|
![]() |
#811 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
![]() |
#813 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#814 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
Pozdrav ![]() Trebam pomoć. Ne mogu se odlučiti koji od ova 2 monitora uzeti. Problem je razlika u rezoluciji, a ne znam da li da mi to igra odluku pro kipnji ili ne. Dell-a još nema kod nas, ali u Kodeksu su mi rekli da će doći u trećem mjesecu i da će koštati 2,300 + PDV. Lenovo košta 3900. Razlog zbog kojeg još uvijek radim na CRT-u je tak što se bavim digitalnim crtanjem i obradom fotografija, a usmjerena sam i 3D-u u budućnosti, a LCD-ovi koje se nalaze (barem većina) na tržištu ne prikazaju boje kak te treba, il su previše osvjetljeni ili previše tamni. Ova 2 monitora upala su mi u oko, al ne znam koji je bolji za grafiku i što gubim ako uzmem nižu rezoluciju. Muči me što pak Dell ima bolju matricu. Hvala ![]() http://www.mikronis.hr/shop/item.asp...=6507&catid=59 http://www.cnet.com.au/desktops/moni...9294389,00.htm |
![]() |
![]() |
![]() |
#815 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
ja bi čekao dell.a ali prvenstveno mi manja rezolucija odgovara za igre. Nema neke velike mudrosti, ako imaš potrebe za višom rezolucijom uzmi lenova mada mada kažem; ja bih sačekao dell.a jer na 22" mi više odgovara njegova rezolucija a i novi je model.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#816 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#819 |
Resident Arse
|
Jel može netko objasniti što je to točno HDTV pošto je razlika između običnog i takvog modela parsto kuna. A s obzirom da mi kartica to ionako ima, uzeo bi takvog ako se ne radi o nečem trivijalnom. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#820 | |
TK
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
Ovdje pogledaj!
![]() |
![]() |
#821 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Samsung panel, prilicno mracna soba, oci osjetljive. Dobrodosao u TN svijet ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#823 |
Premium
|
Meni je super, brightness drzim na 25 kad surfam, i po noci bez svijetla ga drzim na isto toliko. Uglavnom je super! Provjeri koji si panel dobio.
![]() |
#825 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
pozdrav, prelisto sam zadnjih par stranica u ovom threadu i nisam naso ono sto sam trazio dakle treba mi 20/21/22" wide za <1200...moze li se ista kvalitetno nac za te novce? pretezito mi treba za uredske poslove, povremeno koji film i tu i tamo neka igra hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#829 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
jednostavno nema. za te pare svi su manje vise jednaki... razlike su jako male ..i ja sam u dilemi da kupim taj lg il da stedim još malo pa ubodem nešto bolje,al onda opet sve je to tn matrica pa si uvijek skoro na istom. najbolje bi bilo kad bi bilo nekog jeftinijeg monitora sa ips il pva matricom,al ih jos na žalost kod nas nema.. a 3000 kn nemam pa ću očito morat tog lg-a.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#830 |
noise freak
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#832 |
Drone
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#833 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Hehe, meni je trebalo puna pola sata ba se naviknem na svoj mon od 22". Imao sam prije 17" CRT, star je bio bar 5 godina... ![]()
![]() |
#834 |
Resident Arse
|
Na svom starom kompu furam 14" Belineu staru 11 godina. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#835 |
Premium
|
Jel se to meni čini ili sam dobio neki golden sample primjerak Samsung T220? Moj ništa nezuji ni na brightness 0 ni na 100 i contrastom na 0 i na 100... Ovaj mi je tako dobar da bi ga mogao držat 5god, i mogu gledat iz svih kutova, nema izbijanja svjetlosti(neprimjetno, i jako malena površina) predobro. Ali sam zato dobio opet "loš" primjerak procesora...
![]() |
#836 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
ma ne kuzim to.. meni pocne zujat kad smanjujem brightness od 90 na nize.. svijetlost izbija i gore i dole..nije bas neprimjetno,al mi ne smeta. naviko sam od prijasnjih monitora i jer rijetko imam neku tamnu sliku na ekranu. samo me to zujanje je*e. mozda ne cujes od buke oko tebe (televizor,kompjuter il nesto),stavi brightness na npr 50 i pribilizi se monitoru,zuji od iza na sredini otprilike.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#837 |
Premium
|
sutra cu provjerit , kada starci odu na posao(sutra nema škole hehe).Ako ti to čuješ onako kad normalno sjediš 0,5-1m od monitora,ja to bome nečujem na toj udaljenosti(komp je skroz nečujan u idle), ako i zuji kada se skroz približi uho k monitoru to se može zanemariti.
![]() |
#839 |
Premium
|
Evo provjerio sam, cuje se kad dođem s uhom oko 3-5cm od monitora i to do onih proreza sa zadnje strane, a sa prednje strane se ništa nečuje. Bio sam iskljucio 120mm vent, vent od proca, a od grafe vent stavio na 0% u ATT-u = dead silence.
![]() |
#840 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
pa jeb*mu sve! ne znam sad kaj da radim..pizdim na to i nemrem imat navecer brightness na 90 ko prek dana jer me oci pocnu bolit,a ovo cujem dosta jako posto mi je komp skroz necujan jer je vent samo na procu i to na 20%.. jel moze bit da je to nes sto garancija uvazava il je to od primjerka do primjerka pa je tak kak je? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|