|
![]() |
#4081 |
Guest
|
krasno bome, bagra zlocinacka radi mape da bi se ponovno igrali rata u vukovaru |
![]() |
![]() |
#4085 |
ЬГΛY.Z0ИЗ
Datum registracije: Jul 2006
|
NOB MRCINE regrutiraju nove clanove u COD4 Sekciju Za sve informacije molimo vas posjetite nas site
This post is copyrighted © Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 15.03.2009. u 16:21. Razlog: 50kb max :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4090 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4092 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4095 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Sigurno,8800GT malo fali i da bude onako bas lock na visokim detaljima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4096 |
Zvoni. Kucanje ne radi.
Datum registracije: Sep 2008
|
daj jel igra tko na tom gamezone custom serveru?mape su prehebene ali malo ekipe zna za to pa dajte dodite!!!
![]() |
#4097 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#4098 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4099 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4101 |
nautic expert
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4103 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#4104 | |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
![]() @mymoon Lockano na 125 fpsa,toliko i imam na malte ne svakoj mapi sem Buglota i Crossfira kada stojim i gledam negdje,kada se krecem onda FPSi vec padaju,ali OK. Evo neki SSi kako to izgleda u igri: http://www.imagesforme.com/show.php/400965_shot0002.jpg http://www.imagesforme.com/show.php/400964_shot0001.jpg http://www.imagesforme.com/show.php/400963_shot0000.jpg +jos digital vibrance na 100% i to je to ![]() @newk Ono sto sam ti napisao na codhr,vrijedi i na ovom forumu,i na forumu sestara milosrdnica,i na forumu.hr stoga nemoj da budes naporan i dovidjorno. Zadnje izmijenjeno od: Apacer ft Bozja. 15.03.2009. u 19:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4106 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
kod tebe komunalija dobar posao napravi ![]() sta znaci ono zuto na tvojoj mapi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4107 |
Banned
|
Artefakti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4108 | |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
![]() A sta ce mi komande tipa r_drawdecals 1 i slicne...kud mi umanjuju broj FPSa a kud mi je lakse uociti protivnika kad je to iskljuceno...i jos pun k* takvih stvari ![]() Mislis zuti znak na kompasu? To mi sluzi za wallbanging..recimo kad te netko spreja izvana (narocito oni kreteni na Vacantu) pa mi je ovako lakse odrediti gdje su tocno i tu pucam ![]() Sto se tice eksplozije,mislim da to nemozes iskljuciti...ali sa novim promodom i ta je iskljuceno,tako da kad auto ode u zrak ne pocrveni mi FPSi kad gledam malte ne direkt u njega ![]() Evo ti par komandi koje ja koristim: bind F7 "toggle Cl_bypassMouseInput 1 0;^2Refresh_mouse" seta com_hunkMegs "512" (kolicina memorije podijeljeno sa 2 je broj koji se tu nalazi) seta compassPlayerHeight "175",seta compassPlayerWidth "5" (ove 2 komande su za zutu liniju na kompasu) seta compassSize "1.337" (veci kompas,meni je sad full cudno igrati sa tom vrijednoscu na 1) seta pb_sleep "500" seta r_rendererInUse "Shader model 2.0" seta r_rendererPreference "Shader model 2.0" seta r_smc_enable "0" seta r_texFilterMipMode "Force Bilinear" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4109 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
mos ti pisat sto god zelis na drugim forumima,znas i dalje da mene bk za tebe ali ne siri gluposti. ako imas problema znas gdje me nac.
![]() |
![]() |
#4110 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
a i ovo izgleda tako katastrofa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|