|
![]() |
#931 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#933 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#934 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
ali ja bi ipak izabrao nvidiu jer nisu samo malo bolje performanse bitne nego ima još detalja koji su važni a ne samo broj fps-a u igrama.
![]() |
![]() |
#935 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#936 |
Guest
Datum registracije: May 2008
|
Imao sam Sapphire HD4870 512mb sa modanim biosom i voltazama i sad imam Gainward GTX260 Golden Sample i nije tolika razlika u performansama koliko u detaljima tipa zatrzavanje, sto pripisujem driverima. Uglavnom, nvidia all the way! |
![]() |
![]() |
![]() |
#938 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Pa tko tu i gdje spominje 17 ili 19" monitor??? Ili mi je nešto promaklo ![]() Ma tko kupuje grafu cca 2000krznaša i igra na 17 ili 19"-im monitorima ![]() a o razlikama 4870 ili 260GTX nema ni govora na niskim rezolucijama tipa 1280x1024 |
![]() |
![]() |
![]() |
#941 |
Premium
|
Evo ponovno u hgšrotu BFG MaxCore 260 ali po staroj cijeni od 2399kn,a isto imaju u ponudi BFG GTX 285 OC po 2899kn.....izgleda da u krizi je skuplje nego bez krize
"Knowledge is the food of the soul" Svi znamo da je Thomas Edison proizveo električno svjetlo i električni sustav za opskrbu domaćinstava, da je Gugliermo Marconi smislio radio i George Westinghouse sagradio prvu hidroelektranu… Svi znaju te "činjenice", ali nisu u pravu. Čovjek koji je sanjao ove stvari i izumio ih jest
NIKOLA TESLA |
![]() |
![]() |
![]() |
#943 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Nisu ti te najjeftinije...danas malo gledajući nabavu, naišao sam na VELIKO sniženje... ![]() ili ipak malu pogrešku. kako je to vjerojatno ispravljeno, šaljem sliku. http://www.imagesforme.com/show.php/406863_nabava1.jpg a možda smo zbilja u krizi? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#944 | |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
najeftinija je trenutno na nabavi XFX iz protisa , (216 SP ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#945 |
Resident Arse
Datum registracije: Feb 2009
|
Ja ću sljedeći tjedan upregnut svoj 216 primjerak. Nadam se da će potrajat barem par sezona, nema više powerpointa. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#946 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Premium
|
Savjet u svezi napajanja i grafe....
With the SHA550-12A we add another PSU to our SHA series for system builders and users who expect a powerful midrange PSU for reasonable pricing without unnecessary bits-and-pieces. The SHA550-12A provides full 500 W for all common compounds of a current PC system. A silent 120 mm fan extracts warm air from the PC's inside. The PSU is equipped with standard power connectors for drives, HDDs and Floppy as well as with SATA and PCIe connectors. Features: • Total power: 500 W • 120 mm fan • Active PFC • ATX 12 V v.2.2 compatible: Supports the current Intel and AMD processor based systems • Separate 12 V rails: Independent 12 V rails for CPU and MB/drives • Reliability: The OVP, OCP and SCP functions ensure system protection against dangers
Cable lengths and connectors: • 1 x 20+4-pol. (40 cm) • 1 x P4 (40 cm) • 1 x 4-pin + 4-pin+ Floppy (1x 40 cm + 1x 15 cm + 1x 15 cm) • 1 x 4-pin+ 4-pin (1x 40 cm + 1x 15 cm) • 1 x PCIe (40 cm) • 3x SATA (1x 40 cm + 1x 15 cm + 1x 15 cm) Delivery includes: • SHA550-12A power supply • cables • mounting screws • short manual i koliko ide konektora od napajanja u karticu(imam strahove u svezi bilo kakvog diranja po unutrašnjosti kompa) Budući sam u zadnjoj fazi nabave dotične kartice GTX 260,jel moje napajanje dovoljno snažno za dotičnu karticu zajedno sa svim komponentama iz MY Computer
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() With the SHA550-12A we add another PSU to our SHA series for system builders and users who expect a powerful midrange PSU for reasonable pricing without unnecessary bits-and-pieces. The SHA550-12A provides full 500 W for all common compounds of a current PC system. A silent 120 mm fan extracts warm air from the PC's inside. The PSU is equipped with standard power connectors for drives, HDDs and Floppy as well as with SATA and PCIe connectors. Features: • Total power: 500 W • 120 mm fan • Active PFC • ATX 12 V v.2.2 compatible: Supports the current Intel and AMD processor based systems • Separate 12 V rails: Independent 12 V rails for CPU and MB/drives • Reliability: The OVP, OCP and SCP functions ensure system protection against dangers
Cable lengths and connectors: • 1 x 20+4-pol. (40 cm) • 1 x P4 (40 cm) • 1 x 4-pin + 4-pin+ Floppy (1x 40 cm + 1x 15 cm + 1x 15 cm) • 1 x 4-pin+ 4-pin (1x 40 cm + 1x 15 cm) • 1 x PCIe (40 cm) • 3x SATA (1x 40 cm + 1x 15 cm + 1x 15 cm) Delivery includes: • SHA550-12A power supply • cables • mounting screws • short manual i koliko ide konektora od napajanja u karticu(imam strahove u svezi bilo kakvog diranja po unutrašnjosti kompa)
"Knowledge is the food of the soul" Svi znamo da je Thomas Edison proizveo električno svjetlo i električni sustav za opskrbu domaćinstava, da je Gugliermo Marconi smislio radio i George Westinghouse sagradio prvu hidroelektranu… Svi znaju te "činjenice", ali nisu u pravu. Čovjek koji je sanjao ove stvari i izumio ih jest
NIKOLA TESLA |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#947 |
Premium
|
Sorry jel bi s ovim napajanjem mogao recimo uzeti GTX 280 HVALA na Savjetima
NIKOLA TESLA |
![]() |
![]() |
![]() |
#949 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() 260 je 2x6pin. Ovo nikako ne bi preporučio. http://www.goldfries.com/images/comp...8pinpcie04.jpg |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#950 |
Premium
|
znači uzmem taj adapter kojeg utikam u jedan 12 voltni priključak ,a onda iz njega imam 2*6 pinska,znači po jednom 12 voltnom daje 12V*18A=216W
NIKOLA TESLA |
![]() |
![]() |
![]() |
#952 | |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#953 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#954 |
konjpjukter
Datum registracije: Oct 2007
|
http://www.diskont24.com/product.php?productid=57226 evo 216sp za 1565kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#955 |
Guest
Datum registracije: May 2008
|
Da, Samsung 740BF kojeg nedam, nema sanse. Monitor je odlican, a ako cu kupovat drugi, imat cu radje dva nego da ovog prodam. Uglavnom, razlike koje sam ja skuzio. Trenutno stalno koristim Win 7 Beta i probao sam 3DMark 06 i Vantage i mogu reci da sa Gainward GTX260 GS imam oko 5fps-a vise po testovima te naravno, ono sto sam i prije rekao, nema zatrzavanja prilikom testova koje me totalno iritiralo. Da i napomenem koliko je tisa u loadu od 4870 turbo venta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#956 |
[ZA DOM]Rino
Datum registracije: Mar 2007
|
![]() |
#958 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() http://news.softpedia.com/news/Spark...us-96610.shtml Dobro izgleda,referentni cooler sa njihovim custom printom,obični taktovi,216sp, ni po čemu posebna,osim cijenom od 1565kn,samo da je dobavljiva i imamo pobjednika. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#959 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |