|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() Očisi sam komp sa combofixom. sada mi blokira update od avg-a i ne mogu otici na avegeovu stranicu(blokira ju). Probao sam instalirati nova 3 avg-a i deinstalirati... ali džaba mi sve! ![]() EDIT: i nemam neko veliko znanje o racunalima... tako da.... polako, hvala!! Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 04.02.2009. u 19:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
a šta si sa combofixom čistio..zašto si ga pokreno?
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Winsock repair? http://www.google.hr/search?q=winsoc...ient=firefox-a Budući da nisi rekao koji OS koristiš, to je sve što ti mogu dati...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
nisam mu nista radio, povezao se sam nakon nekoliko sati! hvala vam! -....a da cistio sam trojan horse dropper generic afnc i opet mi se pojavio! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
![]() TROJAN HORSE DROPPER GENERIC AFNC ,sada je na sistem 32 eevoqh.dll(smjem li ga izbrisati posto je na sistemu) a inace bude u tempo. files! POkusam sam ga ocistiti a combofixom ali ga nije bilo samo jedan dan i opet se vratio!!! postoji li mogucnost da ga se IKAKO rijesim? I jel' opasan? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Palačinke nemaju kosti!
Datum registracije: Oct 2005
|
TROJAN REMOVER se meni pokazao jako dobar i jednostavan. Ovo ti je trial verzija 30 dana, imaš full rights. Nakon instalacije ga updataj.
![]() |
#8 |
Registered User
|
instalirao sam trojan remover skenirao i nesto je pronasao i izbrisao, ali mi je avg opet nasao konjinu ************ sada cu probati sa Malwarebytes pa mozda ga ubijem... on ili ja. Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 05.02.2009. u 22:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
sada cu skenirati avgeom... pozdrav i hvala! EDIT BY MOD: Daj malo prouči opcije koje ti se nude kod postanja na forumu, može? sada cu skenirati avgeom... pozdrav i hvala! EDIT BY MOD: Daj malo prouči opcije koje ti se nude kod postanja na forumu, može? Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 05.02.2009. u 23:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
nije ti combofix kriv iskljuci system restore safe mode > combofix safe mode > avg to bi trebalo bit to, ako ne pomogne onda format... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|