|
![]() |
#1 |
hdtelevizija.com editor
Datum registracije: Jun 2008
|
Narucivanje Blu-ray filmova i PC/XBOX/PS3 igara sa www.sendit.com
http://www.sendit.com. -->
Blu-ray filmovi su kodirani za B regiju, PAL sisteme, dakle nasu regiju. PS3 igre nisu kodirane ni za jednu regiju dakle region-free su i cijene su prikazane u britanskim funtama i u eurima (imate opciju sa desne strane da izaberete valutu). Poredeci sa amazon.com i amazon.de, blu-ray filmovi sa sendit.com su u ovom momentu najjeftiniji. Recimo citava Planet Earth kolekcija od 5 Blu-ray diskova kosta oko 33,5 eura, sto iznosi oko 6,7 eura po jednom blu-ray-u. Zaista fenomenalna cijena! Za one koji ne znaju, originalni Blu-ray filmovi i PC/XBOX/PS3 igre se mogu naruciti (besplatan shipping) sa http://www.sendit.com.
Blu-ray filmovi su kodirani za B regiju, PAL sisteme, dakle nasu regiju. PS3 igre nisu kodirane ni za jednu regiju dakle region-free su i cijene su prikazane u britanskim funtama i u eurima (imate opciju sa desne strane da izaberete valutu). Poredeci sa amazon.com i amazon.de, blu-ray filmovi sa sendit.com su u ovom momentu najjeftiniji. Recimo citava Planet Earth kolekcija od 5 Blu-ray diskova kosta oko 33,5 eura, sto iznosi oko 6,7 eura po jednom blu-ray-u. Zaista fenomenalna cijena!
![]() |
#2 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Cek jel i oni kada narucis nesto na pakete stavljaju da je poklon oznaku? posto vidim da je free delivery?
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Bill Gates
|
Kad smo vec kod sendita. Jel bi mi za ovo naplatili postarinu ili bi bila free? http://www.sendit.com/sendit/10037992.product |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Bill Gates
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
mučko đubre
Datum registracije: Apr 2005
|
poštarina nije besplatna, iznosi 1,75 funti po igri/filmu http://www.sendit.com/sendit/postage...onAccount=true
![]() |
#9 |
Bill Gates
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Marillion dupli album za 7 funti...strava! Kod nas ga kao prvo nema, a i da ga ima koštao bi 200 kn ![]() Je l ide na to pdv, carina itd.? Čak i sa svim tim to je oko 100 kn za dupli album ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
hdtelevizija.com editor
|
Meni do sad nisu naplacivali ni postarinu ni shipping medjutim mozda ce poceti naplacivati oko 1.5e po jednom disku sto je zanemariva cijena shippinga. Samo da upozorim da se zna.
![]() |
#13 |
mučko đubre
Datum registracije: Apr 2005
|
kako? naručivao sam davno, naručivao sam i nedavno i uvijek sam platio poštarinu. nigdje i nikada nije ni pisalo da je poštarina free (izvan UK). poštarina-shipping zar se ne radi o istim pojmovima? poštarina je mizerna, i s obzirom na vrlo povoljne cijene isplati se naručiti. ne znam da li je softver oslobođen carine, ali pdv se plaća. pozitivna stvar je što sa sendita manje više ne lupaju carine i pdv. osobno sa sendita nisam platio nikada carinu, dok sam s drugog shopa od tri paketa platio za dva.
![]() |
#14 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Hm, nisam dugo radio nikakve usporedbe. Ali preko 10-tak godina SecondSpin mi je bio saveznik za egzoticnije soundtrackove (bootlege) ili filmove. Nazalost, digli su brzo ruke od LD filmova pa nisam mogao prezaliti bazu ljudi koji su tamo nudili svoje LD-e ![]() Za tesko nabavljiva izdanja vjerujem da su i dalje najbolji. Napomena za one koje zabrinjava "used" etiketa u samom naslovu SS-a. Nijedan medij koji sam dobio nije bio s greskom. Imaju jako, jako stroga pravila sto kupuju i u kakvom stanju mora biti zaprimljen medij. Vecina medija je izgledala kao nova, dok su vecinom prepakiravali u nove kutije i omote. Tako da to ne treba nikoga plasiti. Stavljam svjedno sendit u book ![]() >>> Svinjska Groznica 09? <<< |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Možda glupo pitanje, ali kako znam koji je 720 a koji 1080? Ima li tu kakve razlike,ili...
![]() |
#17 |
hdtelevizija.com editor
|
Svi su filmovi 1080p, s tim da ako postoji hardware tj linijska komponenta od TV-a do koja ne podrzava 1080 rezoluciju ili ne moze da primi na ulazu 1080p signal ili ima HD ready rezoluciju, film se moze gledati u 720p. U prvom slucaju kao output rezolucija se odabere 720p na PS3 ili na blu-ray playeru. Ovo vazi za starije Televizore koji nisu u stanju primiti 1080p signal. Obicno neki 2007 modeli. Samsung Q serija plasmi itd. Medjutim ako su HD ready televizori u stanju primiti 1080p signal onda ce sam tv taj signal prilagoditi svojoj fizickoj HD ready rezoluciji; 1366x768, 1024x768 ili 1024 x 720.
![]() |
#19 |
Bill Gates
|
Probao sam naruciti gitaru, ali mi je ponistena narudba. ![]() Ne salju izvan UK. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
P.E.B.K.A.C.
|
Mozda baciti oko na ove dvije\tri stranice: http://www.base.com/ http://www.thehut.com/hut/home.dept http://www.shopto.net/ PS:Probaj tu Pipe ako imaju gitaru..
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Rasvjetno tijelo
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
LINK |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Zar ti zaista misliš da bi netko napravio takav web shop za kopije filmova? I to još u Engleskoj?
![]() |
#26 |
Doktor-X NetWork
Datum registracije: Jul 2006
|
možda sam se nespretno izrazio nisam baš mislio kao kopija u smislu piratsko nego nešto kao u smislu kada recimo kupuješ neki hardware pa imaš retail i oem verziju znači samo racimo u oem dobiješ pržilicu bez šarafa i kutije i prednjih maski dok u retail verziji to sve imaš tako sam mislio da i preko sendit dobiješ možda samo medij koji nije isti kao kad recimo kupiš u algoritmu ili negdje drugdje |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Dobiti ćeš medij u kutiji. Isto što i u bilo kojoj drugoj trgovini. Šta bi ti još trebalo? Jedina razlika između toga i onoga što kupiš kod nas je što naručeni medij vrlo vjerojatno neće imati HR titlove. Za igre apsolutno nebitno, ali za filmove...
![]() |
#29 | |
Doktor-X NetWork
Datum registracije: Jul 2006
|
e jbg. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|