|
![]() |
#1081 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1083 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
A procesor je star 2 i nesto godine, i bez oc-anja sam vrtija sa starom grafom sve nove igre na visokim postavkama za grafiku. Koji konkretno model tj. čiji preporucate, ali da bude noviji "Core 216" ? Ova mi se cini jako dobra, cijena je odlicna/2 godine garancije. GeForce GTX260 Premium EXO Zadnje izmijenjeno od: Vendetta. 06.04.2009. u 22:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1084 | |
Premium
|
Citiraj:
BTW: evo ovog cuda kod nas! http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=050.909.147 Malo su previse prenapuhali cijenu!! Necu to opce kupovat dok ne dodje na 400 kn... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1085 | |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1086 |
Premium
|
Evo uzea sam ovu Point of view za 1300 kn ![]() OT Gledam malo ovu staru grafu (BFG 8800gts), sj**anu, everest ovo ocitava, GPU radi na 198 MHz (original: 513 MHz) a memorija na 396 MHz (original: 792 MHz) ?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1088 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: Vendetta. 08.04.2009. u 15:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1089 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
ma sry, nisam citao sve tamo sto si napisao pa sam upao ko padobranac... ak imas one crte jos uvijek po ekranu onda je def memorija u pitanju kao sto su ti rekli vec... meni se to desilo isto dva puta vec, jednom je odmah sve riknulo, drugi puta je isto bila 8800 gts-ica g80, ona se znala povremeno tako spucat sve dok nije bespovratno otisla ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1090 | |
Premium
|
Da jos su crtice i sve ostalo, isto je i meni nekad digla windoze koda joj nista nije ![]() I kad sam skonta (uz pomoc foruma) da je memorija otisla, pustim je ja tako da vidim do kad ce, radila je 2 dana (gleda sam mkv-ove itd.) sve uredno, dok mi opet nije vrag da mira i upalim fear 2 da vidim oce opet pop**dit, kad nista,radi uredno kao, izdajem iz fear-a i nakon minut sve se smrzne pun ekran crtica itd. Od tad je konstantno sje*** :P Sad dolazi nova zato ![]() Btw hvala vam svima na pomoci ![]() I u vezi BFG-a i 10ogodisnje garancije, procitajte ovo : Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1091 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
..što se tiče garancija za BFG grafe mislim da desetogodišnje jamstvo daje lokalni distributer a ako želiš ostvariti jamstvena prava mimo njega trebaš pravovremeno registrirati kod BFG.jamstveni uvjeti su jasno napisani hrvatskim jezikom na poleđini svakog računa i nigdje se ne navodi obavezna registracija na na BFG stranici.kada bi se lokalni distributer ikada i pozvao na takav propust za ostvarivanje jamstvenih prava mislim da bi mu bilo jeftinije platiti 10 grafi nego za to propisanu kaznu tržne inspekcije. ..btw.i možda OT. dali bih mogao spariti u sli bfg 260gtx ocx sa xfx 260gtx.obje imaju 216sp samo što su od različitog proizvođaća i prva ima više taktove?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1092 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Možeš ih spojiti bez problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1093 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
da pitam vlasnike GTX260 216sp, dal neko ima iza na grafickoj plastiku jer je na mojoj maknuta, a inace stara GTX260 192 je cjela zaklopljena pa me zanima ![]() http://www.ixbt.com/video3/images/le...-scan-back.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#1097 | |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1103 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Manje više ali ne nužno vole se hvaliti time na samoj kutiji,ali i u opisu proizvoda pojedina trgovina voli naglasiti da se radi o novijem 260 procesoru. Isto tako,ali opet ne nužno,i u cijeni je sve do nedavno bila osjetna razlika. Sada je to već malo teže detektirati pošto su cijene 1414kn za XFX 216 model u Game Overu. Tako da se veoma lako zabuni neiskusniji korisnik pa kupi recimo na nekoj super akciji staru 192,za više novca. Šta je glupo ako već postoji 10% brža za manje love. Možda najbolje prije nego i kreneš u neku potragu,da skokneš malo na stranice proizvođača ![]() Ove u Game overu su se u dva dana rasprodale,ali navodno će opet kroz dva tjedna pošiljka,tako. Desetak dana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1107 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
A di ti je ona druga kaj si kupio? Kaj ne složiš SLI? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1108 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1109 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Uzeo i mali ja. ![]() PoV Premium Extreme,216 model,princ perzije i far kraj 2 bundle, više o kartici kasnije,možda i quick review. ![]() Oglasiti ću 3650 za nekih 220kn pa ako ima zainteresiranih,vidimo se i čitamo na tržnici. ![]() Ovakva,jbg sad još da nešto i razumijem od ovog jezika..zanimljivi su im rezultati moram priznati,uredno šišamo 4870 1gb ![]() http://www.sweclockers.com/articles_...id=6132&page=2 Kroz par dana napišem red dva i sam,i poslikam komatozno kablovinje u čifu. Zadnje izmijenjeno od: thedream. 15.04.2009. u 20:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1110 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
"Knowledge is the food of the soul" Svi znamo da je Thomas Edison proizveo električno svjetlo i električni sustav za opskrbu domaćinstava, da je Gugliermo Marconi smislio radio i George Westinghouse sagradio prvu hidroelektranu… Svi znaju te "činjenice", ali nisu u pravu. Čovjek koji je sanjao ove stvari i izumio ih jest
NIKOLA TESLA |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|