|
![]() |
#4322 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
kad bi smanjio rezu da bih lijepo mogo igrati(to bi bilo 800x600)ne bih vidio 5 m ispred sebe tak da mi se to ne isplati.ceka se 2.svibnja kada dobivam grafulju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4323 |
Premium
|
sada imam wireless od 54 mbps bili sta pomoglo da nabavim od 108 mbps?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4326 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4327 |
Premium
|
e ovako...dali su druge online igrice poput counter strikea,wowa tako zahtjevene za network?dali bih mogao "u miru"igrati cs i wow??i dali ce cod6 ispraviti taj connection interrupted? Zadnje izmijenjeno od: luckyluke. 24.04.2009. u 15:55. Razlog: Zabrljo sam!!:D |
![]() |
![]() |
![]() |
#4328 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
koji si ti lik :S to NEMA VEZE sa igricom itd, nego samo s tvojom konekcijom, odnosno s tvojim wirelessom. Očito imaš neke prepreke u kući (tipa zidovi) i konekcija je nikakva. Najjednostavnije ti je žično spojit router s kompom. A sad odi guglaj il tako nešto ![]()
![]() |
#4329 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4331 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4333 |
Out Of Control
|
Za to mi se javite na PM ili MSN. -->
THX Pozz svima...
Dakle, imam jedan problem. Radi se o stazi "Pipeline". Kad igram CoD4 Mp i kad na red dođe ta staza mene jednostavno izbaci sa servera. A to se isto događa mojim frendovima kojima sam posudio igricu. Zna li tko kako riješiti taj problem? I da li bi mi netko kome radi pipeline mogao iz Program Filesa poslati datoteku pipeline_mp pa da je provam replace-at sa svojom. --> Za to mi se javite na PM ili MSN. THX |
![]() |
![]() |
![]() |
#4334 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Za to mi se javite na PM ili MSN.
THX |
Pozz svima...
Dakle, imam jedan problem. Radi se o stazi "Pipeline". Kad igram CoD4 Mp i kad na red dođe ta staza mene jednostavno izbaci sa servera. A to se isto događa mojim frendovima kojima sam posudio igricu. Zna li tko kako riješiti taj problem? I da li bi mi netko kome radi pipeline mogao iz Program Filesa poslati datoteku pipeline_mp pa da je provam replace-at sa svojom. --> Za to mi se javite na PM ili MSN. THX |
![]() |
#4336 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
jel netko zna radit u rconu10 za cod4? ja napravim profil, spoji mi se na server, maknem hely, bla bla bla.....i stisnem save, i onda kad izadem i ponovno pokrenem rcon opet mi sve po starom i opet moram micat hely itd..! i jel netko zna kako napravit da ako netko koristi zabranjena oruzja da ga pb kika! radim na default modu!?!? tek sam poceo radit sa rconom i nesnalazim se bas najbolje! please help! Zadnje izmijenjeno od: Izet Fazlinovic. 01.05.2009. u 18:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4337 | |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4338 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
najbolje je da si napravis server config koji ces uploadati na ftp. najbolji,najlaksi i najbrzi nacin
![]() |
#4340 |
Premium
|
![]() |
#4341 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
placam server, naso sam taj server.cfg! tamo sam poveco vrijeme igranja, mape koje da se vrte,, al nenadem gdje gasim helice, perkove neke, vote, itd...jel mi moze netko poslat svoj il nest, a promod mi ne odg jel nema bombi! ona tipka ocita sta je na serveru al uvjek isto, kad mi neusnimi! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4342 |
Premium
|
stavi si modwarfare,sve isto ko i unranked samo nema rankova i klasa,svi mogu birat sve. Tam imas default_Server.cfg sa stvarima koje ti zelis palit i gasit.
![]() |
#4345 |
Premium
|
![]() |
#4347 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#4349 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
A ti vidiš naravno ogromnu razliku sa 125 i 250... Dobro, sa nekim minimalni postavkama i 1024x768 morao bi imati 250 sa 4850 Šta se svi furaju na te FPSe ja ne vjerujem... ja sam na 7600GS sa 40 FPSa igrao jednako kao na 125 FPSa sa 8800GT IMHO bolje da ti igra iole liči na nešto i imaš 125 (a to ti je previše) nego da gledaš cigle od pixela sa 250 FPSa...
![]() |
|
|