|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
za početak,nepotrebne usporedbe gta iv i ovog jer se nema što uspoređivat,ili igra valja ili ne valja,nego i meni je prvo dio posto dosadan i nisma ga završio,pogotovo ona dosadna uvjek ista reketarenja sa protivnicima na istim mjestima na istim katovim,uz onu crtu koja je morala biti između nečeg,i zauzimanje mafijaških kuća mi je isto čudno bilo,recimo ljudi na ulazu u kapiju,njih ubijem,nakon nekog vremena se vratim nazad i opet netko stoji na kapiji,zamjenili su ih,to može proć. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
Znaci igra za pc je neoptimizirana i to je to, nemaju oni šta koga forsati da si kupuje ps3 radi te igre, jer onda bi je simultano izbacili i za pc u jos gorem stanju, ovako to je sastrane mozda koji buck još zaraditi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
"Knowledge is the food of the soul" Svi znamo da je Thomas Edison proizveo električno svjetlo i električni sustav za opskrbu domaćinstava, da je Gugliermo Marconi smislio radio i George Westinghouse sagradio prvu hidroelektranu… Svi znaju te "činjenice", ali nisu u pravu. Čovjek koji je sanjao ove stvari i izumio ih jest
NIKOLA TESLA |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Bill Gates
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
P.E.B.K.A.C.
|
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
Ako je ovo tebi fenomenalna grafika onda ja stvarno neznam.Grafika je uzas za danasnje standarde.Pa daj pogledaj screnshote iz mafie 2 i ovo i onda reci da je ovo fenomenalna grafika
![]() |
#41 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
![]() |
#44 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Igra je OK, nije niš posebno, ali ak vam je dosadno pravi izbor Jedino me malo razočarao kraj, malo sam bolje očekivao, evo vam screen http://www.xfire.com/screenshots/mur...adced9aa5e.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
bilo mi je dosadno pa sam ju prešao, moj zaključak je taj da je igra prelagana, prejednostavna i vrlo kratka tako da se nebudem s njom zabavljo preko praznika neznam što bih igrao, sve nove igre su jadne i dosadne...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Lunatic
Datum registracije: Feb 2006
|
igra je u najmanju ruku glupa, zauzeo sam cjelu floridu kad sam došao u nju, i sad se ja vratim u floridu i zadatak meni nek proširim malo svoju vladavinu i nek to obranim, ali fora u tome što ja nemogu proširiti jer nemam kuda a niti nema što obraniti jer su sve obitelji mrtve, i ja nemogu sad dalje igrati! Pa to je totalna idiotarija da ja u takvoj igri si nemogu dati oduska i zauzeti sve sto se da, nego bi ja morao striktno sljediti ono sto mi oni kažu? Uz to igra je napravljena za malu djecu što se tiče težine, dođem sam s 3 svoja lika koji nisu upgrejdani niti ništa i poubijam tamo 50 čuvara koji su unutra i još 20 koji dođu, a moja ekipa niti da ju metak krzne. Zaključak je taj da igru igrati samo ako vam je jako užasno dosadno i stvarno neznate kaj drugo raditi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Tek poceo igrati i zasad mi se cini ok , u nedostatku boljeg ce sigurno posluziti . |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Registered Abuser
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2009
|
![]() Imam jedan problem pri instalaciji igrice. Kaže da je file sa DVD-a (data_gf1.cab) neispravan (corrupt) te da se ne može nastaviti instalacija. Može li netko tko je uspješno instalirao igru uploudat taj RAR.? Hvala unaprijed!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Odigrao sam ju vrlo brzo , i dojmovi su ok , zabavno , ne pretjerano tesko i izazovno , uglavnom solidna igra , smjesno je malo vidjeti lika okolo kak trci sa pancirkom i onim opasacem sa municijom a la Pancho Villa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Drive. vruummm,shatatataa
Datum registracije: Jan 2008
|
moze pomoc imam problem instaliro igru od onog reloaded i kad ju pokrenem. prva misija tj uvod ono na balkonu tamo mi kamera poćne se vrtit u krug. samo u jednu stranu mislim da je ljeva. i nemrem izravnat nikak. jel netko imo slićan problem. EDIT: evo uspio rješti problem malo mućno glavom. problem je bio u usb joysticku koji je bio ukljućen a igra ga podržava. iskopćo ga i sada šljaka. Zadnje izmijenjeno od: kasper_sky. 01.07.2009. u 00:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Premium
|
Igram igru i sta god hebeno da napravim dobijem lovu no uvijek pise "unable to do favor kill condition"!? I hebemu sta da ja tu radim...samo ubijam ljude i tako to po gradu...... I imam samo dva lika samnom! Kako hebemu da igram to uopce! |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Premium
|
Meni je igra super nakon sto sam se "pohvatao" kako i sta.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |