacijom, u Dalmaciji ona je jednostavno Bozji dar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|