|
![]() |
#1261 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Eto budi tako "vrijedan" (kad si našo već čak 3 rivjua di je neko bolji od drugoga. proguglaj još reviewa i naći češ jedno 10 komada (relativno vjerodostojnih sajtova) di je V8 imao najbolje temperature (eventualno da ga je SunBeam CoreContact prešišao za koji stupanj tu i tamo). - želiš li ti reći da svi oni lažu? ![]() Kažem ti, okani se droge, i nabavi/posudi neš pa benčaj sam, pa nadmaši "forumske" temperature TRUE-a i V8, nemoj prosipati gluposti ![]() Niko ne kaže da Xigmatek i Scythe nisu dobri hladnjaci, pobogu, Scythe je među najboljima, ali sad tu prodavati spike "e ovaj je ovdje ovaki i ovaj rivju kaže ovako" je glupo. Na kraju krajeva, najbolje kak Dizel kaže, nabaviti neki za 200 kn max, a ostalo para zapiješ, ko yebe 5 stupnjeva razlike za 200 kn razlike.
![]() |
#1263 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
43 i 39 stupnjeva su sasvim korektne idle temperature. Ono ispod je koliko imaš to tzv. throttlanja kada procesor zbog pregrijavanja počinje smanjivati takt i napon. Prati temperature kada ga opteretiš primeom. |
![]() |
![]() |
#1267 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ovo su rezultati testiranja.. Procesor je bio preko 5 minuta opterecen sa Prime 95 i ocitanja u Real Temp-u kazu da je dostigao neke vrijednosti iznad kojih se vise nije dizala temperatura.. Cini mi se da je ovo OK !? Jel moguce da mi lazira rezultate Intelov software s kojim sam kontrolisao temperaturu procesora ?? ![]() |
![]() |
![]() |
#1268 |
Banned
|
To je sve u granicama normale.Nemaš brige. |
![]() |
![]() |
#1269 |
TK
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
Napiši točno koji software koristiš. Možda laže. Pogledaj na net-u jeli ima nova verzija tog softwarea.
#1270 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ranije sam koristio Intel® Desktop Utilities izgleda da nije realno pokazivao temperaturu procesora ! Ovaj mi je ponudjen uz plocu: http://downloadcenter.intel.com/Deta...%2032&lang=eng Super je ovaj Real Temp i Prime 95 , ostavio sam ih backupovane da mogu s vremena na vrijeme da kontrolisem procesor !! |
![]() |
![]() |
#1271 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
decki imam q9400, koji hladnjak bi mi preporucili? nemojte mi neku pretjeranu egzotiku jer to je kod nas (BIH) jako tesko nabaviti ![]() |
![]() |
![]() |
#1276 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Ako je tu Sunbeam, onda je i Xigmatek. V8, njet. Nije bolji od TRUE, prije je u rangu sa coolerima poput Zalmana 9700, ili "starog" Mugena. Dobro ali ne dovoljno da se pobijedi TRUE. Eh sad, TRUE ce biti bolji na konkavnim procesorima, zbog (namjerno) neravne baze. Ovisi naravno i pri kakvom airflowu se testira. |
![]() |
![]() |
#1277 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
na istom procesoru sa praktički istim protokom zraka (oba 120mm vent na 1300rpm) TRUe imao bolje temp i idleu su bili gotovo isti no u loadu je imao nekoliko stupnjeva niže temperature proc nije konkavan i baza oba coolera je fino naljegala na IHS
#1279 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
#1280 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
nisam ni rekao da je jeftiniji niti da košta isto reko sa samo da ima bolje performanse niti ga ja ne bi kupio za tu cijeni po kojoj se prodaje
#1281 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
#1283 |
|
#1285 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Evo,tu ti čovjek sve kaže.Da nisi ti na drogama ![]() Naravno da mi nije krivo kaj ima za V8.Razmišljao sam i ja dal da ga uzmem,ali onda je došao Mugen 2 |
|
![]() |
![]() |
#1286 |
|
OMG ![]() Rekoh... nabavi si fino Mugena pa benčaj, dotad razuvjeravaj nekog drugog ![]() Ne da nisam požalio ni lipe za CM-a, nego je tih 450 i malo za kuler koji redovito pobjeđuje ili remizira TRUE-a i slične, high-end kulere. A sad... ko ga nema, ni nezna... vidim temperature po forumu sa TRUE, i vidim moje sa V8 na identičnim voltažama, 'nuff said ![]()
#1287 |
TK
Datum registracije: Mar 2004
|
#1288 |
|
Naravno, apsolutno se slažem ![]() Ne kažem ni ja da je V8 najbolji, ali da je bolji od večine - bome je, a sad dječje razuvjeravanje i priče o isplativosti što neki furaju su glupe, ak čemo tako, ni TRUE, ni V8 ni MUgen 2 ne vrijede 500, 450, 350 kn (redom) uzmeš si frizera 7 i boli te ona stvar Pa čak V10 ima ~5 stupnjeva niže temperature naspram V8, što je ![]() ![]()
#1290 |
|
|
|