|
![]() |
#1171 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
216SP/55nm je ionako verzija za papke, pravi muškarci imaju 192SP/65nm ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1173 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() I šta,da dođem u hg sad nakon 5 dana i kažem,a čujte nisam baš zadovoljan, vrisnula mi je memorija na 2400.. ![]() Zanima me dokle ide,ne da bi ja to radio u dogledno vrijeme,čisto volim pročitati šta koja komponenta može,nisam neki ljubitelj tjeranja do granica OC-a kao što vidiš i na moj komp,tako sam mogao šarafit proc na 4500 kao luxx čiji i je originalno proc ![]() Dobra kupnja,da.Za 1299kn.Baš isplativo..skratio si si život jedenjem tog sranja i propustio još jednu priliku za nać curu svoje mladosti,jer ćeš ovu zatrpat sa 150 poruka dnevno,pošto si obnovio bon.Neprocjenjivo - a ne isplativo. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1174 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1175 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1176 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Ma svuda , pa nisu svi tehnicki potkovani ![]() ![]() Dakle , protegni noge toj gtx 260 bez puno straha . Naravno nemoras u ekstreme , malo po malo i test i na kraju ispadne puno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1177 |
Pošteni trgovac
Datum registracije: May 2008
|
Meni je samo blesava stvar da npr platim 8800gtx 2007 godine 3800kn...ona mi danas otiđe u vječna lovišta...i u zamjenu mi nude nešto istog kalibra poput 9800gtx ili 4850...pa zar nemamo pravo dobiti drugu grafu sa cijenom od 3800kn koliko sam platio gtx-icu ili dobiti povrat novca? Barem se to dogodilo mojem frendu u vemila. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1178 | |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Joj, dream, pa otkad si ti postao takav sisi? Kartica ce se pokvariti ako potražiš maximalne frekvencije? ![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1179 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
@ thedream - zbog cega se ti brines... ![]() mojoj se odmah iz ducana desilo ovo: ![]() i slika mace: ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1180 | |
Banned
|
Citiraj:
Šalim se ja malo kao i uvijek. Samo pazi @ rout,kad je grunula prva P5K,točno su tražili opis kvara u 5-10 redova,dakle sve imam i dan danas na računu od linksa napismeno i 2tjedna dulju garanciju,zbog čekanja. Neće bootat,vamo tamo,onaj cold boot,vamo tamo,ruši se,bla bla. Neće raditi sa svim mem.slotovima popunjenim stabilno,i tako to. Dakle spec problema je bio nužan za uspješnu reklamaciju. Ovdje bi samo naveo vrisnulo pod rivatunerom ![]() ![]() ![]() EDIT: Svatko bi u krajnjoj liniji jedino mogao napisati dokle mu je stabilno išla i koji model ima pa da neku tablicu formiramo po proizvođačima i cijeni. Zadnje izmijenjeno od: Razer. 21.04.2009. u 15:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1181 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Razmišljam o zamjeni grafičke ali da ne moram odmah mjenjati napajanje a imam fortron bs 2 400w http://arvuti24.eu/pood/product_info...roducts_id=333 ima u hgspotu pov gtx260 216sp (1699kn) http://www.hexus.net/content/item.php?item=16508&page=2 ovdje piše da je za jednu karticu dosta 400w a za sli 600w. Ali problem je što se u međuvremenu pojavila gtx275 koja je malo skuplja i brža kartica ali onda trebam sigurno kupiti i novo jače napajanje. Da li ima svrhe dodatno ulaganje ili to svjedno moram napraviti za jače napajanje? Konfiguracija je u moj komp a monitor imam 22".
![]() |
#1184 | ||
Agent 0
|
Citiraj:
Što znači "krešat"? Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1185 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Srušiti u slengu? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1188 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1190 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1192 |
Premium
|
neznam prek novog pokazuje 55nm, i nema iza onaj backplate sto znaci da je 55nm kak su neki rekli, ak je cjela zaklopljena onda je 65nm ![]() EDIT: Bas sam gledo vani na forumima i bila je tema kako prepoznati 55nm i 65nm pa je napiso neki lik ak nema iz taj backplate onda je 55nm ak ima onda je 65nm znaci moja je 55nm ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1193 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1194 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Najbolj je prije kupovine rastaviti u dućanu pa priko sitnogleda izmiriti,onda iz prve ruke znaš kolike su mire tranzistora ![]()
"Knowledge is the food of the soul" Svi znamo da je Thomas Edison proizveo električno svjetlo i električni sustav za opskrbu domaćinstava, da je Gugliermo Marconi smislio radio i George Westinghouse sagradio prvu hidroelektranu… Svi znaju te "činjenice", ali nisu u pravu. Čovjek koji je sanjao ove stvari i izumio ih jest
NIKOLA TESLA |
![]() |
![]() |
![]() |
#1200 | |
Agent 0
|
Citiraj:
![]() Lako za DVI-HDMI...ali di pronaći onaj audio kabal? |
|
![]() |