|
![]() |
#4263 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
jel zna mozda netko naredbu za ukljucenje vidljivosti kamuflaža na oružju.nabavio sam neki cfg s neta i svidja mi se osim kaj se ne vide kamuflaže.pa ako se netko malo vise s tim igrao molio bi za pomoć
![]() |
#4264 |
Luks
Datum registracije: Jan 2005
|
@AMD Obrisi iz /mods/awe4/ direktorija mp_docks.iwd to je skoro svima rjesilo problem. Taj problem se bio svima javio kad su prije cca 7-10 bili stavili par novih mapa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4265 |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4266 |
Bazinga
|
![]() |
#4268 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() jel ga ima na jutubu?igrao sam i ja cesto dok si ti bio na serveru (tj. tvoj nick ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4269 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() Nema ga na jutubu, evo aploadao sam ga na RS: download (1.2 mb) Odzipaj, pokreni COD4player.exe, odi na open demo, nađi demo0001.dm_1 i gledaj show kak vara sa wallhackom ![]() Keypad 6 ubrzava, keypad 4 usporava 8 ide jako brzo, 2 jako sporo Iz demoa izlaziš sa kosom crtom kod numlocka / Još jedan + za mene je bio što je moj nick zapravo FR| Narsil, dakle sa razmakom između FR| i Narsil, a čiter imao nick FR|Narsil Znaš... TB, čak sam jednom malo pomislio da si ti haxzor i ukro moj nick ![]() ![]() ![]() Naravno da smo igrali dosta puta zajedno, i normalno da nemoš sumnjat u mene jer ne varam i mrzim čitere, ja sam jednostavno dobar ![]()
![]() |
#4271 |
Bazinga
|
@ hammer_of_thor pogledao video, e koja citerska da ne velim sta.svi mu govore da je citer ali on tvrdi da nije i jos je bahat btw. jel ima ko dobar pro mod server (mislim na kojem igra)?nisam jos to probao pa me zanima.vidim da je bilo dosta diskusije o njemu.po mogucnosti neki di nema citera.hvala
![]() |
#4276 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
![]() |
#4277 |
Premium
|
Ne znam gdje pitat za savjet, pretpostavljam ovdje. Instalirao win7 na novi komp., sve ispodešavao i sve radilo savršeno (začuđen) dok nisam odlučio skinuti COD4 MW. Instalirao, upisao kod, prebacio crack, upalim, ali se na stotinku pokaže početni ekran i neće dalje. Nakon hrpu pokušaja odlučio pobrisat win7 i instalirat xp (jer sam dvd s vistom negdje izgubio). Opet ista stvar. ![]() Onda pokušao s COD4 wow, upisao kod i prebacio crack, pokaže početni ekran, izaberem singleplayer, ponudi mi da biram težinu i mapu. Izaberem težinu, ali se ništa ne dešava, imam samo opciju back. Izaberem mapu "semper fi" koja je jedina, ali ista stvar, ništa se ne dogodi?? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4279 |
Premium
|
MP mi nije toliko zanimljiv jer vrlo rijetko igram, isključivo SP. update: poludit ću. Sad probao pokrenut igru iz win 7 (instalirao iz xp-a) i - RADI! A ja formatirao disk i pobrisao kompletno podešenu 7icu, sad opet podešavat mail accounte, spremat hrpu šifri itd..još slučajno pobrisao i neke torrente koji su se skidali tjednima.. ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Cartmann. 20.04.2009. u 17:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4280 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Ljudi trebam pomoc. Instalirao ja igru na winse stare 2 tjedna, i patheve 1.6 i 1.7. Smanjim rezu na 1024x768, sve na medium-low, bez aa, i ostalih gluposti. I idem igrat, a fps skace od 50-125. Vidim da ljudi sa slabijim konfama i vecim detaljima imaju cak i veci FPS Lock od mene. U cem grijesim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4282 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
INTEL. ![]()
![]() |
![]() |
#4283 |
Bazinga
|
![]() |
#4284 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4285 |
Bill Gates
|
Problem je taj sto komande skoro nista ne pomazu. A nebi htio koristiti neke extremne komande da me ne kicka pb. EDIT: Izgleda da sam nasao problem. Nekim cudom grafa radi na PCI Express 2x bus-u. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4287 |
Bill Gates
|
Ajd da ne otvaram novu temu. Kako da vratim bus na 16x? Probao clear CMOS i izvadio bateriju, ali ne pomaze. Jos je na 2x. EDIT: Hvala. Uspio sam. Izgleda da je bilo prasine u portu, malo sam propuhao i sad radi. Zadnje izmijenjeno od: pipe. 20.04.2009. u 20:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4289 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
mrs s tom kujom, dojdem na server, ono, awe mod , išš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|