|
![]() |
#691 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Mogao si malo prolistati temu i nasao bi odgovor. 2 min posla a ne zatrpava se tema nepotrebnim i 100 puta postavljenim pitanjima. No dobro sad kad ti to vec pisem mogu ti i odg... 1. razlika je u cijeni ![]() 2. zotacova ima 216 stream procesora a gigabyte-ova ima 192. 3. googlaj malo review-ove kartice i pogledaj koja je tebi isplativija. meni osobno je gigabyte. ispuni u profilu koju konfu imas i nemoj vise postavljati postavljena pitanja. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#692 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#693 | |
- Sretnik -
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
1. ![]() 2. to je jedini odgovor koji sam i našao,pa me zanima kako se ponaša (po iskustvima) na procu q6600,potrebno neko posebno hlađenje za nju i sl. informacije za kupnju su mi potrebne za ove kartice ![]() 3. može li mi dati neku stranicu koja nije veličanje te iste kartice jer za svaku karticu se ima samo riječi hvale (na stranicama na kojima sam gledao) što se u praxi teško može postići za baš sve kartice,također u čemu je bolja ova gigabytova kartica? Zadnje izmijenjeno od: Zarkinjo. 31.01.2009. u 14:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#694 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Ajmo ispocetka. 2. netreba ti dodatno hladjenje. ovo integrirano je jako dobro za sve osim ektremni overklok. 3. Rijeci hvale zasluzuje jer je rijec o fenomenalnoj kartici. Naspram atija ima samo jednu manu a to je veca cijena. Gigabajtova kartica je isti k kao sve ostalo. Nvidia je dodala shadere da prevagne ati i to ti je oko 5% performansa. Ostalo je sve oc. Sad. ako ti lova igra ulogu a zelis overklokati - definitivno gb. Ako nezelis klokati nego zelis da ti bude zagarantiran klok uzmi 216 oc. Edit: ako zelis klokati nemoj zotak jer oni koriste seriju kartica koje se ne daju ektremno klokati + koriste slabji napon pa treba bios flashati za bolji klok) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#695 |
Yippie-Ka-Yay
|
Pretpostavljam da je ova druga skuplaj jer ti daju garanciju na OC, ali ako uhvatiš dobar primjerak i ova gigabyteica ide na taktove ove druge(okvirno sve ili bar većina idu na taktove ove Zotac kartice). Razlika ti možda može biti u Bundelu(npr. u ve-mila imaš xfx verziju koja je nekih 400kn skuplja samo radi igre far cry 2 koja dolazi s njom). I, da, najvažnije ova Zotac ima 216 shader unita za razliku od ove gigabyte koja ima 192, ali koliko sam čuo ako nemaš dovoljno dobar proc bolje ti je uzet ovu drugu(jeftiniju). |
![]() |
![]() |
![]() |
#696 | ||
- Sretnik -
|
Citiraj:
![]() 2.neće me zanimati nikakva vrsta oc-a tako da je onda ovo dovoljna informacija. ![]() 3.da istina,iako sam u odgovoru mislio na općenito kartice,svakako ova ima preduvjete za neku vrstu samohvale,inače me ne bi previše zanimala ![]() Uzeti ću onda ovu skuplju jer me oc ne zanima,znači isključivo tvorničke perfomanse dolaze u obzir. ![]() Citiraj:
Ne zanima me previše igra koja dolazi uz nju,trenutno mi je najvažnije da gta 4,kao i par nastavaka kasnije budu radili bez štekanja,i to na solidnim detaljima, (ne high) ove ostale igre (mafia 2 kad izađe,max payne 3 i sl. legend igre) da ih mogu igrati bez štekanja.(bilo koja rezolucija i detalji) ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#697 | |
Premium
|
Citiraj:
a koliko sam skuzio ima q6600 koji bi ih obavezno OC-an solidno pokretao. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#698 | |
Yippie-Ka-Yay
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#699 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#700 |
- Sretnik -
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#702 |
- Sretnik -
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#703 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Evo još sam malo stisnup grafu , memu i proc. XP: Neznam do kud bi smio stiskat proc... Jer je po biosu sad na 3.3 voltaža 1.47.. Makar je pod primom max temp nekih 46C. (poliran proc i poliran Sonic tower + 2 venta[jedan između tornjeva + 1 s vanjske strane Sonica koji izvlači zrak ![]() Vista + vantage : Dobio sam 12 631.. al mi negdje nestao SS. To je bilo s procom na 3.2 , mema na 800 4-4-4-12 i grafa "def". |
![]() |
![]() |
![]() |
#705 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
prelazim sa ati hd4850 na nvidiu....ali koju mi je bolje da uzmem, obadvije su core 216 zotac 260gtx amp bfg 260gtx oc maxcore |
![]() |
![]() |
![]() |
#707 |
Premium
|
kojim alatima je najbolje clockati ovu grafu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#708 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Zasto bi je klokao ak su oba dvije vec klokane (BFG jos i vise) ![]() ![]()
![]() |
#709 |
Premium
|
ma htio sam da je bar podignem do nivoa one xfx ove black edition, sto znaci ne puno.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#711 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#712 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
Ja sam nov ovdje pa sorry ak je neko vec psotavio ova pitanja ![]() Meni je crkla stara 8800gts 640MB pa sad planiram uzet novu grafu(gtx260) gledam po ve milu,ima nekoliko modela sa razlictim cjenama,zanima dal ima neke razlike izmedu ovih grafa? Gigabyte GF GTX 260, 896MB DDR3, TV-out, Dual DVI Gainward BLISS GTX260, GF GTX260 896MB DDR3, PCI-E, TV-out, dual DV Zotac GF GTX260, 896MB DDR3, AMP Edition, DVI audio, TV-out, DVI po cijeni su tu nedgdje,al dali je ova neka od njih vise klokirana ili bolja od neke druge?volio bi da je sto vise oc u stock jer ja nisam bas da cu sam klokirati grafe. I jos jedno pitanje:da li bi chieftec od 550W bio dovoljan za bilo koji od ovih modela.moja konfa je sljedeca: Intel Core 2 Quad Q6600 BOX, 4×2.4GHz, 1066MHz, 775-pin, 8MB 2xDDR2 2GB PC6400 (800MHz), SuperTalent, CL5 Chieftec power supply 550W, EPS, ATX 2.0, 3×12V, Active PFC, AFC, 12cm fan, 2×SATA connectors 1TB hard 200GB hard |
![]() |
![]() |
![]() |
#713 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Pogledaj posljednji post prethodne stranice i odgovor na dotični na početku ove stranice u vezi izbora kartica. Napajanje će biti dovoljno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#715 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#716 |
.
|
Sve ovisi o tome kolika će cijena biti dotičnog. Vjerojatno bude bilo kao i ta G80...stotinjak kuna razlike između Accelera i Thermalrighta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#717 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
ma klokaj kokko god ti da.Digni vent sa riva tunerom na 70% i opali je kolko god ti da jer svaki mhz više če ti više fpsa.Proc na 3.0-3-2 karicu na 720 i dobices osjetno bolji avg i min fps u svakoj igri.260 je zakon za oc. preporuka bfg maxcore oc.kloka se kao i ocx .i uvijek kupi vec tvornički ocanu karticu,pa makar i minimalno jer su vece šanse da češ dobit dobar čip za klokanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#718 |
.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#719 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
u pravu si ak govorimo o g92 i večini 260 192 modela.ali večina novih normalnih 260 216 nisu toliko dobre za oc kao ocani modeli,čak i evga nije ni sjena 192 modelu kaj se ocanja tiče(675 mhz maksimalno u večini slučajeva).Bez obzira što imaju više sp-a. 200 kn više za ocanu karicu mi sve manje izgleda kao bačen novac i mišljenja sam da če to još više doći do izražaja kod budučih modela . Po meni su i maxcore oc i amp 2 bolje kupnje od standardnih modela. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|