![]() |
Koji mis? Logitech ...
Koji mis preporucujete? Trenutno imam MX™ Revolution i poceo mi je otkazivat poslusnost, moram ga puniti skoro svaki dan, poceo je dosta stekati i slicno :(
Takodjer imam VX revolution na drugom pcu, on me isto poceo zekati nesto, baterije promjenio prije 2 tjedna ... Jel postoji ijedan mish da nema tih problema ? Osim zicnog naravno :) Preporuke? :chears: |
ako si zadovoljan s revolutionom, onda probaj poslat logitechu mejl te objasnit problem s baterijom, znam da sam negdi na forumu cita da je netko od ljudi to napravija i dobija novi revolution, samo se vise ne sicam ko je tocno bija, al u svakom slucaju nista te ne kosta...
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=137861 |
probat cu :)
hvala svima malo glupo da nemozes bateriju promjenit, a mis nije 100 kn |
trebam novi gaming mis do 200 kn...ali stvarno moram bit dobar...neki logitech...hvala:chears:
|
Dobar Logitech gaming miš... za 200 kn...
285 kn je neki relativno dobar MX518, tak da češ za "baš dobrog" morati izdvojiti više, dosta više |
hmmm....a gdje ga mogu nabavit....
|
i neku dobru podlogu...
|
Citiraj:
A Logi miš do 200 kuna: RX1500, RX1000 ili rabljeni MX518 (iako ga ja imam ne bi preporučio kupovinu novoga.. 100 kuna je poskupio od kad sam ga ja uzeo :fuming:). Osobno od jeftinijih Logi miševa preferiram RX1000 - koristim ga uz računalo na poslu i ok je mišonja. A ako ne mora bit Logitech - Microsoft Basic Optical - za 100 kuna nisam našao bolje :chears: |
mogao bih izdvojiti 300kn...al ne vise...pa me zanima gdje mogu nabavit MX518...i podlogu...btw.bi li ona dobro pasala uz mx518...hvala vam decki...
|
To ti je dosta za miš samo.O kompletu nemožemo pričat bez nekih 380kn recimo.
http://www.nabava.net/trazilica.php?q=mx518&x=0&y=0 Da nemam G5 odmah bi kupio ovaj prvi jer je Batman. :D |
mislio sam 300kn samo za mis...btw.koliko kosta Logitech G5...
|
|
Citiraj:
|
odlucio sam kupiti MX518...al ga nigdje nemogu nac...jel ga ima u hg spota...a sto se tice podloge,ako ima neko MX518 i neku podlogu koja pase uz njega neka se javi i ostavi link te podloge....
|
Ma Razer Gholiatus pase uz sve miseve... Bas je kul ona srednja...
|
Citiraj:
imo najbolja podloga za mx518... |
Ima sam QCK i sad imam Goliathus, i goliathus je definitivno bolji.
Imam onu control verziju koja je u biti više "speed" jer pruža manje otpora nego one glatke podloge. Također je puno deblja te ugodnija od qck. |
Citiraj:
OCZ Dominatrix + Cyber snipa Stinger + Trust Predator po specifikacijama su bolji mx518 za razliku od mx518 imaju opciju stavljanja utega, tako da ih mozes prema sebi podesiti cijena im je prije bila oko 210kn, a zadnji put kad sam gledao bila je malo ispod 300kn o kvalteti ti ne mogu reci nista, jer ih nisam imao, ali u reviewu sam procitao da daju garanciju od 3god na ocz-a sto je isto kao i kod logitecha review ocz => http://www.overclockersclub.com/revi...minatrix/5.htm youtube trust => http://www.youtube.com/watch?v=GYxdC...eature=related youtube cyber => http://www.youtube.com/watch?v=3SkAj...eature=related e da osobno imam mx518, jer sam ga dobio na poklon i mogu reci da je ok i kvalitetan mis (izdrzao puno udaraca o stol zbog frustracija na COD2 i COD4 :D) |
Za pare koje treba dati za QCK, podloga je predobra. Koristim jednu kod kuće i jednu na poslu. Podloga vrijedi svake hebene lipe!
|
Citiraj:
samo se nemoj zajebat pa uzet control verziju, ta je ko da vozis misa po mjesecevim kraterima :D |
Ja osobno koristim MX518 i Mantis SPEED. Za FPS-ove ( COD2 / COD4 ) je fenomenalna, i nije prevelika, ako igras na malenom sensitivityu - puno efikasnije :)
Ali to je sad od osobe do osobe. Recimo meni je goliathus speed standard malo malen. |
@bili-rw: a gdje bi ti kupio cybersnipa stinger u HR? ajde ako znas javi i meni. inace ima u HR trust gm-4800 koji je "isti" kao stinger.
|
Citiraj:
tu? samo ga trenutno nemaju :D al sumnjam da ga nece nabavljat... |
znas mozda kolika je cijena? pise samo da je prodano a cijenu ne spominju =/ ako dodje mislim da kupujem ^^ thnx a lot :D
|
Citiraj:
vjerovatno znas i sam, imas ga u diskontu za 235kn TRUST MOUSE |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ovo je kao original, kopija je uglavnom losija :) |
Citiraj:
|
Imam Predatora 4800 i radi odlično evo cca 2mj. je god mene i zadovoljan sam
s istim trebalo je malo prilagodbe u odnosu na MX518 i uspoređujuči ih realno tu su negdje +/- 2% na nečiju stranu glede mogučnosti.(kod Trust-a jednino što me smetalo napočetku su malo tvrđe osnovne tipke dok se malo od korištenja uštimaju sad je OK).Miš je čvrst i kompaktan i nema zamjerke na kvalitetu kao i na hrpu mogučnosti glede softwerskog podešavanja, a s obzirom na cijenu cca 230kn mislim da se isplati. Jedino če možda nekome smetati svjetleči logo koji mjenja boje(neznam ima li opcija gašenja i nisam ni tražio). |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:32. |