|
![]() |
#751 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#752 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
[quote=panisher20;1271076]pa naravno da ne, najaca klokana 260gtx je od EVGA koja radi na 666mhz, isto tako mozes i od gigabyte staviti na tu frekvenciju havla ,to nisam znao na 760mhz nema artifakta jel je stavljo kuciste vani, citaj prethodne postove[/quote Mislim da to nisu tolike temperature da bi zbog njih dolazilo da artifakata..Moja trenutno artifakte počne bacat nakon 730mhz a temp je makimalno 65.na prijašnjm bfg oc išlo je do 740 a bila je još hladnija. Možda i jesi u donekle pravu kaj se tiče shadera.Brijem da je to u prvom redu kvaliteta samog čipa zbog čega i jesu bfg i evga najbolji. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 06.02.2009. u 20:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#753 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Zna netko na kojim frekvencijama radi ova grafička, ne mogu nigdje naći.Znam samo da je 216SP http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=6004 |
![]() |
![]() |
![]() |
#754 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#755 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#757 |
Premium
|
Ma sve je vrlo jednostavno, cijeli hladjnak je od 3 dijela. @panisher20 Jel ti imaš ovu od 192 shadera? |
![]() |
![]() |
![]() |
#758 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#760 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
![]() |
#761 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#762 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#765 |
Premium
|
hehe, i ja skinuo taj tool i patch i sve super radi. Najveca mana toga je ipak da se da samo voltaza za load podesiti (onako, cista dumb - povlaceci slidere ![]() Inace par stvari koje sam uocio i stvarno je tak kak se prica - maks voltaza koja se dobi preko tog softwarea je oko 1.35v. Vishe je moguce postaviti i senzor ce prikazivati vishe, ali su ljudi mjerili (a i prema rivatuner grafu i amperazi) i to je maks, za sve ostalo ce ipak trebati hard mod. Vrlo vjerojatno je neko ogranicenje u samim vrm chipovima ili oko njih. Za clock su izgleda najvaznije temp, pa tek onda voltaza u ovoj seriji - tj. ako se odrze temp. svega na oko 40-50c (sto je fakat nisko prema temp. prijasnjih serija) ili ispod onda shaderi idu preko 1500+ kao od sale. Inace nije sve tako lijepo i tu ja vidim razliku kod referentne 280gtx i stock venta @low i na maksimumu. Bilo bi lijepo kad bi neko mogao usporediti temp dobivene zracnim hladjenjem sa nekim dobrim vodenim blokom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#766 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#768 | |
.
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#769 |
Registered Abuser
Datum registracije: Oct 2008
|
imao sam prije neku karticu od evga pa sam bio kod njih regan tak da dobivam newslettere, al da se skine tool treba serijski broj od kartice (gtx260, 280,285,295) votever, lako za t00l... nego, kaj treba prvo karticu flešat sa eVga bios-om EDIT; ma znam, nego išao sam čisto probat povuč sa njihovog site-a kad su mi se več nasrali u inbox :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#770 |
.
|
Ma samo rokneš BIOS od EVGA-e i to je to...tool imaš za skinuti na Guru3D, kakav serijski...oni na stranicama malo previše kenjaju s tim, pogotovo s obzirom da se nakon dan-dva alatka može skinuti bilo gdje. EDIT: je, baš naseru inbox...tako je i meni kad sam registrirao par stvari kod njih...koma ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#771 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#772 |
.
|
EVGA Voltage Tuner 1.0 Inače, ove kartice su kako sam već napomenuo prije zakočene sa shaderima koji relativno loše idu u usporedbi s onim na staroj G80/G92 seriji. Unatoč tome što se koristi Unlinked mod, preko 770MHz, ukoliko ne dignete shadere na 1580MHz ili 1620MHz, čip ne mrda. Slider se jednostavno vraća nazad. Tak da morate neke cake koristiti, tipa, prvo dignuti i čip i shadere linkano na preko 800MHz, pa onda unlinkati i korigirati čip kako vam odgovara. |
![]() |
![]() |
![]() |
#773 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
NV GeForce GTX 260 redesign by Guru3d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#774 |
.
|
Od ove GTX260 su napravili pravu kravu muzaru ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#775 |
Premium
|
samo da velim da netreba nista flashati na evga bios da bi radio taj tool ![]() Izasao je odmah brzo jedan sitni patch koji dopusta i grafama od drugih proizvodjaca koristenje tool-a, a i maknuta je granica od 1.35v (kao na 2.0v, ali naravno to u praksi se nemoze toliko dici zbog onog ogranicenja). Ja sam to brzo ugrabio na extremesystems, kasnije su micali s svih siteova radi prava. A sam evga tool se skine s guru3d sasvim besplatno. Ako nekom stvarno treba recite, pa kad dodjem doma predvecer uploadam na rapidshare taj patch i po meni josh bolji tool - od awardfabrika |
![]() |
![]() |
![]() |
#776 |
.
|
Odlično, možeš ovdje slobodno okačiti RS link kad budeš mogao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#778 |
.
|
Uživajte ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#779 |
Premium
|
hehe, to je to ![]() preporucam svakako ovaj awarfabrikov softwercic jer je lak za koristit, a omogucuje mjenjanje i iddle voltaza (sam se na kraju odabere koje ocitanje se zeli promjeniti i odabere odgovarajuca voltaza) |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|