|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Crni ekran
Debil od cimera je " isao printat dvije stranice worda" i sad jednostavno imam na desktopu crnu pozadinu koju ne mogu promjenit. Imao sam jonnybackground switcher, i ono kad promjenim sliku vidi se da je slika ispod, ali gore mi baca crni bacground. Maknuo sam ga, i sad mi je opet crno i ne mogu ga promjenit..Ideje kako da to rijesim? osim sto cu njega napljuskat.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Imaš neki malvare ili virusić koji ti to blokira. Proskenaj sa spybootom komp |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
To sam nekako uspio rijesit, ali mi se sad pojavio niz drugih problema..Naime, sada mi je oko ikona onako crno, nije prozirno kao prije. I naravno ne znam kako to maknut. Inace imam instaliran Vista anthracite pack 1.31 koji je do sad uvijek radio bez greske, i u njemu je integriran Vista start, za onaj start gumb. sada mi se taj dio kaoji je zaduzen za taj gumb (on se treba pojaviti u system trayu) pojavljuje na traci kao da je to pokrenuta aplikacija, i nikako da to dobijem da mi bude normalno kao prije.. I win mi se nekako sporo dizu, odnosno dodje mi do welcome screena i onda tako stoji 20 sec, a ja cujem da se u pozadini prijavljuju msn i skype i tek nakon 30 sec mi prikaze desktop..Kako se to moze rijesiti? Hvala i pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Nadam se da nisi ugasio Restore point, vratiš na stanje prije cimerove "intervencije". |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Nikky oce rec ako nisi ugasio system restore da vratis na onaj point prije nego se to zayebalo..Sad to i nije bas neko rjesenje ja bi na tvom mjestu instalirao Kaspersky anti virus i Malwarebytes i napravio full scan sa obojicom.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Ma kuzim ja sta on hoce reci, ali nije mi jasno jel to kao opcija postoji u win ili se to vrsi pomocu nekog drugog programa..Inace cijeli komp sam proskenirao sa NOD32 i spybootom.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Uspio sam sve vratiti sa system restore (hvala decki!) Ali ostao mi je problem sa tim vistastart tool-om, naime nemogu ga dobit da mi se fino ukljuci i da bude u system trayu, nego se on meni ukljuci i prikazuje na alatnoj traci. probao sam ga maknut, stavit ponovo, ali nista. Jel ima neko neku ideju kako da to rijesim? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|