|
![]() |
#1171 | |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
![]() čovjek je tražio napajanje za njegovu konfu i da ima 80mm ventilar da može staviti svoj papst vetilator ja sam preporučio to napajanje i samo napisao da mu neće trebati novi ventilator na napajanju jer, kako si lijepo objasnio, je dobar ![]()
![]() |
#1172 | |
te je a...
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
znači, neka ozbiljnija konfa sa npr quadom, 4870x2... da ne nabrajam dalje po nekoj tvojoj računici troši minimalno 1kw?
![]() |
#1173 | |||
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
od toga odbij još stupanj efikasnosti koji se za mog Corsaira kreće oko 80-85% i dobiti ćeš da mi komp u max opterećenju troši manje od 350W začudio bi se kaj sve trebaš natrpat u stroj da sam stroj povuče 450+W pliz nemoj nabrajat periferiju kao potrošaće koji opterećuju PSU jer je to smješno ![]() Ovdje imaš jednu temu vezanu na napajanja pa pogledaj, na kraju imaš par linkova gdje se vidi stvarna potrošnja strojeva http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=48485 i za kraj vidi kaj je Razer tjerao sa VX550 Citiraj:
Citiraj:
![]()
![]() |
#1174 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Dal kupiti: 1. Fortron Bluestorm II 400W ili 2. Corsair CX 400W Cjenovno su tu negdje, a najvažniji kriterij je tišina. Koji je tiši: Yate loon u Fortronu ili Adda (?) u Corsairu, po vašem mišljenju. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1175 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
|
![]() |
![]() |
#1176 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Cors (zapravo Seasonic) je poznat po izradi tihih i dobrih napajanja tako da definitivno preporuka za njega.
#1178 |
Oppa Gangbang Style
Datum registracije: Jan 2009
|
Obavijest samo, da se zna Kupio po vašoj preporuci VX 450 i sinoć promijenio MS PRO-550ATX i moj subjektivni dojam je da je razina buke ista kao i prije ako ne i nešto viša. Izgleda da ipak buka koja dolazi iz kučišta nije od napajanja (ventilatori valjda). Ili možda, pitanje, da li je moguće da sam dobio neki škart corsair (s obzirom da kad ubacim glavu u kučište imam dojam da se njegov ventilator ipak čuje jače od ostalih CPU,GPU,case fan) Ostatak dojma je, naravno totalna neusporedivost ova dva napajanja. |
![]() |
![]() |
#1179 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
moze li mi ovo http://www.coolermaster.com/products...ate=22&id=2685 napajenje gurati ovu grafu.... BFG NVIDIA GeForce GTX 260 OC MAXCORE .....ostatak konfe je e 8500....2x500gb.... |
![]() |
![]() |
#1180 | |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1181 | ||
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
I još češ viška imati W-a. Citiraj:
Ja kad zabijem glavu (kolko mogu ![]() Moguće da je tvoj možda malo glasniji al Corsairi opčenito su tolko tihi da tiše mislim da neide što se tiče aktivnih bar.
![]() |
#1182 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Nebi baš išlo - neki su dost nezadovoljni bili s VX450 i od starta, ja sam dugo bio skeptičan jer je moj bio ok ali onda je i moj počeo traktorirati pa je morao podnjeti transplantaciju coolermastera u sebe, naravno iskoristio sam priliku da malo podebljam gumene izolacije između venta i kućišta napajanja... ![]() ![]()
#1183 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Napajanje za 8800GTX
imam fortrona pnf 350 koji pokreće konfu iz siga ali promijenio sam grafu za 8800gtx (kaže u manuelu da treba 435w napajanje za prosiječnu konfu) napajanje za sada funkcionira mada neznam koje jačine bi bilo optimalno |
![]() |
![]() |
#1184 |
Premium
|
Provjeri voltaže, ako su normalne (u okviru 5% od idealnih vrijednosti) nemaš razloga mijenjati. Ta konfa ne troši više od 250w u loadu. Ako baš počne zahebavati, promijeni napajanje. EDIT: Ako se odlučiš za novo napajanje, prijedlozi su: Corsair CX400w, Corsair VX450w, PC P&C Silencer 420w, Seasonic S12II 430w, Enermax Pro82+ 425w (Wolverine je s njime tjerao 4870X2 i Q9770 ako se ne varam). |
![]() |
![]() |
#1185 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
To bi moralo ici sa tim napajanjem, bez vecih* problema. *Jedina "nuspojava" ce se pokazati u obliku brzeg rada venta na Fortronu (veca buka PSU-a). Pa ako zelis ovo izbjeci mozda bi se nekakav 400W PSU pokazao tisim u radu
#1186 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Pogledaj moju konfu... Malo puse toplije, ali nista pretjerano, a od cviljenja ni ž. Osim sto grafa malo cvrči povremeno, al to je drugi razlog. fortron 400pnf ili corsair cx400, to je sto mi je bilo preporucivano.
#1194 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
@electro nemaš se kaj brinut, može to napajanje izdržat 8800gtx... ako se kojim slučajem nešto i desi, napajanje će samo krepat, ili neće upalit. neće povuć i ostale komponente. @DomagojX bluestorm ti ima samo 14A i 15A na 12v railovima, tako da nije baš nešto jako, jedino ako se pališ na sleevane kablove lol. |
![]() |
![]() |
#1195 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Evo i modularca ... http://www.corsair.com/products/hx450/default.aspx 7 godina garancije ... po svemu sudeći ovo će postati napajanje br1 |
![]() |
![]() |
#1197 |
TK
Datum registracije: Mar 2004
|
#1198 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Sigurno su ovo mnogi čekali. Ja da nisam kupio ovoga HX620 sigurno bi kupio HX450 kad bi došlo kod nas. Samo što cijena vjerovatno neće biti ispod 600 kn
![]() |
#1199 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|