|
![]() |
#301 | |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Citiraj:
Nes ti napadaca u HNL-u, malo inteligentniji igrac ih stavi u mali dzep.
![]() |
#302 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
njemu s 35 godina sigurno nije vise do nogometa,da je,nebi ni razmisljao o dinamu...ima on gdje ić
![]() |
#303 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
#304 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
19. kolo: 22.02.2009. 15:30 Osijek-Rijeka 22.02.2009. 15:30 Slaven Belupo-Šibenik 22.02.2009. 15:30 Zagreb-Inter 22.02.2009. 15:30 Varteks-Croatia Sesvete 22.02.2009. 15:30 Zadar-Cibalia I derbi kola 22.02.2009. 20:15 Ajduk-Dinamo
#306 |
Guest
|
WTF?! Gledam u ovaj cirkus sa konfetima i ne vjerujem!!! Majko mila! Ovo je stvarno neviđeno... |
![]() |
#309 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Meni je dinamo drazi klub ali ovo je ljudsko smece,a ne navijaci |
![]() |
![]() |
#310 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
#311 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
#312 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Ovo je kradja samo takva , ja prestao gledat , prvo konfeti , a onda sudac i njegov kriterij . ako nam je ovo smece najbolji sudac , tko je najgori ? |
![]() |
![]() |
#314 |
Moderator
|
#315 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
ovo je prestrašno,svaka akcija dinama završi na sredini terena faulom aka martin taylor sudac, no comment...bolje da prebacim na RTL traži zvijezdu ![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
ajde, budite malo realniji. niti jedna kamera nije pokazala da nije dirao, ali niti jedna da je dirao jer su tako kamere postavljene. i kako onda mozete tvrditi da nije bio (ili bio) penal? inace tekma je teska banana, to nije nogomet. nije bilo jebene dvije minute normalne igre, prekrsaja puno pun k previse. neki ce reci "da, tvrda tekma i ne smije se izgubiti", ali ovo nije nogomet. zalosno je na sto je spao hrvatski "najveci nogometni derbi". najdraze bi mi bilo kad bi oba kluba dobila po -3 boda za ovakav nogomet, fuj. btw, vi smatrate da je dinamo/hajduk zasluzio pobjedu ovakvom igrom? ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
#317 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
#320 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
samo da pitam nešt, kolko pratim nogomet i ligu prvaka i sve, šta nebi sudac(pomočni) kod kornera trebo biti pored zastavice? vidim 2 kornera u 1. poluv. igrač hajduka onak uredno izvodi korner a lopta metar dalje od označenog prostora? (suca naravno nigdje u dometu kamere) |
![]() |
![]() |
#322 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
plus u drugom poluvremenu dvaput/triput dosudena lopta za dinamo, a trebalo hajduku. malo je corav linijski sudac bio........ mene je osobno fascinirao prasicko jer je bio zaista dosta neutralan sto se tice komentiranja. samo komentiranje necu komentirati, ali nije bio tuzan kad je bilo 2:0 za hajduk, niti je navijao kad je hajduk/dinamo izgubio loptu ni slicno. mislim, daleko je to od kvalitetnog komentatora, ali slusati velu, suseca ili nedajboze kovacica je ono, u najmanju ruku presmijesno. i sta jest, hajduk je malo vise pokazao. necu reci da je pobjedio premocno, da je razbio dinamo, pisati hvalospjeve (sto mediji hoce), ali po meni je zasluzio tri boda. iako ne navijam niti za jedan klub iz nhl-a, jer ne zasluzuju.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
#323 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Sramota je jos da se Mise zali na sudjenje , a doslovno im je sudac donio pobjedu , ovaj kriterij je zlocin , iz prvog dijela Buljat u kravati drzi Lovrena i Lovren dobije karton , a i na kraju Roso udari dvojicu pred sudcem i dobije samo zuti . I taj bebek sudi Europu ? Covjek je izrezirao utakmicu i to se vidi iz aviona , ali sve se vrati i sve se plati . |
![]() |
![]() |
#324 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Početak je dobro zamišljen a onda ovi kreteni ko da smeće bacaju, to samo u splitu ima ![]() A tekma ko svaka HR tekma, teška banana, nema više to smisla pratit. A Dinamo je ko i prije, ja nisam vidio ni jedno pojačanje? Kaj su kupili nekog?
#325 |
..::..u prolazu..::..
Datum registracije: Jun 2007
|
Derbi ko derbi = negledljiv nogomet,napucavanje lopte i pregršt faula jedini lipi potez je gol Ibričića i potpuno zaslužena pobjeda hajduka, jer dinamo apsolutno ništa nije pokaza (mislim ne uputit nijedan udarac u okvir tijekom 90. min sve govori).Mislim da je bilo grešaka u suđenju ali da je bilo toliko katastrofično ipak nije, a bome nisan baš vidija ni da je sudac vuka na stranu hajduka ka šta neki govore.Za penal se nemože ništa reći jer snimka ništa ne otkriva, a Bebek je bija dosta blizu i teško je virovat da bi iša u zadnjoj sek 1.pol sudit takvo nešto a da nije siguran.
#326 |
Moderator
|
Kakva tekma takv i sudac. PA kak može biti dobar sudac i sve vidjeti kad su se ovi igrali kicxboxera. Pogledajte sliku prije i vidjet ćete da je bilo skoro 50 prekršaja, 7 žutih i 2 crvena kartona. Malo ih je i podjelio jer ono je sve samo ne nogomet. I takvi se busaju o prsa da bi u Europu. Slažem se da je lijepši nogomet 2. ili 3 liga. Gledao sam danas Inkera na gostovanju kod Zagreba i utakmica je bila 50x kvalitetnija od ovog derbija.
#327 | |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
Koreografija je bila predobra, utakmica glupava, osim 2. gola, koji je bio stvarno majstorski. A one idiote su trebali potjerat s stadiona direktno kući čim su zapalili prvu stolicu; da se tako češće radi, nebi se tek tako divljalo.
![]() |
#328 | |
mučko đubre
|
Citiraj:
da to je najbitnije, bojsi zapalili stolicu, i pizde u plavom odma došli pendrečit (al su se malo zaletili pa su i dobili po njuški). huligani, neprijatelji broj jedan drage nam države... jebote jeste svi slijepi ili koji vam je kurac. zapalilo se baklji koliko bojsi nisu čitave sezone, ispaljeno više desetaka raketa, prekid utakmice a debili na kraju utakmice pohvaljuju atmosferu i to što čak ni jedna baklja nije pala na teren. naravno, osim onih par koje jesu pale i osim onih više desetaka raketa. komentator koji inače kod prve upaljene baklje bojsa zaziva pravnu državu i pljuje huligane, na torcinu bakljadu ne reagira uopće, čak i pohvaljuje atmosferu. na kraju dok su treneri davali izjave u pozadini plamen na sjeveru. ali po svim portalima kako su bojsi zapalili stolicu. prestanite upijati debilane kojekakvih plaćenih poluretardiranih kvazinovinarčića. žalosno je da vam takvi kreiraju mišljenje. i još jednom se pokazalo da su huligani glavni razlog za prazne stadione. u utakmici najvećeg mogućeg rizika pun poljud. baš me zanima koliko će ljudi biti kad im dođu sesvete, odnosno na utakmici nikakvog rizika. a za sve koji uživate kad milicija pendreči bojse... iskreno se nadam da će vas barem jednom u životu, institucija ili osoba kojoj plaćate da vas štiti, potpuno obespraviti kršeći sve granice razuma, te na kraju sam ustav. uživajte iza svojih monitora. pozdrav
![]() |
#329 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pa koji ***** idete PALITI plastične STOLICE na ****** stadionu??! TO JE HULIGANIZAM. Uopće POJMITI u nečijoj glavi da ti zaiskri ideja E IDEMO UZET UPALJAČ I ZAPALIT STOLICE je nešto zbog čeg ću uvijek na BBB-e gledat kao huligane niskog obrazovnog statusa i mentalnog stanja, i nabrajat kao razlog br.1 zašto nema publike na stadionima. Dok je god Žuja zakon i ima se 10kn za kladionicu, BBB-i će ko Hajduk živit vječno. Zadnje izmijenjeno od: Ladybug. 01.03.2009. u 15:53. Razlog: was not lady-like |
![]() |
![]() |
#330 | |
mučko đubre
|
Citiraj:
imaš strašne predrasude prema navijačima. što se stolica tiče, većinom uhvate zbog baklji. kako i zašto mi se neda objašnjavati. a stolice uopće nisu ni bitne, napisao sam da su gorile i kod torcide pa nisam vidio slovo da se o tome piše. sljedeći put kad dođem na utakmicu odvedem te na sjever pa ćeš svojim očima vidjeti da se ipak radi o normalnim ljudima. čak normalnijim nego što mislite. a ako bude sreće vidit ćeš i šta se događa kad se kamere ugase.
![]() |
|
|