|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Koji mis? Logitech ...
Koji mis preporucujete? Trenutno imam MX™ Revolution i poceo mi je otkazivat poslusnost, moram ga puniti skoro svaki dan, poceo je dosta stekati i slicno ![]() Takodjer imam VX revolution na drugom pcu, on me isto poceo zekati nesto, baterije promjenio prije 2 tjedna ... Jel postoji ijedan mish da nema tih problema ? Osim zicnog naravno ![]() Preporuke? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rasvjetno tijelo
Datum registracije: Sep 2007
|
ako si zadovoljan s revolutionom, onda probaj poslat logitechu mejl te objasnit problem s baterijom, znam da sam negdi na forumu cita da je netko od ljudi to napravija i dobija novi revolution, samo se vise ne sicam ko je tocno bija, al u svakom slucaju nista te ne kosta... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
probat cu ![]() hvala svima malo glupo da nemozes bateriju promjenit, a mis nije 100 kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
trebam novi gaming mis do 200 kn...ali stvarno moram bit dobar...neki logitech...hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
hmmm....a gdje ga mogu nabavit.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
i neku dobru podlogu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
podloga: Razer Goliathus - 119 kuna, imaš za istu cijenu i Steelpad ak ti ne paše Razer ![]() A Logi miš do 200 kuna: RX1500, RX1000 ili rabljeni MX518 (iako ga ja imam ne bi preporučio kupovinu novoga.. 100 kuna je poskupio od kad sam ga ja uzeo ![]() Osobno od jeftinijih Logi miševa preferiram RX1000 - koristim ga uz računalo na poslu i ok je mišonja. A ako ne mora bit Logitech - Microsoft Basic Optical - za 100 kuna nisam našao bolje ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
mogao bih izdvojiti 300kn...al ne vise...pa me zanima gdje mogu nabavit MX518...i podlogu...btw.bi li ona dobro pasala uz mx518...hvala vam decki... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Banned
|
To ti je dosta za miš samo.O kompletu nemožemo pričat bez nekih 380kn recimo. http://www.nabava.net/trazilica.php?q=mx518&x=0&y=0 Da nemam G5 odmah bi kupio ovaj prvi jer je Batman. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Registered User
|
mislio sam 300kn samo za mis...btw.koliko kosta Logitech G5... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Extrema Thule
|
Citiraj:
![]()
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Registered User
|
odlucio sam kupiti MX518...al ga nigdje nemogu nac...jel ga ima u hg spota...a sto se tice podloge,ako ima neko MX518 i neku podlogu koja pase uz njega neka se javi i ostavi link te podloge.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Ma Razer Gholiatus pase uz sve miseve... Bas je kul ona srednja...
![]() |
#17 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
imo najbolja podloga za mx518... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Ima sam QCK i sad imam Goliathus, i goliathus je definitivno bolji. Imam onu control verziju koja je u biti više "speed" jer pruža manje otpora nego one glatke podloge. Također je puno deblja te ugodnija od qck.
![]() |
#19 | |
Superbad
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
OCZ Dominatrix + Cyber snipa Stinger + Trust Predator po specifikacijama su bolji mx518 za razliku od mx518 imaju opciju stavljanja utega, tako da ih mozes prema sebi podesiti cijena im je prije bila oko 210kn, a zadnji put kad sam gledao bila je malo ispod 300kn o kvalteti ti ne mogu reci nista, jer ih nisam imao, ali u reviewu sam procitao da daju garanciju od 3god na ocz-a sto je isto kao i kod logitecha review ocz => http://www.overclockersclub.com/revi...minatrix/5.htm youtube trust => http://www.youtube.com/watch?v=GYxdC...eature=related youtube cyber => http://www.youtube.com/watch?v=3SkAj...eature=related e da osobno imam mx518, jer sam ga dobio na poklon i mogu reci da je ok i kvalitetan mis (izdrzao puno udaraca o stol zbog frustracija na COD2 i COD4 ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Za pare koje treba dati za QCK, podloga je predobra. Koristim jednu kod kuće i jednu na poslu. Podloga vrijedi svake hebene lipe!
![]() |
#21 | |
Guest
|
Citiraj:
samo se nemoj zajebat pa uzet control verziju, ta je ko da vozis misa po mjesecevim kraterima ![]() |
|
![]() |
![]() |
#22 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2007
|
Ja osobno koristim MX518 i Mantis SPEED. Za FPS-ove ( COD2 / COD4 ) je fenomenalna, i nije prevelika, ako igras na malenom sensitivityu - puno efikasnije ![]() Ali to je sad od osobe do osobe. Recimo meni je goliathus speed standard malo malen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Rasvjetno tijelo
|
Citiraj:
tu? samo ga trenutno nemaju ![]() al sumnjam da ga nece nabavljat... Zadnje izmijenjeno od: w0lfram_. 15.04.2009. u 12:46. Razlog: krivi link |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Superbad
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
![]() vjerovatno znas i sam, imas ga u diskontu za 235kn TRUST MOUSE
![]() |
![]() |
#27 |
Rasvjetno tijelo
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Playmaker
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
![]() Ovo je kao original, kopija je uglavnom losija ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Imam Predatora 4800 i radi odlično evo cca 2mj. je god mene i zadovoljan sam s istim trebalo je malo prilagodbe u odnosu na MX518 i uspoređujuči ih realno tu su negdje +/- 2% na nečiju stranu glede mogučnosti.(kod Trust-a jednino što me smetalo napočetku su malo tvrđe osnovne tipke dok se malo od korištenja uštimaju sad je OK).Miš je čvrst i kompaktan i nema zamjerke na kvalitetu kao i na hrpu mogučnosti glede softwerskog podešavanja, a s obzirom na cijenu cca 230kn mislim da se isplati. Jedino če možda nekome smetati svjetleči logo koji mjenja boje(neznam ima li opcija gašenja i nisam ni tražio). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|