PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Softverski problemi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Crni ekran (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=143926)

srale7 02.04.2009. 16:33

Crni ekran

Debil od cimera je " isao printat dvije stranice worda" i sad jednostavno imam na desktopu crnu pozadinu koju ne mogu promjenit. Imao sam jonnybackground switcher, i ono kad promjenim sliku vidi se da je slika ispod, ali gore mi baca crni bacground. Maknuo sam ga, i sad mi je opet crno i ne mogu ga promjenit..Ideje kako da to rijesim? osim sto cu njega napljuskat..

Mortal 02.04.2009. 17:35

Imaš neki malvare ili virusić koji ti to blokira. Proskenaj sa spybootom komp

srale7 02.04.2009. 19:10

To sam nekako uspio rijesit, ali mi se sad pojavio niz drugih problema..Naime, sada mi je oko ikona onako crno, nije prozirno kao prije. I naravno ne znam kako to maknut. Inace imam instaliran Vista anthracite pack 1.31 koji je do sad uvijek radio bez greske, i u njemu je integriran Vista start, za onaj start gumb. sada mi se taj dio kaoji je zaduzen za taj gumb (on se treba pojaviti u system trayu) pojavljuje na traci kao da je to pokrenuta aplikacija, i nikako da to dobijem da mi bude normalno kao prije..
I win mi se nekako sporo dizu, odnosno dodje mi do welcome screena i onda tako stoji 20 sec, a ja cujem da se u pozadini prijavljuju msn i skype i tek nakon 30 sec mi prikaze desktop..Kako se to moze rijesiti?

Hvala i pozz

Mortal 02.04.2009. 19:39

Ono oko ikona prozirno ti se podešava u system/advance/performance settings i tamo postavi kvačicu za prozirno ili najbolje sve kavčice stavi.

srale7 02.04.2009. 19:53

Sve sam to tamo vec podesio, ali nazalost 0 bodova..

Nikky 02.04.2009. 20:01

Nadam se da nisi ugasio Restore point, vratiš na stanje prije cimerove "intervencije".

srale7 02.04.2009. 20:44

Citiraj:

Autor Nikky (Post 1314276)
Nadam se da nisi ugasio Restore point, vratiš na stanje prije cimerove "intervencije".

Moze malo pojasnjenje?

Joke 03.04.2009. 03:20

Nikky oce rec ako nisi ugasio system restore da vratis na onaj point prije nego se to zayebalo..Sad to i nije bas neko rjesenje ja bi na tvom mjestu instalirao Kaspersky anti virus i Malwarebytes i napravio full scan sa obojicom..

srale7 03.04.2009. 13:54

Citiraj:

Autor Joke (Post 1314543)
Nikky oce rec ako nisi ugasio system restore da vratis na onaj point prije nego se to zayebalo..Sad to i nije bas neko rjesenje ja bi na tvom mjestu instalirao Kaspersky anti virus i Malwarebytes i napravio full scan sa obojicom..

Ma kuzim ja sta on hoce reci, ali nije mi jasno jel to kao opcija postoji u win ili se to vrsi pomocu nekog drugog programa..Inace cijeli komp sam proskenirao sa NOD32 i spybootom..

thopok 03.04.2009. 13:57

Citiraj:

jel to kao opcija postoji u win
Citiraj:

ako nisi ugasio system restore

srale7 03.04.2009. 23:57

Uspio sam sve vratiti sa system restore (hvala decki!) Ali ostao mi je problem sa tim vistastart tool-om, naime nemogu ga dobit da mi se fino ukljuci i da bude u system trayu, nego se on meni ukljuci i prikazuje na alatnoj traci. probao sam ga maknut, stavit ponovo, ali nista. Jel ima neko neku ideju kako da to rijesim?

Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:30.