![]() |
Problemi nakon čišćenja ComboFixom
Očisi sam komp sa combofixom. sada mi blokira update od avg-a i ne mogu otici na avegeovu stranicu(blokira ju). Probao sam instalirati nova 3 avg-a i deinstalirati... ali džaba mi sve!
:wtf2: EDIT: i nemam neko veliko znanje o racunalima... tako da.... polako, hvala!! |
a šta si sa combofixom čistio..zašto si ga pokreno?
|
Winsock repair?
http://www.google.hr/search?q=winsoc...ient=firefox-a Budući da nisi rekao koji OS koristiš, to je sve što ti mogu dati... |
nisam mu nista radio, povezao se sam nakon nekoliko sati! hvala vam!
-....a da cistio sam trojan horse dropper generic afnc i opet mi se pojavio! |
KAKO UKLONITI TROJANCA???
TROJAN HORSE DROPPER GENERIC AFNC ,sada je na sistem 32 eevoqh.dll(smjem li ga izbrisati posto je na sistemu) a inace bude u tempo. files!
POkusam sam ga ocistiti a combofixom ali ga nije bilo samo jedan dan i opet se vratio!!! postoji li mogucnost da ga se IKAKO rijesim? I jel' opasan?:fala: |
TROJAN REMOVER se meni pokazao jako dobar i jednostavan. Ovo ti je trial verzija 30 dana, imaš full rights. Nakon instalacije ga updataj.
|
Instaliraj Malwarebytes pa napravi full scan..
|
instalirao sam trojan remover skenirao i nesto je pronasao i izbrisao, ali mi je avg opet nasao konjinu ************
sada cu probati sa Malwarebytes pa mozda ga ubijem... on ili ja. |
sada cu skenirati avgeom... pozdrav i hvala! EDIT BY MOD: Daj malo prouči opcije koje ti se nude kod postanja na forumu, može? |
nije ti combofix kriv
iskljuci system restore safe mode > combofix safe mode > avg to bi trebalo bit to, ako ne pomogne onda format... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:46. |